18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Loft birde açıköğretimcilerin sınavı var Pazar sabah ve öğleden sonra diye biliyorum ...bizim tuzumuz kuru ama...:p

bahane bahane :p kardeşim geliceksin biitti :p ama sınava giren arkadaşlarada başarılar dilerim.. :rendeer:

ulan hem gelenlere bağlama hem gelemeyenlere başarı çiçek falan...tam siyasetcisin...muhtarmısın sen haco...:p

bide orda uzun eşşek oynayalımı abi...:p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok istemiştim bu geziye katılmayı ama katılamicam dikişlerden dolayı. Size iyi eğlenceler. :cat: Kazasız belasız gidin gelin inşallah.

selamlar geziye eşimle birlikte katılmayı düşünüyorum ama başka ciftlerde olacakmı acaba ?

arkadaşlar yalovadan 2 motorla katılıcaz bu geziye acaba yalova tarafından gelecek varmı? yada biz yalovadan gelmek istersek nasıl buluşuruz?

Son düzenleme:
arkadaşlar yalovadan 2 motorla katılıcaz bu geziye acaba yalova tarafından gelecek varmı? yada biz yalovadan gelmek istersek nasıl buluşuruz?

Yalovadan gelince Eski Gölcük Yolu Üzerinde Yuvacık Tabelası var orda durup bizi beklersen orada buluşuruz

HADİ MT CANLANSANIZA NERDE BU MİLLET NERDE BU GEZİCİ TİM

dün hyosungfanclup olarak 17 kişi gittik yucacık a gayet güzel bi gün oldu

haftaya da daha kalabalık bi şekilde orada görüşürüz

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
duygu sömürüsü yok :p atla gel yolda dikişlerini ben alırım senin ;)

Yok valla duygu sömürüsü değil. :) 1 hafta ertelenmişti bu gezi, yetişir diye sevinmiştim ama 1 hafta daha ertelenmesi lazımmış meğer. :pale: Neyse sağlık olsun, seneye gelirim artık. :cat:

methan varsa bende varım ... 100 le gidecem bütün yolu ... gitmedikmi .. gideriz arkadaşş .. gidilir yani ((:)

GKN

kuzuyla tek motor ile orda olucaz bi mani çıkmazsa
hoş bayaa bi işkence olucak ama:p
neyss:mrgreen:

methan varsa bende varım ... 100 le gidecem bütün yolu ... gitmedikmi .. gideriz arkadaşş .. gidilir yani ((:)

CEM neredeyse ben ordayım...onun saçındaki kepek olurum...ceketindeki dügme olurum...ayakkabısına taban olurum...:bounce::p

debriyaj noldu abi...:silent:

pek inandırıcı gelmedi :p ama neyse ;)

yok abi inanma carettaya...:pale:geçen pazar Akyazıya giderken 260 la yanımdan geçti bu mehereme ile Jesse yaratığı... genclerin büyuüklerine saygısı kalmadı...bizim zamanımızda 260 la giden motor yoktu...:queen:

ya bu Cem..Emin..Gökhan..Muharrem .. üzerine adam tanımıyorum...isimlerini yazarken sıralarken bile elim titrer...hani başa sona hangisini yazsam diye gönül kalmasın diye...Kalpde alfabetik sırada değiller ama hepsi için çok şey yaparım...Allah şahit olsun ki...Allah yokluğunuzu göstermesin beyler...

Akşamına bi düğüne katılıcam ama yüksek ihtimal sizle gelicem.Zaten bu CBF'cilerle bi hesabım var:cherry:.NOS taktırdım benim katıra bakalım benimle dönüş yolunda makara yapabilecekmisiniz:mrgreen:?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar