18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

Ben 192 kişi sayısını duydum birinden ama kimdi hatırlamıyorum. ( sonradan gelenler hariç )

Loft kardes hersey cok iyiydi guzeldi ama bu grupta bir cok kisi bir aktivite bekledi ama olmadi :( ne biliyim bi daha ki sefere bi yarisma filanmi duzenlense? daha da eglenceli olur gibi geliyo bana mesela bi turnuva yapalim ne biliyim gittigimiz yerde bilmem farkettinmi derenin arka tarafinda bos bir saha vardi orada voleyball turnuvasi yada ne biliyim bayanlarinda katilacagi bi etkinlik gibi :) Ama hersey cok guzeldi tesekkurler arkadaslar gelenlere

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkür.

Güzel geçen günün dönüşünde Körfez'e yaklaşırken motorum stop etti.Neyseki o hızla yoldaki cebe girebildim.Ana sigortamı attı diye söylenerek seleyi sökünce ne göreyim: Akünün (Bosch) negatif ucu kırılmış.Malzeme kutusundaki
10 cm.lik inşaat teli ile aküye bağlantı ucu yapıp günü tamamladık.
Yardım için duran bütün arkadaşlara çok çok teşekkürler.

yol güseldi mekan güseldi ama hizmet yavaştı :( seneye belki düzelir

tesisi işleten yönetime buradan açık teşekkürlerimi iletirim:rendeer:

ben böyle kalabalığa böyle hizmet görmedim,hiçbir isteğimiz geri çevrilmedi,bir dediğimiz iki edilmedi.

yiyecekler daha önceden pişirilip önümüze soğuk gelmedi gelen yemeklerin soğumasını bekledik,13 ytl paraya tıka basa doydum.

allah işlerini rast getirsin::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Geziyi düzenleyen arkadaslara içtenlikle teşekkür ediyorum umarım en yakın zamanda yenisi olur ve ayrıca katılımda bulunan arkadaslara tek tek teşekkur ediyorum

PS: tesis bizzat belediye başkanına aittir :)) Kendisinede burdan teşekkur ediyorum.

Bende gezi ile ilgili birkaç şey eklemek istiyorum.

Gerçekten oldukça iyi düşünülmüş bir organizasyondu. Herşey düşünülmüş ve gayet güzel organize edilmişti.

Konvoydaki olumsuzluklar çok önemli değil o kadar aracın aynı anda trafikteki hareketi zaten sakıncalı olacaktı kopmalarda geçip gitmelerde sorun değil.

Mt ailesi ile ilkkez biraraya gelmeme rağmen çok eğlendim çok memnun kaldım. Emeği geçen herkese katılan herkese çok çok teşekkürediyorum.

Yanlız üzücü bir olay ekleyeyim. Önümdeki masada bulunan grubun yemeği geçiktiği için mekanı terketmesi beni çok üzdü. Herhalde açlığın vermiş olduğu stresle biranda hesaplarını ödeyıp kızıp gittiler. Daha montlarını bile giymeden yemekleri geldi ama nafile.Keşke birazdaha sabredebilselerdi.

( Soldaki birinci masa bayanların olduğu 6 kişilik grup. Valla çok üzüldüm o kadar yolu güle eylene gel sonrada sinir stres kalk git ) ( Bu arada kırmızılı olanda be :p)
p1090495smallcs6.jpg

dostum bende üzüldüm ama ne yapalım bizde karnımızı sapancada doyurduk :cherry:
kısmet böyle oldu ama oradaki garsonun tavrı canımısı sıktı yemekten zaten ümidi kemiştik eğitim almalı bence

kısmet böyle oldu ama oradaki garsonun tavrı canımısı sıktı yemekten zaten ümidi kemiştik eğitim almalı bence

Bu garson ve hizmet konusunda sizlerle hem fikirim arkadaşlar, yemekten sonra dolaşmaya gidip geldiğimizde birde ne görelim bizim yerimize 6 kişilik grubu almışlar ve eşyalarıda kenara koymuşlar, e gerginlik başladı tabi, sonrasında başka bir masaya oturup çay istedik , üstünden yarım saat geçmesine rağmen gelmedi ve gelen garsonun '' bugün gelmesini beklemeyin içerisi çok karışık ve yoğun'' demesi gerginliği dahada tırmandırdı. Sonrasında yiyeceğinden daha çok fırçayı yiyen arkadaşımız kalkar ayak getirdi çayları ama içmeyerek mekandan ayrıldık.:farao:

Jesse ben turgut hani şu siyah R1:p gezi için teşekürler..Erhanın beverly meşhur olmuş ya:)

gelişim ibrahim yanlışlıkla ankara ya giden bir ss'i bizim gruptan sanınca soluğu izmitin sonunda almış:queen:

geldiğinde kaskı bu vaziyetteydi

Öncelikle katılımın yüksek,havanın ve yolların güzel oluşu nedeniyle keyif aldığım eğlendiğim bir gezi oldu.Katılan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

babaçi;
Ahhhh Muhsincim ah sorma gitsin yav gene kaçırdım yolu yav..... Ama olsun hem ben daha çok yol yapmış oldum...Bu arada artık beni motorla gördün ya rahatlamışsındır sanırım...

:queen: :queen: :queen:
Beni güldürdün ya Allah 'ta seni güldürsün Coşkun....

İbrahim kardeşim hava almış oldu işte..Ama ne hava haa...:p

Abi sorma ya biraz daha gitsem heralde Urfa'ya ziyaretine gelirdim...:pŞaka biyana iyi yol yaptımmmm:wiinkk:

murat abi nasıl küfrediyordu bi duysan :queen:

Çok ayıp çok ben hayatta küfür etmemm..Ama adamla ne güzel gidiyoduk ya taki ben yolu kaçırdığımı anlayana kadar...:queen:

Ankaraya kadar giderdi aslında :) İbrahimin yol özürlü olduğunu birkez daha gördük. 100 motordan kaybolan tek kişi :)

Bu ayaklar kimin?
p1090489smallwx6.jpg

Ya bari sen yapma be... Evet yolu kaybetmiş olabilirm ama ben nerden bilim o adamın bizden olmayıpta Ankara ya kadar gittiğini...Ya şaka biyana Adamda sağolsun geride kaldığımda bekledi.o kaldığında ben bekledim ne güsel gidiyorduk oysa...

Ya ayaklar konusunda yarım saattir düşünüyorum gerçekten benim diye...Hatta çıkardım ayağımada baktım ama pek benzemiyo sanki:p

Son düzenleme:
dostum bende üzüldüm ama ne yapalım bizde karnımızı sapancada doyurduk :cherry:

Kardeş iyi güzel hoş haklısında. Biz oraya garsonlar için yada özellikle yemek yiyelim karnımız doysun diye gitmedikki. Keşke bekleseydiniz. Önemli olan bu kadar insanı aynı yere toplayabilmiş olmak. Zaten yemekten sonra millet kendini vurdu ormana verdi elenktiriğiiii toprağa. :) Sende öyle yapardın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar