18-20 Mayıs 2007 / Sakarya Poyrazlar 1. Motosiklet Şenliği

selam biz de geliyoruz ama ben de honda twister 250cc var max 120-140km/h onun için motor gruplarını birleştirelim diyorum az kişi katılacak gibi geliyor kimseden ses seda yok. diğer forum gruplarına da ortak sürüş için mesaj atalım en azından motor hızlarına uygun gruplar oluşur herkes kendi segmentinde gider. ya da hızlı giden arkadaşlar yarım gaz gidip hep beraber gideceğiz. yoksa tek tek giderse herkes, hem bir anlamı olmaz hem de daha teklikeli olur yollar malum.
bu arada 60-70 ytl ye carrefourda 3-4 kişilik oldukça yüksek ve geniş çadırlar var bende 2 kişilik var ama dar geliyor biraz çanta falan içine koyunca zor oluyor. onun için alacak olanlar da varsa her zaman 1 kişi fazla olacak büyüklükte alın metrekareniz büyük olsun :p

selam arkadaşlar 13 mayıs yuvacık gezisiyle siftah ettim ilk gezimdi ve bana acemi olduğumu hissettirmediler bile harika bir gezi oldu büyük bir aksilik olmazsa bende oradayım,bu arada çadırlarda aydınlatma için ne düşündünüz elekt varmı yoksa hazırlıklımı gelelim

Son düzenleme:
Selamlar ,

Yaklaşık 150 km mesafe anadolu gişelerden , Çadır Adapazarındaki Av malzemeleri mağazalarında 2 kişilik 25-40 ytl gibi bir ücretle bulunabilir , eger gelirseniz akşam için kalın kazak ve battaniye bulundurun lütfen , gene av malzemesi satan magazalarda uygun fiyatlı uyku tulumları bulunuyor.

Yav arkadaşlar, topiğe bakmaktan helak olduk biz. Gelelim diyoruz ama ancak cumartesi yola çıkabiliriz. Bizim Beat ile festival bitene kadar yetişirmiyiz acep :queen:
Yol kaç kilometredir arkadaşlar. Aslında uzak olması değil de sorun, bizim o na göre plan yapacak olmamız. Eşimin nöbeti olmazsa kesin geleceğiz zaten :cat:
Çadırımız yok ne yapacağız :silent: Umarım ayarlayabiliriz de sazımızı da kaptığımız gibi orada olalım. :rendeer:

Ennginn abiy, biz anadolu yakasındayız ama sizinlen gelmemiz uygun olmaz sanırım

Milli park olması nedeni ile ağırlıklı aydınlatma meydan bölgesinde olacak , mesire alanı içinde yol boyu aydınlatma mevcut ama genede tedarikli olmakta fayda var sonucta dogada olacagız :)

selam arkadaşlar 13 mayıs yuvacık gezisiyle siftah ettim ilk gezimdi ve bana acemi olduğumu hissettirmediler bile harika bir gezi oldu büyük bir aksilik olmazsa bende oradayım,bu arada çadırlarda aydınlatma için ne düşündünüz elekt varmı yoksa hazırlıklımı gelelim

Son düzenleme:
Kaptaniderya arkadaş, teşekkürler:cat:
Kendi organizasyonumuzu yapmaya çalışıyoruz. Eşimin nöbet durumunu ayarlarsak orada olacağız.:)

az sonra canlı yayında 13.15 de ulusalkanal.com şenlikten bahsedeceğim bilginize.net ten seyredebilirsiniz.

evet izledim gerçekten güzeldi ağzına yüreğine sağlık

bu arada festival günü ulaşım ve hertürlü sorunlar için ulaşacağınız isimler

İRTİBAT TELEFONLARI
Günan.....0-543-513 20 60
Utku........0-535-687 00 33

gerçekten sakarya'da çok sivas'lı varmı?:mrgreen:
ben yayında polimik yaptım ama günan :) !inşallah güzel bir katılımla eğlenceli bir hafta sonu olur sakarya gurubunun samimiyeti sıcaklığı sağolsunlar inşallah bu konserde bütünleşip tanışacağız sakarya motosiklet'ci kardeşlerime şimdiden sevgiler cumartesi görüşmek üzere......

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sakaryanın tam merkezindeyim motor yarından sonra çıkıyor herhalde ozaman festivale katılcam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende gitmek istiyorum bakalım cumartsi gunu saat 15:30 itibariyle grurp olarak o saate sanırım pek bi gurup kalmaz bi kaç siteye yazdım uyan olursa toplanıp birilkte gidelim derim motor olarak zaten 150 lik bi motor yolda tin tin sabırla eşlik edecek olan olursa memnuniyetle kabul edilir ve yolculuk yapılır...

valla ben 13.30 gibi en geç çıkacağım ist. küçükyalıdan gelen olursa beraber devam ederiz....

Herkes partiye yetişecek acele etmeden gelin :) Cumartesi saat 16:00 da eskort eşliğinde şehir turu atacağız trafik ve gerekli izinler alındı , Adapazarı halkı için farklı bir gün olacak :)

regalciler olarak bizde gelicez ama katılım listesi falan yapılmamış ???????

ya oldumu simdi 19 mayıs ankara organizasyonuyla aynı zamana geldi hangisine gidecez simdi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar