18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kız arkadaşımda yanımda olacak, Şimdi sizin gibi güçlü motorlara yetişemediğimi arkada kaldığımı düşünün, Karizmayı çizdirmekte var sonunda :)

Sonra diline düşeriz.

Arkadaşım zaten yola çıkılacağı zaman iki grup oluşturulacak 500cc üstü ve altı olarak, bu konuyu kendine dert etme yani...:wiinkk::cat:

Bak gelirim, beni arkada bırakırsanız bidaha dumanımı bile göremessiniz, Demedi demeyin :) Hem kız arkadaşımızada rezil olmakda var işin ucunda bu ne biçim motor demesi, gitmiyor diye:(

Bu topic uyuyor :) ::blusssh:

Muratoygur arkadaş, ne demek, scootercılar gelmez mi yaaa :) Geçen yıl bizde 100 lük Scooterımızla katılmıştık çift olarak, aceleleri olan çok hızlılar gittikten sonra, istanbula ilk giren de biz olmuştuk hem:p:p

Biz de geliyoruz ammaaa bu sefer belki otomobille:pale:

Buluşma yerinin krokisi çok iyi değil arkadaşlar, bilmeyenler geçebilirler, TEM hızlı akıyor ve ani karar vermek tehlikeli oluyor. Acaba kroki basit ve daha anlaşılır olabilirmi (sevgili Skull' um Hunter'ım biricik site sahibim:rendeer:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Buluşma yerinin krokisi çok iyi değil arkadaşlar, bilmeyenler geçebilirler, TEM hızlı akıyor ve ani karar vermek tehlikeli oluyor. Acaba kroki basit ve daha anlaşılır olabilirmi (sevgili Skull' um Hunter'ım biricik site sahibim:rendeer:)

Buluşma yerini bir kere daha tarif edeyim :)

Buluşma noktası OPET Mehmetçik Vakfı Tesisleri

Ulaşım
Anadolu yakasından İstanbul-Ankara Otoyoluna Çamlıca otoyol gişelerinden geçerek giriyoruz.
03a.jpg

Gişelerden yaklaşık 18km sonra olan ilk benzin istasyonu OPET Mehmetçik Vakfı Tesisleri buluşma noktamız.
Opet Benzin İstasyonu Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci. Kurtköy çıkışına girmeden otoyoldan devam ediyoruz. Karşımıza çıkan ilk benzinci yolun sağında kalıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haritasında Open Benzin İstasyonu

Buluşma yerini bir kere daha tarif edeyim :)

Buluşma noktası OPET Mehmetçik Vakfı Tesisleri

Ulaşım
Anadolu yakasından İstanbul-Ankara Otoyoluna Çamlıca otoyol gişelerinden geçerek giriyoruz.
03a.jpg

Gişelerden yaklaşık 18km sonra olan ilk benzin istasyonu OPET Mehmetçik Vakfı Tesisleri buluşma noktamız.
Opet Benzin İstasyonu Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci. Kurtköy çıkışına girmeden otoyoldan devam ediyoruz. Karşımıza çıkan ilk benzinci yolun sağında kalıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haritasında Open Benzin İstasyonu

bakıyorum gene döktürmüşsün :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peki arkadaşlar Geliyorum :) Bu kadar sevildiğimizi bilmiyordum, Umarım hava güzel olur, Eğlencemiz gün boyu sürer :) :queen::cat:

Skull' um Hunter' ım ve Loft kardeşim şaane tarif ettiler, embesillerin anlayacağı dilde:p:p

Anadolu Yakası MT olarak, Carfur (Carrefour..) girişinde buluşsak, oradan gazlayıp Opet e gelsek olma mı yani:p

Bir-de, kontenjanı belirleyelim-de, biz de o na göre Kahvaltılık hazırlayalım:cat: Şaka gibi diyennere sumsukla vurarım:mrgreen: Haşlak yımırta, ekmek arası full peynir-salata-tomatis-salam, sabahın o saatinde çay zor olur, sadece meymasuyu, bilemedin normel SU...

Loft kardeş,

misafirperlerliğini kayalardan düşmen ve biz acemilere: ''sakın böyle düşmeyin'' demek için kendini feda etmen ile cümle MT takdiretmektedir:rendeer::rendeer:
Aynısını idstiyozz:mrgreen:

Race-Scooter-Naked-Custom-Enduro-vs...
hadi yaavv, hep beraber gezek mi bu güzelim horkanizasyonda:cat::cat: (biz arabaynan gelecez:pale:)

Avrupa yakasından buluşup gelecek arkadaşlar için buluşma noktası, Levent BP Benzin İstasyonudur. Buluşma saat: 09:00. Yol güzergahı 2. köprü üzerinden tem otoyoluna giriş, ana buluşma noktası varış.

bizde cbf 150 grubu olarak saat 09 da bp istasyonunda olacagız.
görüşmek üzere

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
18 ınde gelemem ama degısıklık olurda bır sonrakı haftasonu olursa gelebılırım.

Anadolu Yakası MT olarak, Carfur (Carrefour..) girişinde buluşsak, oradan gazlayıp Opet e gelsek olma mı yani:p

:)

Olurmuuuu.....olmaaazzzzzzzzzzzzz....illaaa bi abzürtlük yapılacak...illaaaki...O gişeleri bilen kaç kişi var acaba OPET tesislerini nasıl bulsun adam...eh ne diyim...yani o Carrefourda buluşmak o kadar zor ki...zaten basıp gideceksiniz Erhan niye milleti oraya getiriyorsunuz anlamıyorum...çok mu zor Carrefourdan hep beraber çıkmak...:farao:

Olurmuuuu.....olmaaazzzzzzzzzzzzz....illaaa bi abzürtlük yapılacak...illaaaki...O gişeleri bilen kaç kişi var acaba OPET tesislerini nasıl bulsun adam...eh ne diyim...yani o Carrefourda buluşmak o kadar zor ki...zaten basıp gideceksiniz Erhan niye milleti oraya getiriyorsunuz anlamıyorum...çok mu zor Carrefourdan hep beraber çıkmak...:farao:

+1

Bu olay çok karışıcak abi geçen ne güzeldi şile gezisi herkes biliyordu yeri,opet nerde ben bi maslaktakini biliyorum
otobandaymış abi çok karmaşık olucak sabah sabah millete eziyet olur bu şekil olucaksa evde oturalım adresmi arıcaz..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Kalabalık bir grup oluşacağı için otoyol gişelerinden geçiş problem oluyor.
Gişeleri geçince herkesin bir araya gelmesi için tekrar durulması gerekiyor.
KGS ve OGS gişileri karışık olduğu için motosikletlerin gişeyi geçip en sağa yanaşması tehlike oluyor. Ayrıca gişe çıkışı tam polis bölgesi bazen motosikletlerin toplanmasına izin verilmiyor. En uygun yer Opet Benzin istasyonu.

Ayrıca üyeler kendi aralarında org. olup ana buluşma noktaısna birliktede gelebilirler. Ama MT ortak buluşma noktamız Opettir.

aynen dedigin gibi abi
biz cbf 150 gurubu olarak geliyoruz bize geniş bir yer ayarın bakimm.:queen:
metehan abi sen gelmiyormusun ?

ayıpsın gelmemmi...biz cbfciler olarak orada ayrı bir grup yaparız...diğer motorcuları hor görüp dışlarız....:queen:biz daha kalabalığız çünkü...gözdağı veririz çevreye...yeni bir çete oluşumu...:queen::pgeliyom haco...

Kalabalık bir grup oluşacağı için otoyol gişelerinden geçiş problem oluyor.
Gişeleri geçince herkesin bir araya gelmesi için tekrar durulması gerekiyor.
KGS ve OGS gişileri karışık olduğu için motosikletlerin gişeyi geçip en sağa yanaşması tehlike oluyor. Ayrıca gişe çıkışı tam polis bölgesi bazen motosikletlerin toplanmasına izin verilmiyor. En uygun yer Opet Benzin istasyonu.

Ayrıca üyeler kendi aralarında org. olup ana buluşma noktaısna birliktede gelebilirler. Ama MT ortak buluşma noktamız Opettir.

taam Erhanım...öyle olsun...heleki ben dedikten sonra hayatta geri adım atmazsın...halbuki şunu değiştirsen Carrefour diye hiç biz Anadolu Avrupa yok Bp diye strese girmicez...taam abi sen böyle buyurdun böyle olacak...

CİHAN kaçta BP Leventte olucaz abi...biz kendi grubumuzu kuralım o zaman...patron Opet diyo artık üzerine laf olmaz artık...kendi bildiğimiz şekilde yapalım...

Hadeyen Millet ehliyetleride koydunuz ceblere iyisniz iyi :) Aman arkadaşlar kazasız belasız gelin yeter gerisi önemli değil..

BİRDE GELEN ARKADAŞLAR EVET BEN GELİYORUM KISMINI İŞARETLESİNLERDE KESİN TAM SAYI BELLİ OLSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar