kavga varsa gelirim ben de. ufaktan bi itiş kakış bile yeter :queen:
yani bana diyosun ki "hoşt küpek"..iyi tamam sen medeniyet çocuğu oldun ben metropol ayısı öylemi...hemen senin seviyen benim seviyem çıtasına girme...bana inat artık bu siteyi daha çok seversin muhtemelen...kopamazsın...hep böyle olur...neyse kimseyi fazla rahatsız etmeyelim...bana ait konulara girersen kim olduğumu öğrenirsin...bu sitede ne için bulunduğumu anlarsın...10440 mesajımda geyik içerir...arada bir böyle haddimi aştığımda olur ama gördüğüm lüzum üzerine sevgi kelebeğiyken birden varoş çocuğuda olabilir...sende yazmadan önce biraz ortamı teneffüs et...devlet okuluna girmiş burjuva çocuğu gibi davranma...aynı veritabanındayız...
kabadayılık bilmem...konuşarak çözemezsem sorunları havlarım...sonrada ısırırım...sende biraz kendine güven...bana laf sokacağına...
tamam yakışmayabilir oraya katılıyorum...ama sende beni yobazlıkla suçlayamazsın...Ben Ege çocuğuyum...ha sövmüşsün ha yobaz demişsin...en sevmediğim şey bu tarz ithamlardır..bunun bir espri mizansen olduğunu anlayamayacak kapasitede biri değilsin sende...neyse özür dilerim...
Siz yarın birgün iyi dost olursunuz :queen::queen:
Rica ederim metehancığımm
pandacıgımla bizde ilk tanıstıgımızda daha dogrusu tanısamadıgımızda soyle 10 -15 sayfa atısmıstık :queen:
Ama bizimkisi baya saglam atısmaydı
simdi kucagıma alıp sevesim geliyor :rendeer:
Mevlanadan konu açılmıştı dimi...haco sen SS i daha satmadığın için biliyosun..
ale:
ben milleti balık tutacağız diye götütürüm oraya :mrgreen:
gelebilseydin çevreyi bilen biri olarak bizi dolaştırırdın sağlık olsun:rendeer:
Bende diyorum bu adam nerde aman bişicikler olmasınn:cat:
Eyvallah hasanım
tsk ederim canım kardesim benim :rendeer:
ankaradan gelmek isteyenler nasıl gelebilir...
en kısa olaraktan...
ya da bir gün öncesinden gelip kamp yapma imkanı varmıdır acep...