17 Agustos Tekne Gezisi

17 Agustos Tekne Gezisi

• Katılıyorum

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar 17 Agustos 2008 Pazar gunu tekne ile gezmege gidiyoruz.Marmara denizinin karadenizle birleştigi yeşilin ve mavinin içiçe oldugu Keçili Koyu'nda demir atıp gün boyu güneşlenip denizin keyfini cıkartacagız.İsteyen motosikleti veya arabası ile buluşma noktalarına gelebilir.Davetiyeler icin bana 0535 976 08 78 nolu cep telefonomdan veya [email protected] msn adresinden ulaşabilirsiniz...

Not: Davetiye ve alkollü içeçek geliri Hayvansevenler Dernegine Bağışlanacaktır...

Menü

Sabah Menü : Kahvaltı + Limitsiz Alkolsüz İçeçekler
Öğlen Menü : Balık veya Tavuk (istege baglı) +Salata + Limitsiz Alkolsüz İçeçekler
Akşam Menü : Meyve + Limitsiz Alkolsüz İçeçekler

Kişi Başı Davetiye : 100 YTL

ALKOLLÜ İÇEÇEK servisimiz vardır. ÜCRETLİDİR!!!

Motosikletler ile Kuruçeşme Limanı'na Gidip Motosikletleri Orada Bırakacagız !!!

ANADOLU YAKASI

Buluşma Tarihi: 17 Agustos 2008
Buluşma Yeri:: Capitol Alışveriş Merkezi Önü
Buluşma Saati: 07:30-08:00 (08:00 Hareket Edilecektir...)

Avrupa Yakası

Buluşma Yeri:: Kuruçeşme Limanı
Buluşma Saati: 08:00-08:30

Program

Hareket Saati : 09:00
Hareket Yeri : Kuruçeşme Limanı
Dönüş Saati : 18:00

Saat 09:00 Kuruçeşme Limanından konaklayacagımız Keçeli Koyu'na gitmek üzere hareket edecegiz guzel bogaz manzarası eşliginde sabah kahvaltımızı yapacagız.Tahminen saat 11:30 gibi konaklayacagımız koya demir atıp saat 14:00 kadar deniz ve güneşin tadını çıkracagız.Ardından oglen yemegimizi yiyecegiz menude isteyen için balık yada köfte secenegi ve salata bulunmaktadır.Tum alkolsuz içeçekler gün boyu Ücretsiz olacaktır.İsteyen için alkollü içki servisimiz vardır.Alkollü içeçekler Ücretlidir.Akşam üzeri soguk meyve servisi yapılacaktır.

19702414oh4.jpg

49943496st9.jpg

18341595nq9.jpg

13347166ki1.jpg

Resimler Başka Bir Gezimizden ALINTIDIR...

kısmet olursa gelmeye dusunuyorum
ama yuzme bılmıyorum ona göre haaa sonra neden geldın falan
bana bır ıp bulun baglayın bıryere ıpın dıger ucunu ben öyle gırerım denıze :mrgreen: tabı kı buşaka ama yuzme bılmıyorum o dogru

yıllar önce acıların tazelendiği bir güne denk gelmiş.

tarih değişirse katılım artabilir:cat:

yıllar önce acıların tazelendiği bir güne denk gelmiş.

tarih değişirse katılım artabilir:cat:

Tarıhın getırdıgı acılar konusuna bende katılıyorum babaçi ama benım elımde deıl degısıklık tamamıyle hayvansevenler dernegının organızasyonu ben sadece yardımcı oluyorum gonullu olarak...

kısmet olursa gelmeye dusunuyorum
ama yuzme bılmıyorum ona göre haaa sonra neden geldın falan
bana bır ıp bulun baglayın bıryere ıpın dıger ucunu ben öyle gırerım denıze :mrgreen: tabı kı buşaka ama yuzme bılmıyorum o dogru

O sorun deil dostum teknede yuzme bılen coktur yardımcı olurlar hem can sımıdıde var... :queen::queen::queen:

GKN

Lineage II is a medieval-style fantasy MMORPG and a true continuation of the original Lineage. Adena is the currency (Lineage 2 money ) in Lineage II. The more Lineage 2 adena you have,the better items you may get. Buy Lineage adena would be the best way to get a large sum of Lineage adena.Lineage 2 account features considerably enhanced first-person 3D graphics over its predecessor by utilizing the Unreal 2.0 Engine developed by Epic Games. There are five choices of races to play in this MMOG; Dark Elf, Dwarf, Elf, Human or Orc, and a player can keep up to seven characters on a server. Gameplay is either solo or grouped and either PvE or PvP. In order to gain experience points, new skills, and various item drops, monsters can be battled and quests can be completed. Also, there are many social, political and economic aspects to participate in as you travel the expanse of Aden.

tamam tamam, merak etme..:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar