Organizasyonu hazırlayan Skullhunter'a ve Loft'a teşekükkür ederim.. (Loft fazla sinirlenme her zaman gelirim deyip de gelemeyen olacaktır.. sen zor durumda kalmadıysan kafana takma..umarım zor durumda kalmamışsındır..)
Güzel bir organizasyon oldu.. Umduğumdan daha fazla katılım oldu..
Her ne kadar birçok arkadaşımızla tanışamamış olsam da bir arada olmak ve aynı ortamı paylaşmış olmak keyifliydi.. :cat:
Küçük bir kazaya karışmış olan değerli kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi tekrarlamak isterim.. umarım bir an önce ağrılardan kurtulursunuz.

ale:
İzmit'in içinde tam bir işgal ordusu olduk.. özellikle ağızında sigarasıyla motor kullanan İzmitli motorlu polis arkadaşımızın talimatları ve emirleri beni çok eğlendirdi.. :queen: (fotoğrafını çekemediğim için çok üzüldüm..)
Dönüşte Şelaleye uğradım.. gidememiş olanlar fazla üzülmesin.. bizim bulunduğumuz yer emin olun ondan daha güzeldi..
İstanbul dönüşü İzmit turnikelerinden sonra OGS'yi düşürmüşüm.. tek zaiyatım o oldu... kazasız belasız tüm dostların evlerine ulaşmasını olmasını diliyorum..
Yakın zamanda tekrar buraya geleceğim ve buradan İznik Gölü'ne ve oradan da Bursa'ya geçeceğim.. yol fotoğraflarını yüklerim inş...
Birkaç tane de ben fotoğraf çektim .. çok iyi değil ama bulunduğumuz yer hakkında biraz daha fikir verecektir..
Kısa yol veriyorum..
http://picasaweb.google.com.tr/deniztumer/YuvacK