loft a ve geziyi düzenleyen diğer arkadaşlara teşekkürler motor sayısı 50 den fazlaydı ortamda çok güzeldi ama organizasyon biraz erken bitti keşke biraz daha dolanabilseydik o taraflarda aklım yuvacıkta kaldı valla
Samet kardeş sen dönüşü nasıl yaptın bi ara beraber gidiyoduk sonra baktıkki arkada yoksun
kaç motor vardı yavfen az 50 :
Herkese selamlar,
Yuvacik'a ilk defa bu gezi vesilesiyle gittim ve cok etkilendim. Istanbul'a yakin ve yesillik bir yer. Baraj golunun etrafinda sagli sollu virajlara yatmak guzeldi. Ayrica bu gezi vesilesiyle yeni arkadaslarla tanistik. Sohbet ve baliklar nefisti.
Guzel bir gezi oldu ama grup halinde yolda seyir etmek konusunda bazi problemler olustu. Daha duzenli olmamiz gerektigine inaniyorum. Ozellikle SSli arkadaslar yanimizdan kil payi manevralarla gectiler ki hem bizi hem kendilerini hem de artcilarini tehlikeye sokuyorlar. Yaziktir, gunahtir. Kat'a zinhar haram!Lutfen boyle seyler yapmayin arkadaslar.
[/URL][/IMG]![]()
KANKA LAR KAYBOLDUNUZ AMA CD CDLER BENIM ARKADASIN CANTASINDA KALDI NEDEN KAYBOLDUNUZ HEMEN AMA :silent::rendeer::rendeer::rendeer:ale:
:queen: :queen: :queen:gelişim ibrahim yanlışlıkla ankara ya giden bir ss'i bizim gruptan sanınca soluğu izmitin sonunda almış :queen:
Ben yapmadım :wiinkk:
Bastan söyleyeyim de sonra yanlıs anlasılmasın :queen:
ben digitale pil almayı unutmuşum :mrgreen: bende resim yok malesef ama arkadaşlar ekleyecek.sizin kadar kendi resimlerimi bende merak ediyorum..gerçekten çok eğlendik. duyduğumuz birkaç üzücü olay oldu onlarda olmasaydı 4x4lük bir gezi olacaktı.herşeye rağmen güzeldi ama :bounce: