deer sen kırklarelı lıstesıne salıhıde ekle ben getırıcem onu
ayrıca tekırdag corlu luleburgazdan gelıcek arkadaslar varsa ozel msj yazsınlar konusup bı yerde toplanalım boylece yolda durup kımse kımseyı beklemez
secan abi benide lısteye almıssın ama tabiykı şuan bincek bir kargım dayı olmaduıgı için ben bu geziye katılamıcam zaten askerlikte belı degil nezeman gitçem ama tabiykide kuvetlı bir kargı bulursam yani kırılmıcak beni tasıycak gelebilirim ozaman ben yinede size şimdiden iyi eylenceler dilerim umarım güzelbir gezi yaparsınız tüm metedeki arkadaslara iyi eylenceler
Abin artı bir geliyormus diye senle geliyor zannettim o yuzden Gurkay + 1 yerine Gurkay ve fAVORİİ yazdim... Yengeyle geliyor o zaman... son durumu bize 15 martta bildirirsin o zaman ve insallah askerden once geziye gelirsin...
gorusuruz kardesim...
arkadaslar otel maliyetlerini bu hafta belirliyecegiz ama maximum kahvalti dahil 30 olur...
kankalar bende varım...yaz beni deftere uglyymüdürrr....açıyon topiği takip etmiyon be abicim...bak Bezgin Bekir Mete Handro şereflendirmiş topiğini...![]()
kankalar bende varım...yaz beni deftere uglyymüdürrr....açıyon topiği takip etmiyon be abicim...bak Bezgin Bekir Mete Handro şereflendirmiş topiğini...![]()
Yaaa arkadaşlar bişi sorcam 18 mart çanakkalede olcaz peki pazartesi günü işimizin başında olabilcekmiyiz Mesela ben istanbuldanım...?
seni kim unutabilirki sen ve doni bizim neşe kaynağımız olacaksınız:queen: :queen: :rendeer:
Metehan agabey, hep aklimdaydin ne zaman teşvik edeceksin diye bu topige, yeni motor aldin yol yaparsin artık biraz...
takip mi etmiyom, 24 SAAT online im be abi...
Yetisiriz Allah'in izniyle...dedelerimiz o yolu yürümüş gunlerce, dememişler nasil donecegiz diye...
abi ben bu bizim doniyi pataklarım orda ya...bana burdaki gibi giydirirse orda şehitlikte...
birde cbr 125i var...zopa için yeterli bir neden değilmi sence cbr 125 sahibi olmak...motorun ne birader...cıbır...Artık allah ne verdiyse...:queen:
abi ben birazda Çanakkale ambiansı için gidiyorum...özlemişim oraları...:cat:
uglycan forrap için dağları delerim ben...kankamı özledim...üzerine alınma senle ahbaplığımız yeni...kıskanma birde...Önce Kamil Koç vardı...:queen:![]()
(bu bomba espirikti)
ya abi ben biraz gezi olayındayım...kusura bakılmasın...olayın pek derinliklerine felsefesine inemiyorum...ha yeni zelandalı .zevenkler gibide sarhoş olup atalarımın kemiklerini sızlatamam...sadece 2 kulvallah bir elham der merkeze sahile akarım...![]()
şimdi bunu yazdık diye fırça yemeyelimde..![]()
donniyi kimse pataklayamaz adam seni ertesi gün manşet yapar vallah türkiyenin en hızlı gazetecisi donnidir biliyorsun gerçe resim çekmekten pek anlamaz ama:queen: :queen: :mrgreen:![]()
abi ben bu bizim doniyi pataklarım orda ya...bana burdaki gibi giydirirse orda şehitlikte...
birde cbr 125i var...zopa için yeterli bir neden değilmi sence cbr 125 sahibi olmak...motorun ne birader...cıbır...Artık allah ne verdiyse...:queen:
doni ve cıbır kadar başınıza taş tüşsün diyecem ama yazık olur genç sayılırsınız daha (en azından ruhen:queen: )
hacı abi sanki sende Y2K var hala cıbırıma laf ediyon sen önce kendine bakbide o motorla çanakkaleye gitmeyi düşünmüyon demi ha bu arada bişey soracam senin motor 0'dan 100'e kaç günde çıkıyordu :queen: