resimler nerede hadi paylaşın bi yerlere suda batmayan abimin durumu malum ben motorunun kutusu içinde fotoğraf makinesi içinde ve makinenin içindeki resimler içinde ayrı ayrı üzüldüm. Ama sudabatmayan abim hiç güler yüzünü bozmadı. Allah mutluluğunu kalbinden gülüşünü yüzünden eksik etmesin inşalla. gelellim motoseyyah (serdar abim) e abi o ne performanstı Allah razı oşsun sende ne uğraştın bizim için Emeklerin için çoksağol gezinin herhangi bir bölümünü diğerine göre kıyaslayamıyorum hepsi harikaydı bi ara gezdik gezdik sıcaktan uykum geldi abi yaylaya bi çıktık son bahargeldi

kendime geldim. o enson yediğim mısırıda unutamı yorum harikaydı

farcop abimizide merak ettik ama eski toprak o. yolunu biliyor

etiket için tekrar teşekkür ederim. irfan abi poğaça için allah razı olsun. 81 plaka o memleketten getirdiğin elma neydi öyle bea bağımlılık yaptı hala gözüm elma arıyor

özer abide yengeden fırça yedi sanırım bi ara gözüm onu aradı bi baktım kayıp

saygılar abi

gözüm hep metehanı aradı ama gelememiş malesef. cenk sedat ve tayfasınada tşekkür ederim. akşam sedat bi ara peşimden geldi ama sonra ne oldu bilmiyorum

buraya bütün gezideki bir birinden kıymetli abilerim kardeşlerim ve arkadaşlarıma tek tek yazmak istiyorum ama şimdi farkettim şimdiden baya bi yazmışım okumatan sıkılırsınız çok uzatmıyım bari. hepinize hoş sohbetiniz için çok teşşekkür ederim Allah mutluluğumuzu birlikteliğimizi ve şu ortamı daim etsin inşallah. turuncu cbr 125 ten hepinize sevgiler saygılar