18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA

deer sen kırklarelı lıstesıne salıhıde ekle ben getırıcem onu:) ayrıca tekırdag corlu luleburgazdan gelıcek arkadaslar varsa ozel msj yazsınlar konusup bı yerde toplanalım boylece yolda durup kımse kımseyı beklemez

secan abi benide lısteye almıssın ama tabiykı şuan bincek bir kargım dayı olmaduıgı için ben bu geziye katılamıcam zaten askerlikte belı degil nezeman gitçem ama tabiykide kuvetlı bir kargı bulursam yani kırılmıcak beni tasıycak gelebilirim ozaman ben yinede size şimdiden iyi eylenceler dilerim umarım güzelbir gezi yaparsınız tüm metedeki arkadaslara iyi eylenceler

Abin artı bir geliyormus diye senle geliyor zannettim o yuzden Gurkay + 1 yerine Gurkay ve fAVORİİ yazdim... Yengeyle geliyor o zaman... son durumu bize 15 martta bildirirsin o zaman ve insallah askerden once geziye gelirsin...
gorusuruz kardesim...

arkadaslar otel maliyetlerini bu hafta belirliyecegiz ama maximum kahvalti dahil 30 olur...

Abin artı bir geliyormus diye senle geliyor zannettim o yuzden Gurkay + 1 yerine Gurkay ve fAVORİİ yazdim... Yengeyle geliyor o zaman... son durumu bize 15 martta bildirirsin o zaman ve insallah askerden once geziye gelirsin...
gorusuruz kardesim...

arkadaslar otel maliyetlerini bu hafta belirliyecegiz ama maximum kahvalti dahil 30 olur...

kankalar bende varım...yaz beni deftere uglyymüdürrr....açıyon topiği takip etmiyon be abicim...bak Bezgin Bekir Mete Handro şereflendirmiş topiğini...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaaa arkadaşlar bişi sorcam 18 mart çanakkalede olcaz peki pazartesi günü işimizin başında olabilcekmiyiz Mesela ben istanbuldanım...?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kankalar bende varım...yaz beni deftere uglyymüdürrr....açıyon topiği takip etmiyon be abicim...bak Bezgin Bekir Mete Handro şereflendirmiş topiğini...:p

seni kim unutabilirki sen ve doni bizim neşe kaynağımız olacaksınız:queen: :queen: :rendeer:

Metehan agabey, hep aklimdaydin ne zaman teşvik edeceksin diye bu topige, yeni motor aldin yol yaparsin artık biraz...
takip mi etmiyom, 24 SAAT online im be abi...

Yaaa arkadaşlar bişi sorcam 18 mart çanakkalede olcaz peki pazartesi günü işimizin başında olabilcekmiyiz Mesela ben istanbuldanım...?

Yetisiriz Allah'in izniyle...dedelerimiz o yolu yürümüş gunlerce, dememişler nasil donecegiz diye...

seni kim unutabilirki sen ve doni bizim neşe kaynağımız olacaksınız:queen: :queen: :rendeer:

abi ben bu bizim doniyi pataklarım orda ya...bana burdaki gibi giydirirse orda şehitlikte...

birde cbr 125i var...zopa için yeterli bir neden değilmi sence cbr 125 sahibi olmak...motorun ne birader...cıbır...Artık allah ne verdiyse...:queen:

abi ben birazda Çanakkale ambiansı için gidiyorum...özlemişim oraları...:cat:

Metehan agabey, hep aklimdaydin ne zaman teşvik edeceksin diye bu topige, yeni motor aldin yol yaparsin artık biraz...
takip mi etmiyom, 24 SAAT online im be abi...

Yetisiriz Allah'in izniyle...dedelerimiz o yolu yürümüş gunlerce, dememişler nasil donecegiz diye...

uglycan forrap için dağları delerim ben...kankamı özledim...üzerine alınma senle ahbaplığımız yeni...kıskanma birde...Önce Kamil Koç vardı...:queen: :p

(bu bomba espirikti)

ya abi ben biraz gezi olayındayım...kusura bakılmasın...olayın pek derinliklerine felsefesine inemiyorum...ha yeni zelandalı .zevenkler gibide sarhoş olup atalarımın kemiklerini sızlatamam...sadece 2 kulvallah bir elham der merkeze sahile akarım...:p

şimdi bunu yazdık diye fırça yemeyelimde..:)

Son düzenleme:
metehan toprağım ,kardeşim candostum(yağ yapıyorum cbr125 ile geleceğim nasipse, bide hanımın yanında meteye madara olmayalım :p )

buluşalım, görüşelim kaynaşalım dimi ama bi sevapta biz edinelim şöyle atalarımızı anıp doslar ile hasret giderelim...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi ben bu bizim doniyi pataklarım orda ya...bana burdaki gibi giydirirse orda şehitlikte...

birde cbr 125i var...zopa için yeterli bir neden değilmi sence cbr 125 sahibi olmak...motorun ne birader...cıbır...Artık allah ne verdiyse...:queen:

abi ben birazda Çanakkale ambiansı için gidiyorum...özlemişim oraları...:cat:

uglycan forrap için dağları delerim ben...kankamı özledim...üzerine alınma senle ahbaplığımız yeni...kıskanma birde...Önce Kamil Koç vardı...:queen: :p

(bu bomba espirikti)

ya abi ben biraz gezi olayındayım...kusura bakılmasın...olayın pek derinliklerine felsefesine inemiyorum...ha yeni zelandalı .zevenkler gibide sarhoş olup atalarımın kemiklerini sızlatamam...sadece 2 kulvallah bir elham der merkeze sahile akarım...:p

şimdi bunu yazdık diye fırça yemeyelimde..:)

donniyi kimse pataklayamaz adam seni ertesi gün manşet yapar vallah türkiyenin en hızlı gazetecisi donnidir biliyorsun gerçe resim çekmekten pek anlamaz ama:queen: :queen: :mrgreen: :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
donniyi kimse pataklayamaz adam seni ertesi gün manşet yapar vallah türkiyenin en hızlı gazetecisi donnidir biliyorsun gerçe resim çekmekten pek anlamaz ama:queen: :queen: :mrgreen: :p

doni ve cıbır kadar başınıza taş tüşsün diyecem ama yazık olur genç sayılırsınız daha (en azından ruhen:queen: )

hacı abi sanki sende Y2K var hala cıbırıma laf ediyon sen önce kendine bak :p bide o motorla çanakkaleye gitmeyi düşünmüyon demi ha bu arada bişey soracam senin motor 0'dan 100'e kaç günde çıkıyordu :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doni ve cıbır kadar başınıza taş tüşsün diyecem ama yazık olur genç sayılırsınız daha (en azından ruhen:queen: )

hacı abi sanki sende Y2K var hala cıbırıma laf ediyon sen önce kendine bak :p bide o motorla çanakkaleye gitmeyi düşünmüyon demi ha bu arada bişey soracam senin motor 0'dan 100'e kaç günde çıkıyordu :queen:

:cyclopsan sen varya sen neyse mete gelince seni haşlar:queen:

Değerli dostlar
Bizde bu etkinlikten bağımsız farkında olmadan burgmancı arkadaşlarımızla toplanmaya çalışıyorduk. Sağolsun Thai arkadaşımız konu ile ilgili bizi uyardı ve bu sebeple bu yazıyı yazıyorum.
Bizler 11-15 Burgman 17 Mart günü yola çıkıp o gece konaklayıp 18 Mart günü Çanakkale törenlerine katılmayı planlıyoruz. Görülüyor ki MT'de zaten böyle bir gezi düzenliyor, bizde Çanakkale'de 18 Mart günü MT'nin diğer tüm temsilcileriyle birarada olmaktan çok mutluluk duyacağımızı özellikle belirtmek isterim.
Yapmış olduğumuz organizasyon 18 Mart günü MT ile beraber olacaktır.
Sevgiler
Tolga

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
samet listeyi ben yapmıyorum ama uglychild salihi ekler kırklareli mt den gelecekler listesine

KATILIM LİSTESİ

İZMİR
forrap
weboy
speedygirlsule
tenten
kuvva
aakreep
turlabo
nergal +?
Ahmet cebesoy
ozer +1
Taner k
duslemek +1
kamberhan
Gureli +1

MANİSA
Lodos
Gurkay
Favorii
Belifeless
racing iski
Mecit

İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152
praetorian +1
Gorkem
pseudo
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus
Desparadost
jameika34
motorize_deli
Nejdet
teksavaşcı +1
kasvet
metehan
burugmancılar +14 15

TEKİRDAĞ

faruk59

KUTAHYA
alplion
bonapart 07 +1

Bursa
kontgerilla +1
Ralf +1

ESKİSEHİR
ZONEX2
bbaday

BALIKESİR
ibrahimb
iadriders1816
Havranlı +10
+14-15 ??
ayarsız125

KIRKLARELİ
samet1987
salih

balıkesir e kadar tren de varmış motoru arkasına atar gelirsiniz haberiniz olsun yol gözüne uzak gelenler için.

sercan abicim teşekür ederim denizi kandıra bilirsem onla gele biliriz gelmeyi cok isterdim ama beli olmaz isim yinede listede kalsın gelismeleri bensana iletirim:pr:

hey maşşallah liste çok güzelleşmiş.
Orada bir çıkarma da MT yapacak. Heyecan yaptı birden :)
Sevgiler
Tolga

Ya Millet Anlamiyorum Sizi Yahu!!!!
Nerereye Nasil N Zaman Gidiyoruz?
Nerde Kalacaz?
Kaç Para?
Kaçgün Konaklanacak?
Fiyata Neler Dahil?
Ne Zaman Gidilecek Ne Zaman Dönülecek?

Birisi Bu Konularda Bilgilendimeyi Yaparsa Sevinirim. Körü Körüne Gidilmez çanakkaleye Hele O Tarihlerde Birakin Konaklayacak Otel Bulmayi. çadir Kuracak Arsa Bile Bulamayiz Haberiniz Olsun. Bu Işler Hadi Gidiyoruz Kim Geliyorla Olmaz Ki....

Ilk Sorum şu:
Bu Işi Kim üstlendi Muhattabimiz Kim?
Ikinci Sorum Herşey Hangi Tarihte Netleşecek?

Ya Valla Artik Birisi Ciddiye Alip Yazsin Bişeyler Yoksa Milleti Gaza Getirip Oralarda Rezil Rüsva Etmenin Bir Anlami Yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar