18.Ağustos.2025 - tommygun'un cruiser ile uzun yol imtihanı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben eski rockçılardan kimler kaldı dediklerinizdenim bizim akrabanın 10 tane rock barı var kadıköy beyoğlu heryerde. Bende zamanında barlarda çalıştım az biraz. Birgün bara hell angels cılar geldi. sonra alışkanlık oldu hep geldiler gittiler ama zengin tipler. neyse gel katıl bizle sür dediler tabi yelek melek yok sadece çay getir bira götür işleri. zikerim hell angelısıızı la dedim amerikadada mı böyle çay geti koçummu olay? o gün harleyden sogudum ve v strom aldım. Köfte team çok çağırdı ama vejeteryanım :)
Kadıköy'de barlar sokağında yer alan Golden Arrow Tattoo'nun sahibi bildiğim kadarıyla Hells Angels Türkiye'nin yöneticilerinden biriydi. Geçmişte Kadıköy'de çok büyük bir kavgaya karışmışlardı diye de aklımda kalmış.

Motosikleti
cbf 150
evet birini bıçaklamışlardı daha doğrusu zenginleri değilde böyle yelek verme vaadiyle götten işlerini yaptırdıkları bir çocuga. çocuk hapistedir hala ama onlar dışarda. hayat böyle. Burak mesela kim biir hangi kodeste ben dışardayım

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
ya bu motoru geçen sene çok kurcaladım çok gittim geldim
ama sonunda Z500se almıştım aslında motorun tipinde çok beğenmiştim
ama sürmek nasip olmadı eminim keyiflidir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ya bu motoru geçen sene çok kurcaladım çok gittim geldim
ama sonunda Z500se almıştım aslında motorun tipinde çok beğenmiştim
ama sürmek nasip olmadı eminim keyiflidir.
Ben Eliminator 500'ü sevdim ama Er6F'den sonra güçsüz geldi. Allah kimseyi alıştığından ayrı etmesin. Bugün 1,5 haftadan sonra ilk defa kendi motorumu sürdüm. Gazı açtığımda kendi kendime İngilizce "Hell yeah motha fucka" diye haykırdım, sonra da "lanet olsun dostum sana" diye Türkçe'ye çevirdim haykırışımı.

Motosikleti
Ben Eliminator 500'ü sevdim ama Er6F'den sonra güçsüz geldi. Allah kimseyi alıştığından ayrı etmesin. Bugün 1,5 haftadan sonra ilk defa kendi motorumu sürdüm. Gazı açtığımda kendi kendime İngilizce "Hell yeah motha fucka" diye haykırdım, sonra da "lanet olsun dostum sana" diye Türkçe'ye çevirdim haykırışımı.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
aynı hissi SH125 ten inip hafta sonu Z500 e binince yaşıyorum
kawa ile gazı açıpta boynumla birlikte arkaya atması çılgınca bağırmama neden oluyor ve mutluluğum tavan yapıyor.
ama benim yine bi kaşıntı durumum var 2 aydır zor tutuyorum kendimi CC yükseltmemek için

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
kawa ile gazı açıpta boynumla birlikte arkaya atması çılgınca bağırmama neden oluyor ve mutluluğum tavan yapıyor.
ama benim yine bi kaşıntı durumum var 2 aydır zor tutuyorum kendimi CC yükseltmemek için
İmkanın varsa cc yükselt, çok farklı bir tecrübe, farklı motorları kullandıktan sonra benim motor da bana bir 10 gün gitmiyor gibi geliyor. Kuvvetli motorları çok seviyorum.

İmkanın varsa cc yükselt, çok farklı bir tecrübe, farklı motorları kullandıktan sonra benim motor da bana bir 10 gün gitmiyor gibi geliyor. Kuvvetli motorları çok seviyorum.
Alt devirleri torklu makinalarda bana çok keyif veriyor 😊
60 la giderken 5 veya 6 da gazı bi açıyorsun vitesle oynamadığın için 160 lara kadar kesintisiz o uzama hissiyatı anlatılmaz yaşanır..

Evet racing makinalar devirli aletler daha hızlılar ama sürekli vitesle oynamak gerekiyor..

Arkadaşda 750 cc Honda Shadow var 45 beygirmi ne hacmine göre gücü çok düşük ama tork dizel gibi 5. vites 30 la falan giderken gazı aç tee 140 a kadar sana sırtından biri kesintisiz asılıyor 🤭
10 saniyede yaşanan o adrenalin bence 300 le gitmekten daha zevkli..

Motosikleti

yapma bunu, yapma bunu :ROFLMAO:
gaza geliyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kadıköy'de barlar sokağında yer alan Golden Arrow Tattoo'nun sahibi bildiğim kadarıyla Hells Angels Türkiye'nin yöneticilerinden biriydi. Geçmişte Kadıköy'de çok büyük bir kavgaya karışmışlardı diye de aklımda kalmış.
Bende bir zamanlar bu guruba üye olacaktım .. Ama öndeki imamla kavgalıydım vazgeçtim...[url=https://imgbb.com/][/URL]

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v

Bununla şunu aynı adam tasarlamış olmalı

desktop-wallpaper-fiat-and-backgrounds-fiat-multipla.jpg

Bu arada Kawasakinin 500 cc motorunu KLE ile 70.000 km kullanmıştım. Atik bir motordu ancak 130 üstü yakıt tüketimi çok artardı.

Bu arada Özlem Tekin'in en büyük sorunu çizgisini Şebnem gibi koruyamamış olmasıdır. Aslında Sesi ve yorumu iyidir epeyce. Hey gidi günler; Herkes Şanslı Doğmuyor ve Kime Ne parçalarını 1996'da verdiğimiz konserde çalmıştık -çok sıkı parçadır ikisi de- grubun vokal de iyi söylemişti. Ben grubun basçısıydım. Yaş da ufaktan belli oldu mu ne :D

Bu arada Özlem Tekin'in en büyük sorunu çizgisini Şebnem gibi koruyamamış olmasıdır. Aslında Sesi ve yorumu iyidir epeyce. Hey gidi günler; Herkes Şanslı Doğmuyor ve Kime Ne parçalarını 1996'da verdiğimiz konserde çalmıştık -çok sıkı parçadır ikisi de- grubun vokal de iyi söylemişti. Ben grubun basçısıydım. Yaş da ufaktan belli oldu mu ne :D

Sanki burada tam tersi bir durum var. Bence Özlem Tekin çizgisini koruduğu için piyasadan elini ayağını çekti.

sezen mafyası diyorlar

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sezen mafya olsa ne yazar.. Köfte dudak...
İnsanlar şöhretin ağırlığını kaldıramıyor.. Sezende bunlardan biri bence..
Gençliğimiz sezen şarkılarıyla geçti... 2000 lerden sonra o da cozuttu..

Motosikleti
Aprilla Tuono 660 Factory
Ne diyorsunuz Kawasaki bunla değiştirsemmi acaba,
Yamaha ve hondada bana hitap eden motor bulamiyorum ve heryer bunlarla dolu
Kirmizi jantli beyaz modeli çok hoş duruyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aprilla Tuono 660 Factory
Ne diyorsunuz Kawasaki bunla değiştirsemmi acaba,
Yamaha ve hondada bana hitap eden motor bulamiyorum ve heryer bunlarla dolu
Kirmizi jantli beyaz modeli çok hoş duruyor
Hemen değiştir. Al geç, Kawasaki babamızın malı değil.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Sanki burada tam tersi bir durum var. Bence Özlem Tekin çizgisini koruduğu için piyasadan elini ayağını çekti.
Ben buna katılmıyorum hocam. İlk albüme bakarsanız daha çok rock çizgisinde gidiyordu. Sonradan yumuşadı popüler işlere kaymaya çalıştı. Şebnem başta neydiyse, bıraktığında da oydu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar