17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DRİFT RELİGİON üyleri sürüş esnasında herhangi bi taşkınlık yapmadan 70+7 km sınırını geçmiyecektir, sürüş boyunca teker stopie vs.. yasaktır , bilginize :p

grup üyeleri buluşma yerine 20dakika erken gelmelidirler yoksa bu hızla donuste varırız oraya:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
grup üyeleri buluşma yerine 20dakika erken gelmelidirler yoksa bu hızla donuste varırız oraya:p

20 dakka degil bence 20 saat önce toplanın anca gidersiniz ben büyük ihtimalle ank gelicem sizden önce gelirim allahtan bir mani cıkmazsa :queen::queen:

: iZMİT Batı gişelerinden çıkış yapıcak arkadaşlar. Tüm gelen gruplar gişe çıkışlarında lütfen hız kesmeleri ve dikkatli olmalarını rica ediyorum özellikle OGS kullanıcak olanlardan.. Gişeleri 5 - 10 Mt geçince sizleri toplanma noktasına yönlendireceğiz. Önceki senelerde olduğu gibi Çarşı içine giriş olmayacak. Kocaeli MT grupları ile Saat 11'de hareket etmek şartıyla Halk evi Çay bahçesinde toplanacağımızı belirtmek isterim.. Katılıcak arkadaşlar ve bilgi almak isteyen arkadaşlar için Numaram : 0532 583 72 40

Son düzenleme:
: iZMİT Batı gişelerinden çıkış yapıcak arkadaşlar. Tüm gelen gruplar gişe çıkışlarında lütfen hız kesmeleri ve dikkatli olmalarını rica ediyorum özellikle OGS kullanıcak olanlardan.. Gişeleri 5 - 10 Mt geçince sizleri toplanma noktasına yönlendireceğiz. Önceki senelerde olduğu gibi Çarşı içine giriş olmayacak. Kocaeli MT grupları ile Saat 11'de hareket etmek şartıyla Halk evi Çay bahçesinde toplanacağımızı belirtmek isterim.. Katılıcak arkadaşlar ve bilgi almak isteyen arkadaşlar için Numaram : 0532 583 72 40

Geçen sene bir toplu giremedik Yuvacığa
Bu sene BAŞKAN'ımızın dileğini yerine getiririz inşallah. :bounce:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sedat cumartesi gece gelirsek yatcak yer varmı gec saatte sokakta kalmayız dimi ben yoldan gelme ihtimalim varda :mrgreen:

Cumartesi gelirsek sokakta mı kalacağız?
Pazar gelirsek gidilecek tesisi nasıl bulacağız? GPS koordinatları var mıdır? :cherry:

terbiyesiz, msjının sayısına bak.. 300...
insanları hıza tevik ediyosun, afaroz edilicekisin :p

Sarı POLİS Motosiklet üzerinde adres soranlara ceza kesecekmiş...
Cezadan sonrada herkese pişmaniye ısmarlayacakmış...

al makineyi cıkalım hadi ferah ferah gezeriz yollar bostur smd bn far yerine bi fener tutarım:queen::queen:

Bu sefer ben pert edeceğim scooter'i :) ("Hoş geçen sene de ettim ya :bounce:")

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pazar gelirsek gidilecek tesisi nasıl bulacağız? GPS koordinatları var mıdır? :cherry:

ben yeri biliyom pazar direk giderimde cumartesi akşam olursa o saatte anneme gidip kadının yüregine indiremem o yüzden sedatın yüregine indiririm daha iyi :queen::queen:

drift religion üyelerinden biri 340+ ... .. hızla aranızdan geçmeyecektir bilginize :D

GKN

Sarı POLİS Motosiklet üzerinde adres soranlara ceza kesecekmiş...
Cezadan sonrada herkese pişmaniye ısmarlayacakmış...

Bu sefer ben pert edeceğim scooter'i :) ("Hoş geçen sene de ettim ya :bounce:")

izmit in içinde durursam, kimseye adres sorarsam şelepsisim :p
yassakmış kardeşim hız yapmak
c.tesiden çıkıp 70 km/h hızla gidecekmişiz
DRİFT REGİLİON başkanı öyle söyledi...:queen:

kurallara uymayanları ben bi deler gelirim canım benim, sen merak etme :rendeer:

koordinatlara gerek yok camiyi geçince sağda çeşmenin yanında :p

drift religion üyelerinden biri 340+ ... .. hızla aranızdan geçmeyecektir bilginize :D

yine yalvarırsın polise abi gözünü seviyim kesme ceza diye :p

izmit in içinde durursam, kimseye adres sorarsam şelepsisim :p

izmit merkezde adres sorana gfr125 hediye :p

Ben aliyimmi hepinisi izmitte yaw sorun ettinis bu kadar?:cherry:neyse ben yuvacikda katilicam size bursadan gelen olursa onlarida alirim yalova bursa istikameti ben topliyim dicem ama saat 10:30 da golcuk saat 10:30 da golcuk itfaiyesi'nin onunde bulusalim en bilindik yer orasi cunku yalova izmit istikameti yolda sag tarafda itfaiye var talepleri bekliyorum....
talep olursa beklicem
olmassa ben tek tabanca giderim...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar