18-20 Mayıs 2007 / Sakarya Poyrazlar 1. Motosiklet Şenliği

desperadost arkadaş:)
dylan işi az sarktı, bir de rödaj zamanı falan, hafta sonuna yetişmez. O yüzden emekta Beat devreye girecek gibi, o yüzden dedim. Ben Beat ile uzaya da giderim ama, tıkır tıkır zorlanırsınız yaa ne yalan diyeyim:queen:
Çadır madır da yükleyecez bir de:pale:
Biz erken sabah 8 de çıkıp varmayı planladıydık cumartesi sabahı. Ama siz bilirsiniz, biz her daim dostlarla varız:cat:

valla olabilir ya erkenden çıkalım olmazsa ben küçükyalı ankara asvaltı üzerinden katılırım bi oluşum yapalım .......

Cuma aksamı 20:00 da yola cıkmayı planlıyorum
cadırımı aldım cuma gününü iple çekiyorum...:)

edy

desperadost arkadaş:)
dylan işi az sarktı, bir de rödaj zamanı falan, hafta sonuna yetişmez. O yüzden emekta Beat devreye girecek gibi, o yüzden dedim. Ben Beat ile uzaya da giderim ama, tıkır tıkır zorlanırsınız yaa ne yalan diyeyim:queen:
Çadır madır da yükleyecez bir de:pale:
Biz erken sabah 8 de çıkıp varmayı planladıydık cumartesi sabahı. Ama siz bilirsiniz, biz her daim dostlarla varız:cat:

sabah 8:00 gibi yanından siyah bişey geçerse o ben olacağım bende o saatlerde oraya gidiyor olacağım. sizi orda bulurum

erdem olm, hani peraper gidecektik:silent: Basma abiyy diye şeyettiydin:silent: Alacaan olsun o zaman.
Geride Edy kalmış mı, yoğusam kalmamış mı bakarsam ne olayım:queen::queen::queen:Yavaş geş len, ablan uyanıp zıplıyo:queen:Denge bozuluyo bir an:cat:

Tamam organize olalım kardeşler.:cat:
tek sorun eşimin hala nöbet işini çözememiş olması. Merak etmeyin, yokuşa sürenlerden değilizdir:cat:Oldu oldu, olmadı haberdar ederiz. Keşki beraber şımara şımara gitsek yaa:p

haklısın zaten yaralıyım yuva'dan:pr:ama sakaryadayız rabbimin izniyle:)orada buluşuruz yavaş git ok:)

tarif2mh9.jpg

yaz yağmuru :wiinkk:keşke bol bol yağsa ama......bi bakmışız etrafı sel götürürmüş :mrgreen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
meteorolojinin sitesinde de sakarya için cuma-cmts parçalı bulutlu, pazar içinse gökgürültülü ve sağanak yağışlı diyor...
tam gitmeye karar vermişken bu haber canımı sıktı açıkçası
sakarya taraflarında olanlar varsa aranızda bu ara orda havalar nasıl bir söyleyebilirler mi?
gidip de kapalı, yağışlı bir hava bulmak istemem çünkü...

bakıyorum da toplam 5 kişi ya var ya yok sakarya festivali için millet 19 mayıs kutlamaları için ankaraya mı gidiyor kimler geliyor? hava da bozabilirmiş sonuç muallak biraz...

Buraki ailesi, biz niyetliyiz:cat:
Yağmur değil de, denizcieylemin nöbetlerini ayarlamaya çalışıyoruz hala:)
haberiniz olsun diye yazıyoruz arkadaşlar. Bizi sakın beklemeyin yolda. Ağır ağır geliriz:cat:
Oralarda beraber gezeriz, şamata yaparız :rendeer:

katılım çok ya başka sitelerden olsun bayağı katılım olacak gözüküyor.
bi biz organize olamadık:) ama zannedersem yarın netleşiriz...

selam millet ne yapıyoruz şimdi tam gitmeye karar vermişken hava bozuyor bu gece işe gidip sabah 09,00 itibari ile yola çıkmayı düşünüyordum çadır tulum vs vs hazırlamıştım siz ne diyonuz gidilecekmi nedersiniz
eğer gidilecekse gurup olmaya çalışalım derim

meteorolojinin sitesinde de sakarya için cuma-cmts parçalı bulutlu, pazar içinse gökgürültülü ve sağanak yağışlı diyor...
tam gitmeye karar vermişken bu haber canımı sıktı açıkçası
sakarya taraflarında olanlar varsa aranızda bu ara orda havalar nasıl bir söyleyebilirler mi?
gidip de kapalı, yağışlı bir hava bulmak istemem çünkü...

Evet ben de memleketi yeniden ziyaret etmek ve son günü günübirlik de olsa Festivale katılmak için niyeti bozar gibi oldum ama hava yağışlı gösteriyor meteorolojide, üstelik İstanbul içinde öyle. Bayağı ümitlenmiştim oysa Sakarya'da bir motosiklet festivali var diye. Umarım Cumartesi iş değişir Pazar sabahı yola çıkıkmamıza izin verir hava. Yoksa zor.:pale:

Son düzenleme:
cumartesi ufak ufak gidelim arkadaşlar....uyarmı sizlere
Buluşma Günü : 19 Mayıs 07 C.tesi
Buluşma Saati : 10:00
Haraket Saati : 10:15
Buluşma Noktası : Carrefour kozyatağı 2 nolu kapı
İstikamet : sakarya poyrazlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar