- Konu Yazar
Arkadaşlar güzergah olarak birkere mükemmeldi ve yanılmıyorsam zaman yetmediği için gidemediğmiz çok yer kaldı,viraj ise yaptık iniş ise indik çıkış ise çıktık yemek ise yedik manzara ise gördük,dere çayır çimen ise bizzat kokladık hissettik ve dokunduk ama yayla havası vallaha muhteşemdi yani kısacası yorgunuğumuza tam değidi allah razı olsun sizlerden....Bizim motorlarda ss mi enduromu cross mu ne olduklarını şaşırdılar........
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:35 ----------
Ulan egzos sesinden yandık kardeşim allahtan önde gidiyordum ......Şaka bir yana egsoz sesin muhteşem özellikle dağlar virajlarda milleti birbirine bağlıyordu...
Arkadaşlar bir ara ben uzunları yaktım ki yol aydınlansın diye ama biraz rahatsızlık oldu kusura bakmayın....
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:35 ----------
ağa fesden yüklüyom ama cok agır
ama cok dehşet cıkmışsınız malüm ben yokum hep sizi cekmekten olsun mutlu olalım yeter
Ulan egzos sesinden yandık kardeşim allahtan önde gidiyordum ......Şaka bir yana egsoz sesin muhteşem özellikle dağlar virajlarda milleti birbirine bağlıyordu...
Arkadaşlar bir ara ben uzunları yaktım ki yol aydınlansın diye ama biraz rahatsızlık oldu kusura bakmayın....