1600 km. 5 gün ve Güneydoğu Anadolu

İŞte benim memleketim süper yaaa mardin buu :)) her yer tarih kokuyor MEmleketimin her yeri güzelde mardin ayrı:))Gezip görülecek yer.Yemekleride görünce şelepşişim acıktım yaw:)
Resimler süper olmuş ellerinize sağlık.

es es deli rüzgar 4 bir yandan es.......
selamlar olsun topraklarıma......
abilerim çok guzel gezmişsiniz beah......

Mersin İl Temsilcisi
aylar sonra tekrar baktım bu geziye... özlemişim gezi topiclerini ve resimleri...
eskiden neler yapılırdı buralarda beee,ama şimdi günde 20 kere açılan ne aliyim sorusu ( ben dahil )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
of of off... süper yaaa.
güzergaha bak (Şanlıurfa – Mardin – Nusaybin – Midyat – Batman – Diyarbakır – Şanlıurfa – Gaziantep)

Şanlıurfa,Batman ve Gaziantep dışında diğer il ve ilçeleri 2 yıl önce askerliğim sayesinde gördüm ve gezdim. oralara birde sivil gitmek isterim aslında, özellikle Şanlıurfa (balıklı göl) ve Gaziantep.. bide motorla gittiğimi düşünemiyorum yaa :) süper olur valla.. önümüzdeki yaz forumda güneydoğu gezilerinin takipçisi olucam :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gezi benim kayidimdan önce olmus. Simdi görüyorum..

Yuh diyorum..
Insan bukadar gezermi abi yaaaa.. :mrgreen:
Kutluyorum hepinizi :rendeer:

Encok özledigim o gelincik cayirlari..
Burdami yok benmi görmüyorum???? :silent:

abilerim size varya hiçbirşey demiyorum helal olsun.. mükemmel bir gezi olmuş.ben de urfa'lıyım resmen gözlerim yaşaracaktı bakarken o kadar güzel yerleri çekmişsiniz ki.mardin antep falan on numara olmuş ellerinize sağlık.

Gitmiş, gelmiş gibi olduk sayenizde, muhteşem olmuş, imrendin valla. Tekerinize sağlık...

konu biraz hortlamış gibi olmuş ama gerçekten çok güzel gezi olmuş herşeyiyle. özellikle yemekler :pale:

tekerinize sağlık...yolunuz açık olsun hep

Böyle fotoğrafları moderatörlerin yasaklaması lazım...giden var gidemeyen var...ayıp ayıp... :)

Harika bir gezi tebrikler....
İlk görev yeri olan urfa yı fotğraflarınızla detaylı gezmek çok hoş oldu..
Sağ olasınız dostlar..yine güzel gezilerde buluşmanızı temenni ederim....

Adana'lıların yemek zevkine ve motor keyiflerine hayranım..

Her zamanki gibi ; Adana MT harikalar yaratmış!..

Mükemmel !.. belgesel niteliğinde fotoğraflar ve süper bir rota..

Paylaşım için ::thanks:

Ne güzel yerlermiş ya, gitmiş kadar oldum demek istemiyorum, imkanım olursa bi gün gitmek istiyorum.
Elinize kolunuza sağlık.

herşeyiyle elinize kolunuza yüreğinize sağlık.ayrıca ben bakarken yoruldum o kadar resmi buraya koyabilene de TEBRİKLER diyorum.ben seyrederken ne hale geldim.sizlerin aldığınız zevki düşünemiyorum...BRAVO....:cat::cat::cat:

herşeyiyle elinize kolunuza yüreğinize sağlık.ayrıca ben bakarken yoruldum o kadar resmi buraya koyabilene de TEBRİKLER diyorum.ben seyrederken ne hale geldim.sizlerin aldığınız zevki düşünemiyorum...BRAVO....:cat::cat::cat:

nasıl olduğunu gayet iyi bilirim sni anlıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar