18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

gerçekten çok güzel bir gezi olmuş! Çok istedik gelmeyi ama Kısmet değilmiş Artık Yaza daha vaktimiz olacak daha fazla katılırız gezilere :)

Evet ilk resimler :p

Bu çay bahçesinin bulunduğu sokağa girince yaşlı bi esnaf İŞGALMİ EDİYOSUNUZ BURAYIIIII!!! diye bağırdı birden ortalık motor sesinde gümbürdeyince. Adam korktu heralde :mrgreen:

Son düzenleme:
loft a ve geziyi düzenleyen diğer arkadaşlara teşekkürler motor sayısı 50 den fazlaydı ortamda çok güzeldi ama organizasyon biraz erken bitti keşke biraz daha dolanabilseydik o taraflarda aklım yuvacıkta kaldı valla

Samet kardeş sen dönüşü nasıl yaptın bi ara beraber gidiyoduk sonra baktıkki arkada yoksun

Samet kardeş sen dönüşü nasıl yaptın bi ara beraber gidiyoduk sonra baktıkki arkada yoksun

yucavıkın içi biraz karışıktı izmit tabelasını karıştırınca grup dağıldı zaten ben 3 4 farklı grupla beraber döndüm hepsinide kaybettim :) geriye birtek tamer kaldı valla sonra tamerle caddebostadaki piknikci gruba baskın yaptık çok güzel oldu.

picture417tm1.jpg
[/URL][/IMG]

KANKA LAR KAYBOLDUNUZ AMA CD CDLER BENIM ARKADASIN CANTASINDA KALDI NEDEN KAYBOLDUNUZ HEMEN AMA :silent::rendeer::rendeer::rendeer::pale:

Herkese selamlar,

Yuvacik'a ilk defa bu gezi vesilesiyle gittim ve cok etkilendim. Istanbul'a yakin ve yesillik bir yer. Baraj golunun etrafinda sagli sollu virajlara yatmak guzeldi. Ayrica bu gezi vesilesiyle yeni arkadaslarla tanistik. Sohbet ve baliklar nefisti.

Guzel bir gezi oldu ama grup halinde yolda seyir etmek konusunda bazi problemler olustu. Daha duzenli olmamiz gerektigine inaniyorum. Ozellikle SSli arkadaslar yanimizdan kil payi manevralarla gectiler ki hem bizi hem kendilerini hem de artcilarini tehlikeye sokuyorlar. Yaziktir, gunahtir. Kat'a zinhar haram! :) Lutfen boyle seyler yapmayin arkadaslar.

Ben yapmadım :wiinkk:
Bastan söyleyeyim de sonra yanlıs anlasılmasın :queen:

picture417tm1.jpg
[/URL][/IMG]

KANKA LAR KAYBOLDUNUZ AMA CD CDLER BENIM ARKADASIN CANTASINDA KALDI NEDEN KAYBOLDUNUZ HEMEN AMA :silent::rendeer::rendeer::rendeer::pale:

he ya sametrix yalan oldu dönüşte cok güzel bi gezi oldu grup sürüsü diye bişey yoktu başta ben olmak üzere allah ne verdiyse dipgaz:queen::queen::queen:

ramzey cros gelecekti bi tane o kadar baktim göremedim gelmedi galiba:silent:

Son düzenleme:
gezi çok güzeldi kız arkadaşım bana daha bi aşık oldu onu getirdigim için yalnız izmitte polis çok ehlıyetsiz yakalamiş resmen her motoru çevirdiler

Çok güzel bir gün ve keyifli bir geziydi emeği geçen tüm organizatör arkadaşlara teşekkür ederiz.

gelişim ibrahim yanlışlıkla ankara ya giden bir ss'i bizim gruptan sanınca soluğu izmitin sonunda almış:queen:

geldiğinde kaskı bu vaziyetteydi

Adana İl Temsilcisi
bol katılımlı,çok keyifli bir gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.sevgilerimle.

çok güzel bi geziydi emeği geçen arkadaşlara teşekkürler sağ salim tamamladık

gelişim ibrahim yanlışlıkla ankara ya giden bir ss'i bizim gruptan sanınca soluğu izmitin sonunda almış :queen:
:queen: :queen: :queen:
Beni güldürdün ya Allah 'ta seni güldürsün Coşkun....

İbrahim kardeşim hava almış oldu işte..Ama ne hava haa...:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Katılan herkse teşekkürler. Her zaman ki gibi güzel bir gezi oldu umarım herkes keyif almıştır. Çok kalabalık olduğumuz için ufak tefek sorunlar yaşadık daha iyilerinide yapacağız. Hatalar için kusura bakmayın.
Tekrar görüşmek üzere.

Birazdan bol bol fotoğraf geliyor.

Ben yapmadım :wiinkk:
Bastan söyleyeyim de sonra yanlıs anlasılmasın :queen:

ben yanlış gördüm o zaman :bounce:

Son düzenleme:
ben digitale pil almayı unutmuşum :mrgreen: bende resim yok malesef ama arkadaşlar ekleyecek.sizin kadar kendi resimlerimi bende merak ediyorum..gerçekten çok eğlendik. duyduğumuz birkaç üzücü olay oldu onlarda olmasaydı 4x4lük bir gezi olacaktı.herşeye rağmen güzeldi ama :bounce:

ben digitale pil almayı unutmuşum :mrgreen: bende resim yok malesef ama arkadaşlar ekleyecek.sizin kadar kendi resimlerimi bende merak ediyorum..gerçekten çok eğlendik. duyduğumuz birkaç üzücü olay oldu onlarda olmasaydı 4x4lük bir gezi olacaktı.herşeye rağmen güzeldi ama :bounce:

yarın resimleri buraya atarım kendikilerini buradanalırsın tabi diğer arkadaşlar da

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
babaçi abi nereye kayboldunuz çok aradik sizi oğuz abiyle, bulamayınca ufaktan yola koyulduk. Yalnız oğuz abi çok kızdı bi ara aynadan baktım kamyoncularla telepati kuruyodu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar