- Konu Yazar
Merhabalar
7-22 yaş aralarında kısmi dönemi profesyonel olmak üzere futbolcuydum.
1.73 boyunda ve genelde 66-70kg civarlarındaydım.
Futbol sonrası üniversite hayatı, meslek seçimi ve iş hayatıyla birlikte kilo almaya başladım.
Maalesef 2 yıl öncesine kadar 97kg'ye kadar çıktım.
Tabiki bunun sıkıntılarını da yaşamaya başlamıştım, görüntü sorunu, istediğin kıyafeti giyememe, çarpıntı, stress.
Geçen sene diyet yapmaya karar verdim ve ardından derin bir araştırma yaptım.
Daha önce 2*3 diyet girişimim başarısızlıkla sonuçlanmıştı
Bir çok kitap okudum ve aslında diyet yapmaya gerek olmadığını gördüm.
Aslolan doğru beslenmeymiş, sağlıklı şeyler yemekmiş. Hemen öğrendiklerimi uygulamaya başladım.
2 ay gibi bir süre de 14kg verdim, ardından burada kilomu korumak istedim, çünkü hızlı kilo veriyordum ( Demek ki ne kadar sağlıksız besleniyormuşum)
6 ay bu kiloda kalmaya karar verdim sarkma, gevşeme vs olmaması aynı zamanda yağ-kas hafızasının korumaya geçmesi-halk dilinde o kilo oturmuş abi dedikleri
Ardından hayatıma biraz daha hareket kattım (bisiklet, koşu, yürüyüş) tabiki sağlıklı beslenmeye devam
Kesinlikle diyet yok! Aç kalmak yok! Tıka basa yiyorum ama doğru şeyleri tüketiyorum
Geçen ay 5kg verdim.
Bu ayki hedefim 3kg sonraki ay 3kg
Bundan dolayı 97kg iken aldığım eşyalar olmuyor, hatta 85kg iken aldıklarım da olmuyor artık.
Elimde geçiş için aldığım orta kalite Mont ve Eldiven var
1 Adet kask var ama sıkıntılı olabilir o yüzden onu atacağım.
İhtiyaç sahibi bir arkadaşa bunu vermek istiyorum
Mont kışlıktır, kol-dirsek-omuz ve sırt koruması var, içindeki astar çıkıyor fakat yazın pek giyilmez.
Fazla deformasyonu yok, yıkayım dolaba koymuştum öylece duruyor. Eldiven de kışlık.
7-22 yaş aralarında kısmi dönemi profesyonel olmak üzere futbolcuydum.
1.73 boyunda ve genelde 66-70kg civarlarındaydım.
Futbol sonrası üniversite hayatı, meslek seçimi ve iş hayatıyla birlikte kilo almaya başladım.
Maalesef 2 yıl öncesine kadar 97kg'ye kadar çıktım.
Tabiki bunun sıkıntılarını da yaşamaya başlamıştım, görüntü sorunu, istediğin kıyafeti giyememe, çarpıntı, stress.
Geçen sene diyet yapmaya karar verdim ve ardından derin bir araştırma yaptım.
Daha önce 2*3 diyet girişimim başarısızlıkla sonuçlanmıştı
Bir çok kitap okudum ve aslında diyet yapmaya gerek olmadığını gördüm.
Aslolan doğru beslenmeymiş, sağlıklı şeyler yemekmiş. Hemen öğrendiklerimi uygulamaya başladım.
2 ay gibi bir süre de 14kg verdim, ardından burada kilomu korumak istedim, çünkü hızlı kilo veriyordum ( Demek ki ne kadar sağlıksız besleniyormuşum)
6 ay bu kiloda kalmaya karar verdim sarkma, gevşeme vs olmaması aynı zamanda yağ-kas hafızasının korumaya geçmesi-halk dilinde o kilo oturmuş abi dedikleri
Ardından hayatıma biraz daha hareket kattım (bisiklet, koşu, yürüyüş) tabiki sağlıklı beslenmeye devam
Kesinlikle diyet yok! Aç kalmak yok! Tıka basa yiyorum ama doğru şeyleri tüketiyorum
Geçen ay 5kg verdim.
Bu ayki hedefim 3kg sonraki ay 3kg
Bundan dolayı 97kg iken aldığım eşyalar olmuyor, hatta 85kg iken aldıklarım da olmuyor artık.
Elimde geçiş için aldığım orta kalite Mont ve Eldiven var
1 Adet kask var ama sıkıntılı olabilir o yüzden onu atacağım.
İhtiyaç sahibi bir arkadaşa bunu vermek istiyorum
Mont kışlıktır, kol-dirsek-omuz ve sırt koruması var, içindeki astar çıkıyor fakat yazın pek giyilmez.
Fazla deformasyonu yok, yıkayım dolaba koymuştum öylece duruyor. Eldiven de kışlık.