18 Haziran 2006 Kartepe + Kuzu Yayla Gezisi

H.sonu için Sakaryalı dostlarla beraber planımızı yapmıştık. Önce kartepe zirvesine çıkıp iyice acıktıktan sonra bir guzel pikniğimizi yapıp karnımızı doyuracaktık. Planlarda herhangi bir aksilik olmadı çok şükür. Çok güzel bir gün oldu hem motorlarımızla doğanın tadını çıkarıp eşsiz manzaraları izledik hem de bolca eğlendik. Benim makinanın pili az olduğu için fotografları idareli çektim :) Esas büyük bölümü sonradan yüklenir herhalde. Bu arada kendi makinamda benim hiç resmim yok ona göre en kısa zamanda resimleri bekliyorum.

Yukarı çıkarken ilk molamız

Bu resimde boraciner arkadaşımız da var fakat işi oldugu icin aramızdan erken ayrılmak zorunda kaldı neyse bir daha ki sefere inş.

Mola yerinde dinlenirken benim kuzenlere rastladım. Onlarda kartepeye niyetlenmişler meğerse.

Teleski ile zirveye cufcufluyoruz.

Göl manzarası

Otel ve arkasında İzmit Körfezi

Akabinde ve detayında Kuzu yayla ya iniyoruz ve pikniğimizi icra ediyoruz. Piknik yeri çok guzel. Topumuzu da oynuyoruz ama onun resimleri bende yok

İnerken de bir fotograf alıyorum.

Benden bu kadar dostlar. İçinde benim de olduğum resimleri bekliyorum. Hadi bakalım.

arkadaslar selase hala dönmedi..onun dönmesini bekleyecegizz.gelir gelemz fotoları yükleyecek..cok özur dileriz..bekletiyoruz.aydın abi ve özgur sizdekı fotolarıda beklıyoruz

abi o izmit körfezimiydi yaw ?? ben hep göl diye bakmıştım :) :mrgreen:
pardon benim gördüğüm zaten gölmüş ... :) erken döndüğüm için o resimleri bilmiyorum

Güzel bir gezi olmuş.Fotoğrafların devamını bekleyeceğiz :rendeer:

önde olduğumdan yolda giderken çekilden resimlerde göremedim kendimi :( bu hafta da yakınlarda bi yere gidersek gelmeye çalışırım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gercekten resimler cok güsel..ellerinize, motorunuza saglık:rendeer:
S&S

küstüm size

maşukiyeye kadar gidiyorsunuz da bana uğramıyorsunuz alacağınız olsun sizin.

sonunda gelebildim..gerçekten çok güzel bi gezi oldu..
şimdide bendeki fotolargerçi bende 80-90 tane foto var..aralarından seçip atacam.
maşukiyede aydın abileri beklerken..

kartepe yolunda..

aydın abi motorların ve manzarayı kameraya alırken..

bu fotodada ben yokum richy var:wiinkk:
http://img48.imageshack.us/img48/5691
/kartepe0283lp.jpg

bende sevgilimle çekildim napiimm..:joker:

richy kuzenleriyle görüşürken..

şimdide kartepe yolundan manzaralar..

çıktığımız yerden sapanca gölü komple görünüyodu.sol taraftada izmit körfezi vardı ama benim kadrajıma sığmadı:pale:

bora aramızdan ayrılmadan son bi foto çekelim dedik.boranında kartepeye geldiğinin kanıtı olsun en azından dedik..:wiinkk:

teleferiğe bindik..

teleferikte kendimizide çekelim dedik..:cherry:

buda kartepedeki otel..

teleferikte okadar güzel bi bebek gördükki fotosunu çekip sizinle paylaşmak istedim::pembe::

eveett bugünlük bukadar yeter sanırım..dönüş ve piknik fotolarınıda yarın yollayacam bugün ancak bukadarına vaktim yetti.umarım kızmazsınız..:rendeer:

goya.senin maşukiyede olduğunu bilseydik hbr verirdik elbet.ama bilmiyoduk:silent: ..

heyyy topic öldümüü..?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar