1600 km. 5 gün ve Güneydoğu Anadolu

Adana İl Temsilcisi
imrenerek baktım bütün resimlere... emeğinize sağlık,motorunuza sağlık....

e artık istanbul'a doğruda gelirsiniz artık...:rendeer:

teşekkürler,kimbilir belli mi olur,bakarsınız o da olur,bir bakmışsınız İSTANBUL'dayız.

Paylaşım için ne kadar teşekkür etsek azdır.Gerçekten belgesel kalitesinde olmuş. Allah daha nice kazasız belasız güzel günlerinizi dostlarınızla paylaşmayı nasip etsin.

Ayagınıza sağlık, gerçekten görülmesi gezilmesi gereken yerlere gitmişsiniz ve harika bir gezi olmuş, resimleri zevkle izledim çeken arkadaşı tebrik ediyorum :)

Bu gezi programını güneydoguya gidecek olan arkadaşlar örnek alıp rota belirleyebilir :) cok iyi ayarlanmış.

Saygılar.

Çok güzel bir gezi olmuş. benim yapamayacağım bir gezi. Cesaret edemem güneydoğu anadoluya gitmeye. Pkk' nın terörü, bölge halkının tavrı , askerin polisin tavrı hepsi ayrı bir dert. Can sıkıcı bir olayla karşılaştınız mı ?

Adana İl Temsilcisi
Çok güzel bir gezi olmuş. benim yapamayacağım bir gezi. Cesaret edemem güneydoğu anadoluya gitmeye. Pkk' nın terörü, bölge halkının tavrı , askerin polisin tavrı hepsi ayrı bir dert. Can sıkıcı bir olayla karşılaştınız mı ?

asla böyle düşünmeyin.bizim güzergahımızda,terör veya şiddet olayları yoktu.cesaret edebilirsiniz.emniyetti elden bırakmamak için sadece gündüz yol almanızda fayda var.ayrıca biz gitmeden önce,bizim orada olduğumuz esnada ve bizden sonraki günlerde yurdun çeşitli bölgelerinden motorcular geziye gelmişler ve geleceklerdi.ayrıca otobüs turları ile gelen çok sayıda yerli ve yabancı turist de vardı.korkulacak birşey yok.ayrıca yollarda o kadar güzel ki.biz sadece 1600 km.nin,toplam 160 km.sini bozuk yolda geçirdik.

çok yanlış bir düşünce, gitmediniz yer sizin değildir. bu sebeple gidip görmek, bilgilenmek, havasını koklamak gerek. üstelikde en ufak bir kötü olayla karşılaşmadık.

İşte herkes böle düşünüyor, kardeşim gidip gördünüzmü , atalarımız ne demiş herşey görüldügü gibi degil yada görmedigin hiç bir şeye inanma demişler.

Ben 17 sene Mardin de yaşadım 7 senedir Kocaeli deyim her sene gider 2-3 hafta kalırım. İlk geldigim sene arkadaş edindigim kişiler orada yaşanırmı orada, nasıl kaldın, zorluklar cekmiyormusunuz,pkk evleri basıyor,yok her gece silah sesleri nasıl uyuyorsunuz.

Arkadaşlar lütfen böyle düşünmeyin korkulacak bir şey yok,bakın abilerimiz ne güzel gidip gezmişler resimleri paylaşmışlar sadece yolda aksilik cıkmış.

Süper olmuş paylaşım için teşekkürler.
Bu gezinin Kişibaşı maliyeti ne oldu?

Abi ne olurdu sanki beni de artçı alsaydınız..Sesim soluğum cıkmadan otururdum :cherry:

İşte herkes böle düşünüyor, kardeşim gidip gördünüzmü , atalarımız ne demiş herşey görüldügü gibi degil yada görmedigin hiç bir şeye inanma demişler.

Ben 17 sene Mardin de yaşadım 7 senedir Kocaeli deyim her sene gider 2-3 hafta kalırım. İlk geldigim sene arkadaş edindigim kişiler orada yaşanırmı orada, nasıl kaldın, zorluklar cekmiyormusunuz,pkk evleri basıyor,yok her gece silah sesleri nasıl uyuyorsunuz.

Arkadaşlar lütfen böyle düşünmeyin korkulacak bir şey yok,bakın abilerimiz ne güzel gidip gezmişler resimleri paylaşmışlar sadece yolda aksilik cıkmış.

yolda aksilik falan çıkmadı sadece yolun fiziki şartları pek iyi değildi o kadar.

Çok güzel yazı olmuş...Bir gün bizede nasip olur umarum...

emeğinize ve yüreğinize sağlık gerçekten hayran kalınacak ve unutulmayacak bi gezi olmuş. sayenizde biz de göremediğimiz o güzel yerleri gördük oralardaymış gibi bir nebze olsun o havayı teneffüs ettik. devamını bekleriz :cat:

vay beee abi süper gezi olmuş valla o kadar fotoyu ben hayatım boyunca belki çekilmemişimdir :D. elinize sağlık imrendik valla süper olmuş devamını bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar