18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

Keyif adamı Syriana Bülent

eneeeeeeeeeeeeee.:cherry: yaptın yine bana yapacağını erhan rezil rüzva ettin millete.:mrgreen:

Şaka bir yana sularda çok soğukdu vallaha dereye girince buzhaneye girmiş gibi oldumdu bir an...:p

Cerrahi Erhan hemşerim bak millet rahatsız ne yemeye milletin yanından sıyırıp geçiyon he işmi senin yaptığın.:farao: ( bir seni buldukya şimdi SS'ci vurun abalıya :cherry: )

Bu arada kaybolup Ankara'dan dönen arkadaşımız küçük iboyuda burdan tekrar kutlayıp gözlerinden öpüyorum...:)

gezi iyiydi....katilan herkese tskkurler,fotograf makinasi getirmedigim icin fotograf koyamayacagim :-( ..... bir grup akillinin donuste bizden ayrilip kestirmeden gitmesi,ve bizim saatlerce nerede bunlar diye onlari aramamiz disinda cok gzl di gezi! bu arada ambulansi da yuvacik bld. baskani yollamis sagolsun!

Amblansı yollamışta ne doktor ne hemşire yoktu.Nexusla düşen arkadaşın kız arkadaşına bir pansuman yapamadılar.

hee tmm.sizle aynı masaydık biz.çizgili gömlek olan bendim.o ark demişti.170-180 kadar çıktım sonra tıkandı fln diye muhabbeti geçmişti :bounce:

180 de tıkanmadı ((:) zaten kadran 180 ((((((((((:) dayadı dibine valla ( maşallah nazardan saklasın ):rendeer::cat:

Geleneklere uygun :) güzel bir gezi oldu. parça parça gittik geldik ama olsun onu yapmayanlarda var :) Sıra resimlerde...

Karaelmas edi
resim006uu7.jpg

By buraki77, shot with Canon PowerShot A80 at 2008-05-18

yuvacık barajı
resim009fg5.jpg

Teflon 1
resim031oj4.jpg

By buraki77 at 2008-05-18

Teflon 2
resim030gt9.jpg

Teflon 3
resim032gb3.jpg

Teflon 4
resim037tw3.jpg

Epey ıslandı ama yılmadı...:)

Bir de yol stresi azaltma makinası denedi
resim039vs2.jpg

Geleneksel gezinin bu yıl ki geleneksel maskotu Crusty Crab idi işte resmi su altında çekilmiştir:) Bir de eşi vardı ama bu kargaşada kayboldu...
resim029os8.jpg

Hatırlamayanlar için geçen senenin maskotu Tırrtıl niyazi :)
img8491sd0.jpg

By buraki77, shot with Canon PowerShot A80 at 2007-05-13

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Amblansı yollamışta ne doktor ne hemşire yoktu.Nexusla düşen arkadaşın kız arkadaşına bir pansuman yapamadılar.

Çok güzel bi gezi olmuş. Katılamadığım için çok üzülüyorum. İnşallah bi dahaki sefere... :)

Bu arada kim düşmüş nexusla? Durumları nasılmış bilgisi olan var mı?? :silent::pale:

Cerrahi Erhan hemşerim bak millet rahatsız ne yemeye milletin yanından sıyırıp geçiyon he işmi senin yaptığın.:farao: ( bir seni buldukya şimdi SS'ci vurun abalıya :cherry: )

Sendemi brütüs :queen:
Vurun anasını satayım en uslu ve aklı basında bir ss ci ben varım aranızda sizde bana saldırın bakalım :p
İlla apache mi olalım yani :queen:

Düzeltmeleri yaptım, bu güzel geziyi organize edenlere teşekürrler

Son düzenleme:
Yuvacık Belediye başkanımıza ÇOK TEŞEKKÜRLER. ilgisi alakası ve
karşılaması için ....

Organizetörlere de bir o kadar teşekkürler.....

Tüm katılan arkadaşlara çok teşekkürler.

Bursalı arkadaşlarımıza İzmit MT ye Sedat'a

Çok güzel ve de eğlenceli bir gezi oldu ....

Çok güzel bi gezi olmuş. Katılamadığım için çok üzülüyorum. İnşallah bi dahaki sefere... :)

Bu arada kim düşmüş nexusla? Durumları nasılmış bilgisi olan var mı?? :silent::pale:

Çok önemli bişey yok nexus lu bi arkadaş kız arkadaşıyla beraber yolun kenarındaki diz boyundaki kanala girdi düşmüşler ama bi sıyrık önemli bişey yoktu allahdan :pale:

Düzenleyen arkadaşlara çok teşekkürler biz BOLU mt den iki motor katıldık. Organizasyon biraz amatördü mekandada personel eksiği vardı sanki yemekler saat 15.00 da geldi.bunun dışında herşey harikaydı. Yuvacık Belediye Başkanı kendi mekanına inişe bir çakıllı yol değilde asfalt yapabilseydi.Kendi adıma inerken de çıkarken de mucurdan dolayı düşüceğim diye baya bir korktum.Özellikle ss lere göre bir yol değildi.:)

organizasyon amatör değildi bence, 150 kişilik bir grubu yönetmek çok kolay bir iş değildir, ben çok keyif aldım yaptığımız bu geziden.Skullhunter'a ve emeği geçenlere teşekkürler.İleride daha keyifli gezilere çıkmak üzere
sevgiler.

vay be koca şehir toplanmış :) her motordan var :) scooter'ları görsem daha iyi olurdu :cherry:

MT tişörtünden özendim valla. gömleğini gördüm birisinde de :) 2sinden de alcam :p ay son bi gelsin:)

Evet 2 talihsiz kaza hariç çok güzeldi gezi,
Hasan nicke kıllanıyordun zaten belli oluyordu her sorandan,

Sendemi brütüs :queen:
Vurun anasını satayım en uslu ve aklı basında bir ss ci ben varım aranızda sizde bana saldırın bakalım :p
İlla apache mi olalım yani :queen:

Amanda aman yesinler uslu ve akıllıymış. :p Sen uslu akıllıysan ben zırdeliyim 20 km ile bile giderken gazı verip kıçı sağa sola attırıyon, milleti korkutuyon...:mrgreen::cherry:

çok şey kaçırmışız lanet olsun

motorum çıksın servisten bende gazlıcam ankısa zamanda
tııırrttt motorcu fazerci sen nasıl gittin len oralara :p:p

organizasyon amatör değildi bence, 150 kişilik bir grubu yönetmek çok kolay bir iş değildir, ben çok keyif aldım yaptığımız bu geziden.Skullhunter'a ve emeği geçenlere teşekkürler.İleride daha keyifli gezilere çıkmak üzere
sevgiler.

Organizasyon amatördü derken yanlış anlaşılmasın Mekandaki yemek organizasyonundan bahsettim.Tabiki 150 kişinin yönetilmesine ve gezi organizasyonuna bir lafımız yok ve olamazda.Çünki biz istanbuldan değil BOLU dan geldik:)

çok şey kaçırmışız lanet olsun

motorum çıksın servisten bende gazlıcam ankısa zamanda
tııırrttt motorcu fazerci sen nasıl gittin len oralara :p:p

baba artçı gelseydin keşke .. güzel bir gündü gerçekten .. özletme kendini :mrgreen::cat:

Organizasyonu hazırlayan Skullhunter'a ve Loft'a teşekükkür ederim.. (Loft fazla sinirlenme her zaman gelirim deyip de gelemeyen olacaktır.. sen zor durumda kalmadıysan kafana takma..umarım zor durumda kalmamışsındır..)

Güzel bir organizasyon oldu.. Umduğumdan daha fazla katılım oldu..
Her ne kadar birçok arkadaşımızla tanışamamış olsam da bir arada olmak ve aynı ortamı paylaşmış olmak keyifliydi.. :cat:

Küçük bir kazaya karışmış olan değerli kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi tekrarlamak isterim.. umarım bir an önce ağrılardan kurtulursunuz. :pale:

İzmit'in içinde tam bir işgal ordusu olduk.. özellikle ağızında sigarasıyla motor kullanan İzmitli motorlu polis arkadaşımızın talimatları ve emirleri beni çok eğlendirdi.. :queen: (fotoğrafını çekemediğim için çok üzüldüm..)

Dönüşte Şelaleye uğradım.. gidememiş olanlar fazla üzülmesin.. bizim bulunduğumuz yer emin olun ondan daha güzeldi..

İstanbul dönüşü İzmit turnikelerinden sonra OGS'yi düşürmüşüm.. tek zaiyatım o oldu... kazasız belasız tüm dostların evlerine ulaşmasını olmasını diliyorum..

Yakın zamanda tekrar buraya geleceğim ve buradan İznik Gölü'ne ve oradan da Bursa'ya geçeceğim.. yol fotoğraflarını yüklerim inş...

Birkaç tane de ben fotoğraf çektim .. çok iyi değil ama bulunduğumuz yer hakkında biraz daha fikir verecektir..

Kısa yol veriyorum..

http://picasaweb.google.com.tr/deniztumer/YuvacK

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar