18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

gezi yi tesadüf olarak c.tesi gecesi siteden ogrendim ve katıldıgım ıcın cok memnun oldum.harıka bır gezıydı.bu tur gezılere devamlı katılmak ısterım.acaba maıl yoluyla daha onceden bu gezı organızasyonlarını ogrenemezmıyım yada bı yere kayıtmı bırakmam gerekıyor. kaza yapan arkadaşbenım 3 makina önumde seyahat edıyordu.kendısı ve esıne gecmıs olsun dıyorum. leventten gelen kavunıcı renklı shadov lu arkadasa ve masamızı paylastıgımız boludan gelen 3 arkadasa cok selamlar.:cat:http://www.metacafe.com/watch/1326084//

Bizdende selamlar inşallah başka gezilerde de birlikte oluruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhteşem olmuş beah kaç motor gittiniz merak ettim resimlerden 70 in üstünde gibi duruyor.Süper olmuş katılan herkesi tebrik ediyorum emeğinize sağlık

gezi yi tesadüf olarak c.tesi gecesi siteden ogrendim ve katıldıgım ıcın cok memnun oldum.harıka bır gezıydı.bu tur gezılere devamlı katılmak ısterım.acaba maıl yoluyla daha onceden bu gezı organızasyonlarını ogrenemezmıyım yada bı yere kayıtmı bırakmam gerekıyor. kaza yapan arkadaşbenım 3 makina önumde seyahat edıyordu.kendısı ve esıne gecmıs olsun dıyorum. leventten gelen kavunıcı renklı shadov lu arkadasa ve masamızı paylastıgımız boludan gelen 3 arkadasa cok selamlar.:cat:http://www.metacafe.com/watch/1326084//

Gezi benim ilk deneyimim di ve çok keyifli oldu.Ama tek ve yeni katılımcı olduğumudan bir türkhakan ile tanışabildim ben daha çok arkadaş ile tanışmak isterdim çok kalabalık olduğumuzdan belki olmadı malesef.

Dönüşe hakan ile beraber çıktık ve mükemmel olarak diyebilirim dönüş yaptık

Acaba diyorum 8 veya 10 arlı gruplar halinde gidilip gelinseydi hem kopmalar olmaz hemde samimi dostluklar oluşurdu

Gerçekten çok keyifliydi ve cumartesi gidip kamp kuacağım ve pazar geri döneceğim.

belki kendime iş çıkarır virajlara girmek için şehir merkezine gider gelirim

Evet arkadaşlar Bir Kaç Resimde Ben Atıyım ;)

Bu arada Erhan Başkanla resim çektiriyo, O araad başkan erhanın cebine bir şey koydu ama ne göremedim???

1000024td6smallyc8.jpg

Toplu Resim!

topluim7.jpg
yavv kalmışız en arkada çıkamamışım yavv:pr:

Dönüşte önümden giderek bana hava tüneli açan ve rüzgar direncini düşürüp 95 km/h sabit hızımı korumamda sonsuz gayret gösteren Özkan kardeşimede teşekkürlerimi borç bilirim.Üç motor tesisten çıkarken GS1200 arkasına takıldığımı gören ve briliktemisiniz diye sorup makara geçen muzip motorcu kardeşlerimede selam gönderiyorum
(burada CBF150 çetesi aklıma geldi birden:mrgreen:)

bu gezide sana laf atan oldu mu ki hiç hemen aklına biz geliyoruz yavv,bi ara bakıyordun gene gel sana cbf 150 alalım he iyi anlaşırsın sen cbf 150 ile.:cat:

abi benim karabüklü topragim nerde ya cbf 150 si var hatta 12 bin küsür km de kiz gibin makinesi var:)

buyur kardeş,
yuvacıga çıkamadan önce konuşan senmiydin benle,

Son düzenleme:
bu gezide sana laf atan oldu mu ki hiç hemen aklına biz geliyoruz yavv,bi ara bakıyordun gene gel sana cbf 150 alalım he iyi anlaşırsın sen cbf 150 ile.:cat:

buyur kardeş,
yuvacıga çıkamadan önce konuşan senmiydin benle,

eevet abi bendim geldim ya yanina abana:bounce:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper olmuş elinize sağlık, kaza yapan arkadaşlara da geçmiş olsun

valla biz hep iyilik için varız ama siz hep tersden bakıyorsunuz be abii:p
bizde sizin yolunuzdan geldik, bizde çin malı kullandık,gelin anlaşalım size bir cbf yakışır...:cat:

oğuz abiyi bundan soran anca cbf 500 felan paklar cbf 150 kesmez artıkın :mrgreen:

samet onu bilmem de bu gidişle bende 650 ye felen geçicem olmuyor böyle tın tın,ama bugunleride ararız gibime geliyor

cihan abi sanada bmw 1200 gs i uygun gördüm yanında birde benzin tankeri taşımak kaydı ile senin işini görür artık iran pakistan hindistan yapar gelirsin bi haftasonu

Son düzenleme:
valla biz hep iyilik için varız ama siz hep tersden bakıyorsunuz be abii:p
bizde sizin yolunuzdan geldik, bizde çin malı kullandık,gelin anlaşalım size bir cbf yakışır...:cat:

Biz memnunuz yüksek hız istemiyoruz... :)

zati bir kayboldunuz Bir de dere kenarında görür gibi oldum sizi... :)
Ne iş öyle dere kenarlarında felan :)

bıkac fotoda benden devamı gelıyoo.. tarıhe aldanmayın resımler yenıdır:p

Son düzenleme:
şu cbr alimm aranızda katılmassam beni ipe çeksinler:):):) bekleyin abilerim ablalarım geleceğim :):):

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar