18 Ekim Dikili x koyu gezim & 20.000 km lik Honda CB125F inceleme

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
59xzpul.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

takılıyoruz birbirimize. :)

Bizde 12 ay havuza girebiliyoruz burada :cry: :cry: :cry: :cry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizde 12 ay havuza girebiliyoruz burada :cry: :cry: :cry: :cry:

bence asıl cb125F e hasta oldun... Al kendine bi tane yaa.. 3000 euro para mı allasen. Almanya da benzin pahalıdır, bedavaya bakkala markete gidersin.
ayrıca servis ücreti de kol gibidir orda .., bunu kendin yaparsın. yağ değiştirebilirsin di mi ? fdagfdaf

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Kayra Beach' i instagram hesabından inceledim. Gerçekten beğendim. 15 yıldır gittiğine göre sahibini tanıyorsundur. Özelden telefon numarasını iletirsen seneye kamp programım içine dahil etmek isterim.
gitmeye başladığımızda 7 yaşındaymışım hiç bi fikrim yok sahibi hakkında

en büyük hayalim emekli olup dikiliye yerleşmek hergün gurup kafeden ayvalık tostu yiyip limanda çay içecem bi de x pulse çekecem altıma ondan sonra motora başlayanlarla dalga geçecem burada

Olm şortla binme dedik motora bakmıyor dayılar gümbürtüye gidecen bi köyde 😅
dikilide islamlar köyü bizim haberi saldım motorun fotoğrafını da gönderdim sınırı geçtiği gibi vur emri verildi

Son düzenleme:
Menzil 800 de o motorla yapmak 4,5 gün 🤔
O-100 ise üç hafta ,
tüketim 1,4 lt
Bu performansa çok yakıyor yav benim 134.000 km de ki Medley im 120 ye 20 saniyede çıkıyor 1,8 lt yakıyor basmazsam..

• Haha
Tepkiler: Ged
gitmeye başladığımızda 7 yaşındaymışım hiç bi fikrim yok sahibi hakkında

en büyük hayalim emekli olup dikiliye yerleşmek hergün gurup kafeden ayvalık tostu yiyip limanda çay içecem bi de x pulse çekecem altıma ondan sonra motora başlayanlarla dalga geçecem burada

dikilide islamlar köyü bizim haberi saldım motorun fotoğrafını da gönderdim sınırı geçtiği gibi vur emri verildi

allahın gebzelisine bak benim mekanda bana artislik yapıyor.

ehhh yazın seni bulurum ben gittiğin yerde. gorusecezzzz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bulaşıcı bu demek..
Ya hırbo , ya da onun arkadaşı...

foruma girdiğimden beri bu adamın honda seviciliğinden ötürü, herhalde bi africa twin'i (ya da transalp vs.) filan vardır lan bunun diyordum. hep öyle hayal ediyordum. (valla bak, şaka yapmıyorum.)

küçümsemek için demiyorum lan valla, ama meğer adamda ortaokul bebelerinin bindiği bir motor varmış :(
gerçi denize gidip ton balığı + somun ekmek gömen hangi adamın africa twin'i olur ki ag. benim mallığım işte.

foruma girdiğimden beri bu adamın honda seviciliğinden ötürü, herhalde bi africa twin'i (ya da transalp vs.) filan vardır lan bunun diyordum. hep öyle hayal ediyordum. (valla bak, şaka yapmıyorum.)

küçümsemek için demiyorum lan valla, ama meğer adamda ortaokul bebelerinin bindiği bir motor varmış :(
gerçi denize gidip ton balığı + somun ekmek gömen hangi adamın africa twin'i olur ki ag. benim mallığım işte.

adem sen harbi komik adamsın hee.
dümdüz toprak yolda xcx le düşmen de güldürmüştü beni :)

favorimsin biliyosun zaten.. notun yüksek

Motosikleti
K 1600 GTL

4 litre ortalaması olan Africası var ama.....

Bu arada deniz kenarında ton balığı ekmek yemek benim çok sevdiğim atraksyonlardan biridir. Ayrıca barbunya pilaki ve fasulye pilaki de.

adem sen harbi komik adamsın hee.
dümdüz toprak yolda xcx le düşmen de güldürmüştü beni :)

favorimsin biliyosun zaten.. notun yüksek

olm alınma lan. valla bak çok samimiyim. o burak kara profilindeyken diyordum ki la bu adamda herhalde bi teneresi filan var ya da ne bileyim africa twin vardır herhalde diyordum. üzüldüm şimdi.

dümdüz yolda değil bi kere :D firkete viraja bakacağım yerde sığır gibi başka yere bakarken devirdim motoru :(
Bu arada deniz kenarında ton balığı ekmek yemek benim çok sevdiğim atraksyonlardan biridir. Ayrıca barbunya pilaki ve fasulye pilaki de.

abi illa ki.... ama benim kafamda oluşturduğum profildeki kişinin, inşaat işçisi gibi deniz kenarında ton balığı ekmek gömeceğini düşünmemiştim.

olm alınma lan. valla bak çok samimiyim. o burak kara profilindeyken diyordum ki la bu adamda herhalde bi teneresi filan var ya da ne bileyim africa twin vardır herhalde diyordum. üzüldüm şimdi.

dümdüz yolda değil bi kere :D firkete viraja bakacağım yerde sığır gibi başka yere bakarken devirdim motoru :(

abi illa ki.... ama benim kafamda oluşturduğum profildeki kişinin, inşaat işçisi gibi deniz kenarında ton balığı ekmek gömeceğini düşünmemiştim.
abi sana lafım yok. porche kullanmış adamsın.

gerekirse m xr 1000 bile alırsın. ama canın su an gs e binmek istiyor :d

ben burdaki amator cocuklara diyorum.

yanlıs olmasın dfdgg

şşş niki vapurdayım, şu makinaya baksana ya satılır mı bu

ai5jh44.jpg

mercedes travego nun motor haliii, ❤️

Motosikleti
cbf 150
Bak sen v stromu dağlarda tokatlarmış. Sen dağa gidene kadar v strom 3 köfteciye ugrar sonra dağa çıkar ğner yolda karşılaşırsın anca

Bak sen v stromu dağlarda tokatlarmış. Sen dağa gidene kadar v strom 3 köfteciye ugrar sonra dağa çıkar ğner yolda karşılaşırsın anca

ulen sinematik çekim/dronunla uğraşacağına koy şuraya performanslı bir vstrom videosu da rakibimizi tanıyalım.

Anca gay gibi dronunla tın tın tın video cekiyosun fsdfsadfadf

şşş gay gibi diyorum bak gay demiyorum. Alınıp gucenme sonra..

Motosikleti
cbf 150
Asla alınmam hatta onure oldum diyebilirim. Gardaş bu v stromla ne performan videosu çekicem vespa ile bile çekerim v strom en büyük performansı ırgat gibi çalışması

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar