17 AĞUSTOS'U UNUTARAK SALLANDIK

HİÇ SALLANDINIZ MI?

• EVET

Oy: 0 0.0%
  • HAYIR

• SALLANIR GİBİ OLDUM

• Kullanılan toplam oy
    0
:salut: NE ÜZÜNTÜ VERİCİDİRKİ BUNDAN 6 YIL ÖNCE BİR ANDA OLUP BİTEN AMA ACILARI ÇOK UZUN SÜREN BİR SALLANTININ BU KADAR ÇABUK UNUTULMASI, DAHA DA ÜZÜCÜ OLAN BUGÜNÜN ANLAMINI BİLİPDE DALGA GEÇEN... ÖYLE DEMEYİN MSN DE (F) YANİ GÜL ANLAMINA GELEN BİR İMGEYLE DALGA GEÇEREK, YAPILAN BU İNCE SAYGI GÖSTERİSİNLE EĞLENEREK, ŞEREFSİZCE BİR DAVRANIŞ ORTAYA KONDU VE HEMEN HEMEN BİR ÇOK İNSANIN BUNUNLA EĞLENMESİ SÖZDE AB GİRECEK OLAN BİZLER ÇEVREMİZDEKİ OLAYLARA NE KADAR ÖNEM VERDİĞİMİZİ AÇIKÇA ORTAYA KOYDU. BEN ŞAHSIM ADINA ÇOK UTANDIM. BEN İZMİRLİYİM VEDE KESİNLİKLE O SALLANTIYI YAŞAMADIM AMA YAŞAYANLARA ŞUAN BİLE ALLAH YARDIM ETSİN. SEVGİM ONLARLADIR. UMARIM BİZ MOTORCULAR BÖYLEBİR OLAYI GELECEK YIL -BU UTANÇ TABLOSUNU- SİLEBİLRİZ.
ANKET İÇİN ÖZÜR DİLERİM SANKİ ESPİRİLİ BİR YAKLAŞIM MIŞ GİBİ GELEBİLİR. EĞER ÖYLE SANDIYSANIZ CİDDİYETİNİZİ GÖRMÜŞ OLDUNUZ. ÖYLE SANMADIYSANIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

:bestmt:

konu ne açık yazar mısın kim kiminle dalga geçmiş kuyuya taş atıp kaçmak yok

Ölenler için toprakları bol olsun mekanları cennet olur umarım ve yakınını kaybedenlere Allahtan sabır diliyorum :salut:

GÜZEL, BUGÜN 17 AĞUSTOS DEPREMİNİN 6.YILI BUNU HATIRLATMAK İSTEDİM

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

forumda BÜYÜK harf kullanmak yasaktır..!!
tekrarı halinde ard niyet kabul edilir.forumdan uzaklaştırılabilir,ceza alabilirsiniz..!!
*******X****************************X*******

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
17 Ağustosu birebir yaşamış birisi olarak sağ kaldığıma dua ediyorum.. Verilmiş sadakam varmış.. Ama bu olayı kimsenin iplediğini sanmıyorum ve uzun yıllarda kimse biplemez bu konuyu.. Taki İstanbul çökene kadar.. Burda ki forumlarda da yok mu bigün biri yazıyor motorum çalınıyodu iyiki zincir takmışım.. Ertesi gün biri yazıyo motorum çalındı.. Bizim tek eksiğimiz sanırım geçmişten ders almıyoruz, başımıza gelene kadar aman sende yapıyoruz... Gelecekte birgün gelecek..Bakalım kimler görecek.................................

kim hatırlamak isterki...
bu işin mantığı nedir...
acılardan dersmi alalım...
devlet uyanacak sağlıklı sağlam yapılar için denetleme yapacak...
biz ne yapabiliriz...
toplu ağlama senslarımı yapalım...
oldu ve bitti...
bir daha olmasın temennisinden başka elden ne gelir...
anketin karşısında dumur vaziyetteyim...
sevgiyle kal...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar