- Konu Yazar
selamlar sevgiler tüm motor sevdalısı arkadaşlara hani vardır ya, bir pazar şöyle fazladan uykumuzu alalım ve öğlene kadar evimizde keyif yapalım ha işte öyle bir pazardı bu pazar arkadaşlarla buluşalım dedik öğle vakti herkes gözlerini ovuşturmadan gelsinde sonradan uykumu alamadım demesin diye... eee hal böyle iken 13 sularını geçtiğinde zaman aniden bakakalınca gökyüzüne güneş tepede hava mis deniz kokusu geliyor takipe alalım dedik ve pusulamız kuzeye doğru yöneldi aniden şimdi neolacak hepbirlikte görelim efendim....
mr.turgut

mr berk

inanın ben nediyeyim galiba bu aşikar yollara çıkınca bu sevdaya bu tutkuya gönül vermiş nice dostlara rastlıyor insan yol boyunca rüzgarı ve esintiyi takip ederken bir arkadaş bende size katılabilirmiyim diye sorunca gel kardeş biz nereye sen oraya varmısın varım dedi ve esintiye takıldı ve yol getirdi bize şileye oturduk bir gölgede lafladık ...

tepeden tırnaga şile burda bakınca herşeyiyle sonsuz bir ufuk gibi kalıyor çizgisiyle herşeyin varlıgı buradan geçiyor sanki hey deryası nerdesin....

çıktık denizin deryasının yanına

sevgi dolu hayatın içinde bir yıldız arar gibi geziniyoruz şilenin içinde

hala bir poyraz geliyor üstümüze gelin diyor kuzeyime dem vuruyor sanki rüzgar esiyor masal anlatır gibi çağrıyor sesi takibindeyiz

bir vakit yaklaşırken mehtabın üzerine saklı kenti arar gibi çevresinden dolaşıyoruz zamanın ve getiriyor bizi ağvaya dostlar

merhaba ağva merhaba güzel insanlar

denizin söylediği şarkıları duyar gibi seyrediyoruz ufku sahili anlatıyor hikayesini....

anlatıyor kendini bir zamanlar bundan çok zaman önceydi bu kıyılardan kimler geçti durmuş bakıyor sanki

ayrılmak gelmiyor ama rüzgar alıp götürüyor yavaşça usulca süzülürken havada

kumda biri bir iz bırakmış galiba takipteyim

turgut aman dostum o ne attı kendini yine kumlara deniz olunca kum partisi olmazmı

ah vakit yaklaştı eeee bukadar gelmişken bir afiyet olsun denir bize değilmi
aranırken bir çay kenarı bulunca yerleşelim dedik burada

mr dalyan arkadaşımız

vakit yavaş yavaş veda havasına geliyor sanki olsun beni unutma der gibi arkamızda kalıyor zaman son bir veda sana suyuna aşına

oturdum çay boyuna aldım elime sazımı söyler dururum şarkımı bizde dinliyoruz

turgut şarkı söylüyor bizde dinliyoruz yana yana

yemekler geldi turgut duruldu yan masa istekte bulundu ama turgut sevdanız varmı diye sordu neye sevda dediler rüzgara uçan kuşa hayata motora kayan yıldıza topraga baka kaldılar sustular efendim birgün daha biterken bizde kaldık kızıl güneşin yoluna sevgiler bir başka serüvende buluşmak dileğiyle...

mr.turgut

mr berk

inanın ben nediyeyim galiba bu aşikar yollara çıkınca bu sevdaya bu tutkuya gönül vermiş nice dostlara rastlıyor insan yol boyunca rüzgarı ve esintiyi takip ederken bir arkadaş bende size katılabilirmiyim diye sorunca gel kardeş biz nereye sen oraya varmısın varım dedi ve esintiye takıldı ve yol getirdi bize şileye oturduk bir gölgede lafladık ...

tepeden tırnaga şile burda bakınca herşeyiyle sonsuz bir ufuk gibi kalıyor çizgisiyle herşeyin varlıgı buradan geçiyor sanki hey deryası nerdesin....

çıktık denizin deryasının yanına

sevgi dolu hayatın içinde bir yıldız arar gibi geziniyoruz şilenin içinde

hala bir poyraz geliyor üstümüze gelin diyor kuzeyime dem vuruyor sanki rüzgar esiyor masal anlatır gibi çağrıyor sesi takibindeyiz

bir vakit yaklaşırken mehtabın üzerine saklı kenti arar gibi çevresinden dolaşıyoruz zamanın ve getiriyor bizi ağvaya dostlar

merhaba ağva merhaba güzel insanlar

denizin söylediği şarkıları duyar gibi seyrediyoruz ufku sahili anlatıyor hikayesini....

anlatıyor kendini bir zamanlar bundan çok zaman önceydi bu kıyılardan kimler geçti durmuş bakıyor sanki

ayrılmak gelmiyor ama rüzgar alıp götürüyor yavaşça usulca süzülürken havada

kumda biri bir iz bırakmış galiba takipteyim

turgut aman dostum o ne attı kendini yine kumlara deniz olunca kum partisi olmazmı

ah vakit yaklaştı eeee bukadar gelmişken bir afiyet olsun denir bize değilmi
aranırken bir çay kenarı bulunca yerleşelim dedik burada

mr dalyan arkadaşımız

vakit yavaş yavaş veda havasına geliyor sanki olsun beni unutma der gibi arkamızda kalıyor zaman son bir veda sana suyuna aşına

oturdum çay boyuna aldım elime sazımı söyler dururum şarkımı bizde dinliyoruz

turgut şarkı söylüyor bizde dinliyoruz yana yana

yemekler geldi turgut duruldu yan masa istekte bulundu ama turgut sevdanız varmı diye sordu neye sevda dediler rüzgara uçan kuşa hayata motora kayan yıldıza topraga baka kaldılar sustular efendim birgün daha biterken bizde kaldık kızıl güneşin yoluna sevgiler bir başka serüvende buluşmak dileğiyle...