Loft birde açıköğretimcilerin sınavı var Pazar sabah ve öğleden sonra diye biliyorum ...bizim tuzumuz kuru ama...![]()
bahane bahanekardeşim geliceksin biitti
ama sınava giren arkadaşlarada başarılar dilerim.. :rendeer:
ulan hem gelenlere bağlama hem gelemeyenlere başarı çiçek falan...tam siyasetcisin...muhtarmısın sen haco...
bide orda uzun eşşek oynayalımı abi...![]()
Çok istemiştim bu geziye katılmayı ama katılamicam dikişlerden dolayı. Size iyi eğlenceler. :cat: Kazasız belasız gidin gelin inşallah.
selamlar geziye eşimle birlikte katılmayı düşünüyorum ama başka ciftlerde olacakmı acaba ?
arkadaşlar yalovadan 2 motorla katılıcaz bu geziye acaba yalova tarafından gelecek varmı? yada biz yalovadan gelmek istersek nasıl buluşuruz?
duygu sömürüsü yokatla gel yolda dikişlerini ben alırım senin
![]()
methan varsa bende varım ... 100 le gidecem bütün yolu ... gitmedikmi .. gideriz arkadaşş .. gidilir yani ((![]()
methan varsa bende varım ... 100 le gidecem bütün yolu ... gitmedikmi .. gideriz arkadaşş .. gidilir yani ((![]()
ulan hem gelenlere bağlama hem gelemeyenlere başarı çiçek falan...tam siyasetcisin...muhtarmısın sen haco...
bide orda uzun eşşek oynayalımı abi...![]()
pek inandırıcı gelmediama neyse
![]()