- Konu Yazar
H.sonu için Sakaryalı dostlarla beraber planımızı yapmıştık. Önce kartepe zirvesine çıkıp iyice acıktıktan sonra bir guzel pikniğimizi yapıp karnımızı doyuracaktık. Planlarda herhangi bir aksilik olmadı çok şükür. Çok güzel bir gün oldu hem motorlarımızla doğanın tadını çıkarıp eşsiz manzaraları izledik hem de bolca eğlendik. Benim makinanın pili az olduğu için fotografları idareli çektim
Esas büyük bölümü sonradan yüklenir herhalde. Bu arada kendi makinamda benim hiç resmim yok ona göre en kısa zamanda resimleri bekliyorum.
Yukarı çıkarken ilk molamız

Bu resimde boraciner arkadaşımız da var fakat işi oldugu icin aramızdan erken ayrılmak zorunda kaldı neyse bir daha ki sefere inş.

Mola yerinde dinlenirken benim kuzenlere rastladım. Onlarda kartepeye niyetlenmişler meğerse.

Teleski ile zirveye cufcufluyoruz.

Göl manzarası

Otel ve arkasında İzmit Körfezi

Akabinde ve detayında Kuzu yayla ya iniyoruz ve pikniğimizi icra ediyoruz. Piknik yeri çok guzel. Topumuzu da oynuyoruz ama onun resimleri bende yok

İnerken de bir fotograf alıyorum.

Benden bu kadar dostlar. İçinde benim de olduğum resimleri bekliyorum. Hadi bakalım.
Yukarı çıkarken ilk molamız

Bu resimde boraciner arkadaşımız da var fakat işi oldugu icin aramızdan erken ayrılmak zorunda kaldı neyse bir daha ki sefere inş.

Mola yerinde dinlenirken benim kuzenlere rastladım. Onlarda kartepeye niyetlenmişler meğerse.

Teleski ile zirveye cufcufluyoruz.

Göl manzarası

Otel ve arkasında İzmit Körfezi

Akabinde ve detayında Kuzu yayla ya iniyoruz ve pikniğimizi icra ediyoruz. Piknik yeri çok guzel. Topumuzu da oynuyoruz ama onun resimleri bende yok

İnerken de bir fotograf alıyorum.

Benden bu kadar dostlar. İçinde benim de olduğum resimleri bekliyorum. Hadi bakalım.