18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

Kaza yapan arkadaşlar olmuş kimler olduğu ve sağlık durumları hakkında bilgisi olan varmı acaba?

babaçi abi nereye kayboldunuz çok aradik sizi oğuz abiyle, bulamayınca ufaktan yola koyulduk. Yalnız oğuz abi çok kızdı bi ara aynadan baktım kamyoncularla telepati kuruyodu :p

valla ne sen sor ne ben söliim biraz çocukluk yıllarımız aklımıza geldi suya girdik:mrgreen:

ama yalnız değildim resimler geliyor:cat:

:queen: :queen: :queen:
Beni güldürdün ya Allah 'ta seni güldürsün Coşkun....

İbrahim kardeşim hava almış oldu işte..Ama ne hava haa...:p

murat abi nasıl küfrediyordu bi duysan :queen:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
gelişim ibrahim yanlışlıkla ankara ya giden bir ss'i bizim gruptan sanınca soluğu izmitin sonunda almış

Ankaraya kadar giderdi aslında :) İbrahimin yol özürlü olduğunu birkez daha gördük. 100 motordan kaybolan tek kişi :)

Bu ayaklar kimin?
p1090489smallwx6.jpg

süpper bir gündü gelen herkese teşekkürler...

güzel yol yaptık,

güzel eğlendik.

organizasyon süpper....

2 talihsiz ufak kaza dışında güzeldi gezi.

kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun... geçmiş olsun baba atmaca..

grnt019ca5.jpg

bu da benim hyo turuncu siyah, arkasında sarı file var.........

tanımsız arkadaşım çekmiş fotoyu saolsun.......

Son düzenleme:
fotoğrafları beklıyoruuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzz dahalaa daha cooooooooook istiyoruzzzzzzzzzzz 1 milton tane istiyoruuuuuzzzzzzzzzzzz =))))))

Çok sevinçliğim nedense :p

O ayaklar kokuyo Erhan:p Muharremin olmasın hehe

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
p1090531smalloh9.jpg
p1090533smallfn4.jpg

p1090532smallnd9.jpg

p1090534smallql7.jpg

p1090535smallez2.jpg

Son düzenleme:
Ankaraya kadar giderdi aslında :) İbrahimin yol özürlü olduğunu birkez daha gördük. 100 motordan kaybolan tek kişi :)

Bu ayaklar kimin?
p1090489smallwx6.jpg

Kot pantolonundan göründüğüne göre Gelişim İbahim kardeşim sanırım Erhan..:cherry:

Hani derler ya "ayaklarına karasu inmiş " hali kanımca...:p

Ambulansla gelen kim ki.?...

Siz mi çağırdınız yoksa.?

Son düzenleme:
Helal MT :cat::cat: Şahane bir grup olmuşuz, çok büyük bir grup:cat:

Bu kadar büyük gruplarda az da olsa hatalar olabilir, yeterki kimsenin canı yanmamış olsun:rendeer: Orada olmak çok istedik ama kısmet bir sonrakineymiş.

Fotoları merakla bekliyoruz:) gelişim İbo' nun ayakları sanırım foptolara damgasını vuracak:mrgreen: Bu arada Cerrahi arkadaş asla tehlikeli Motur sürmez, sağdan soldan vınlamaz, arada iğne deliğinden geçtiği olur o kadar:p

Hepinize tekrar helal, geziye de fotolara da, hikayelere de şimdiden teşekkürler

gezi iyiydi....katilan herkese tskkurler,fotograf makinasi getirmedigim icin fotograf koyamayacagim :-( ..... bir grup akillinin donuste bizden ayrilip kestirmeden gitmesi,ve bizim saatlerce nerede bunlar diye onlari aramamiz disinda cok gzl di gezi! bu arada ambulansi da yuvacik bld. baskani yollamis sagolsun!

Helal MT :cat::cat: Şahane bir grup olmuşuz, çok büyük bir grup:cat:

Bu kadar büyük gruplarda az da olsa hatalar olabilir, yeterki kimsenin canı yanmamış olsun:rendeer: Orada olmak çok istedik ama kısmet bir sonrakineymiş.

Fotoları merakla bekliyoruz:) gelişim İbo' nun ayakları sanırım foptolara damgasını vuracak:mrgreen: Bu arada Cerrahi arkadaş asla tehlikeli Motur sürmez, sağdan soldan vınlamaz, arada iğne deliğinden geçtiği olur o kadar:p

Hepinize tekrar helal, geziye de fotolara da, hikayelere de şimdiden teşekkürler

Ah abiciğim seni çok özledim sende gelirsin diye bekledim ama kısmet olmadı :pale:
Sende olmasan varya patron beni rezil rüsva edecek böyle giderse millete :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ah abiciğim seni çok özledim sende gelirsin diye bekledim ama kısmet olmadı :pale:
Sende olmasan varya patron beni rezil rüsva edecek böyle giderse millete :p

Adaş çaktırmasana herkes ayakların iboya ait olduğunu düşünüyordu :cherry:

Keyif adamı Syriana Bülent

Son düzenleme:
harika bir gezi olmuş fotoğraflardan belli.
tam öğrenemedim ama anladığım kadarıyla iki arkadaş kaza yapmış onlarada geçmiş olsun

bu sefer gelemedim ama inşallah bidaki gezinizde sizlerle birlikte olucam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar