- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
takılıyoruz birbirimize.![]()
Bizde 12 ay havuza girebiliyoruz burada
![]()
takılıyoruz birbirimize.![]()
Bizde 12 ay havuza girebiliyoruz burada![]()
![]()
![]()
![]()
gitmeye başladığımızda 7 yaşındaymışım hiç bi fikrim yok sahibi hakkındaKayra Beach' i instagram hesabından inceledim. Gerçekten beğendim. 15 yıldır gittiğine göre sahibini tanıyorsundur. Özelden telefon numarasını iletirsen seneye kamp programım içine dahil etmek isterim.
dikilide islamlar köyü bizim haberi saldım motorun fotoğrafını da gönderdim sınırı geçtiği gibi vur emri verildiOlm şortla binme dedik motora bakmıyor dayılar gümbürtüye gidecen bi köyde![]()
Maasallah valla mükemmeleheh, evet cok manyak alettir.bak ekrem gozunden kaçmasın yukarda menzil den de bahsediliyor. 800 km... peh peh peh
gitmeye başladığımızda 7 yaşındaymışım hiç bi fikrim yok sahibi hakkında
en büyük hayalim emekli olup dikiliye yerleşmek hergün gurup kafeden ayvalık tostu yiyip limanda çay içecem bi de x pulse çekecem altıma ondan sonra motora başlayanlarla dalga geçecem burada
dikilide islamlar köyü bizim haberi saldım motorun fotoğrafını da gönderdim sınırı geçtiği gibi vur emri verildi
her türlü hakareti göğüsleyebilirim ama gebzeliyi değil seninle görüşecezallahın gebzelisine bak benim mekanda bana artislik yapıyor.
ehhh yazın seni bulurum ben gittiğin yerde. gorusecezzzz
foruma girdiğimden beri bu adamın honda seviciliğinden ötürü, herhalde bi africa twin'i (ya da transalp vs.) filan vardır lan bunun diyordum. hep öyle hayal ediyordum. (valla bak, şaka yapmıyorum.)
küçümsemek için demiyorum lan valla, ama meğer adamda ortaokul bebelerinin bindiği bir motor varmış
gerçi denize gidip ton balığı + somun ekmek gömen hangi adamın africa twin'i olur ki ag. benim mallığım işte.
4 litre ortalaması olan Africası var ama.....foruma girdiğimden beri bu adamın honda seviciliğinden ötürü, herhalde bi africa twin'i (ya da transalp vs.) filan vardır lan bunun diyordum. hep öyle hayal ediyordum. (valla bak, şaka yapmıyorum.)
küçümsemek için demiyorum lan valla, ama meğer adamda ortaokul bebelerinin bindiği bir motor varmış
gerçi denize gidip ton balığı + somun ekmek gömen hangi adamın africa twin'i olur ki ag. benim mallığım işte.
3,2 idi bizimle köfte turlarına gelene kadar4 litre ortalaması olan Africası var ama.....
Bu arada deniz kenarında ton balığı ekmek yemek benim çok sevdiğim atraksyonlardan biridir. Ayrıca barbunya pilaki ve fasulye pilaki de.foruma girdiğimden beri bu adamın honda seviciliğinden ötürü, herhalde bi africa twin'i (ya da transalp vs.) filan vardır lan bunun diyordum. hep öyle hayal ediyordum. (valla bak, şaka yapmıyorum.)
adem sen harbi komik adamsın hee.
dümdüz toprak yolda xcx le düşmen de güldürmüştü beni
favorimsin biliyosun zaten.. notun yüksek
Bu arada deniz kenarında ton balığı ekmek yemek benim çok sevdiğim atraksyonlardan biridir. Ayrıca barbunya pilaki ve fasulye pilaki de.
olm alınma lan. valla bak çok samimiyim. o burak kara profilindeyken diyordum ki la bu adamda herhalde bi teneresi filan var ya da ne bileyim africa twin vardır herhalde diyordum. üzüldüm şimdi.
dümdüz yolda değil bi kerefirkete viraja bakacağım yerde sığır gibi başka yere bakarken devirdim motoru
abi illa ki.... ama benim kafamda oluşturduğum profildeki kişinin, inşaat işçisi gibi deniz kenarında ton balığı ekmek gömeceğini düşünmemiştim.
abi sana lafım yok. porche kullanmış adamsın.
gerekirse m xr 1000 bile alırsın. ama canın su an gs e binmek istiyor :d
ben burdaki amator cocuklara diyorum.
yanlıs olmasın dfdgg
şşş niki vapurdayım, şu makinaya baksana ya satılır mı bu
![]()
mercedes travego nun motor haliii,![]()
Bak sen v stromu dağlarda tokatlarmış. Sen dağa gidene kadar v strom 3 köfteciye ugrar sonra dağa çıkar ğner yolda karşılaşırsın anca