16 Nisan Pazarmiş... Haydi Pikniğe... Gezi Yorumları ve Tüm Fotoğraflar...

Arkadaşlar fotoğrafın birinde birayla poz verenler olmuş.Umarım bu arkadaşlar oraya artçı ya da otomobille giden arkadaşlardır.Eğer öyle değilse çok katılmak istediğim bu organizasyonlara katılmayacağım.
Çünkü ben sorumlu insanlar içinde bulunmak isterim.Sonunu düşünmeden hareket eden insanlar zaten ülkemizde yeterince var ve bunlar kendilerine,etrafa zarar veriyorlar.Ama ben onlarla beraber olmak istemiyorum.
Uyarım sadece bu arkadaşalara ve bilimin ışındadır.
Üzüldüm...............

Zühtüpaşa yüreğine sağlık güzel geziydi ancak şu restoran kısmındaki amca beni gıcık etti ben sipariş verdim benden sonra gelen herkes aldı bende verdim parasının üstünü aldım paramı ama onun sayesinde Şile'de çok güzel bir yemek yemiş olduk. :mrgreen: Bu arada çıkarken motorumun debriyaj sisteminin yeni olsından ve çimen olmasından dolayı biraz artislik bir düşüş tehlikesi yaşadık ama 2 tekerleğin üstünde durmayı başardık. Bu arada krem Keeway'i olan arkadaşımız ufak bir kaza geçirdi adını bilmiyorum ama sorun yok motoruda kendi de iyi.

valla sahaneydi ve en dusuk derecede olaysiz gecti .katilan ve organize eden her motorcu basariliydi bence. bir an cimlerdeki motorlari gorunce kendimi festival yerinde hissettim. eminim uzaktan gelen arkadaslarda cok memnun kalmislardir. sagolun sagol skull
erhan

süpeeeeeeeeer bir organizasyon oldu herkeze teşekkürler. birdahaki sefere güneş kremi götüreceğim şu anda burnum ve alnım sızlıyor.

yazdım ya csunlu kaza yapmış diye...

Duffy' Alıntı:
Zühtüpaşa yüreğine sağlık güzel geziydi ancak şu restoran kısmındaki amca beni gıcık etti ben sipariş verdim benden sonra gelen herkes aldı bende verdim parasının üstünü aldım paramı ama onun sayesinde Şile'de çok güzel bir yemek yemiş olduk. :mrgreen: Bu arada çıkarken motorumun debriyaj sisteminin yeni olsından ve çimen olmasından dolayı biraz artislik bir düşüş tehlikesi yaşadık ama 2 tekerleğin üstünde durmayı başardık. Bu arada krem Keeway'i olan arkadaşımız ufak bir kaza geçirdi adını bilmiyorum ama sorun yok motoruda kendi de iyi.

bakan kör :mrgreen:

oooooooooooooooooooo süperdi süpeeeeeeer arkadaşlar accayip eğlendim eğlencemi doruklara ulaştıran aşık olduğum CBR1000RR la gazlamakta süperdi tabi bu RR boy (mehmet) abimin abi bir kez daha teşekkürler

Ayrıca org süperdi emeği geçen herkeze teşekkürler

Arabasına misafir eden vınvın (hande) ve kırmızı (özge) ablalarıma ayrıca minnetlerimi burdanda ileteyim istedim

fragrance_chaplin' Alıntı:
bakan kör :mrgreen:

Bu bakan kör ben değilim değilmi:p amca yı kastediyorsan olabilir bir gün dükkanın birinin önünde ayakta duruyorum adam beni gördü kardeş!! dükkanın önünü kapatıyorsun dedi :queen: yani pek ufak sayılmıyorum sanırım :cherry:
Zaten kıl olmaya kasada başladım pos makinesini gördüm kredi kartı geçiyormu dedim evet dedi aldı denedi yanındaki birine söyledi o denedi (dener gibi yaptı) hiç sevmediğim numara bunlar bana bedava ver demiyorum ama bari pos makinesini kaldırsaydı da daha baştan gıcık etmeseydi.

.))))))))

CBR1000RR' Alıntı:
makinan arabada kalmış arama :queen:

saol canım yaaa.sabah kırmızıyı aradım zaten,uyuyormuş şimdi döndü bana.1 saat sonra kavuşucam makineme :p
akabinde fotoğrafları pc'ye aktarıp hemen yollarım.
yaşasın makinem,yaşasın şans :)

Super Moderator
öncelikle zühtüpaşaya ve diğer tüm motor sever arkadaşlara hayatımın en güzel gezisi için teşekkür ederim cbr1000rr kardeşimi de taktir ederim her organizasyona katılarak rekor kırdı maşallah
görüntünüz yolda muhteşemdi benimle ilgilenen tüm dostlara teşekkür ederim özellikle ragalci dostlar çok ilgilendiler sağolsunlar
ben yüzsüzlük yapıp kimsenin arkasına artçı olamadım ve arbayla takip ettim sizi ama arabadan tüm dostların görüntüsü muhteşemdi, cep telin arıza yapması sonucu ancak iki resim çekebildim:silent: herkezden özür diliyom
fragrance_chaplin kardeşim benim resimleri burda görmek istemiyorum yetirnce rezil olduk sayende:p
en kısa zamanda yeni gezileri bekliyorum ve inş. o zaman bende motorumla katılırım yada para toplayıp bana alırsınız mesajım dostdark'a :wiinkk:
resim ekleme olayını beceremedim arkadaşlar:pr:

alalım kardeş sana bi motor hemen camiye yardım kutusu gibi kutu yapsaydın piknikte toplardın valla

boy

@CBR1000RR
oooooooooooooooooooo süperdi süpeeeeeeer arkadaşlar accayip eğlendim eğlencemi doruklara ulaştıran aşık olduğum CBR1000RR la gazlamakta süperdi tabi bu RR boy (mehmet) abimin abi bir kez daha teşekkürler

Eyvallah... Yol bozuk olmasa 200+ da yapardık da 200 kesmiştir seni herhalde o yolda :)

boy' Alıntı:
@CBR1000RR

Eyvallah... Yol bozuk olmasa 200+ da yapardık da 200 kesmiştir seni herhalde o yolda :)

abi tekrar saol bu arada şöferliğinide görmüş oldum :queen:

abi anayolda kesmedide tali yolda 160 gördüğümüz anda önümüze atlayan tavuk horoz gibi hayvanlar tavuklar ezilmesin die korktum ama virajlara yatmak ve sonrasında gazlamak süperdi tabi yol güzel olsa dahada zevk alırdık bundan eminim çok zıpladık be abi :farao:

CBR1000RR' Alıntı:
abi tekrar saol bu arada şöferliğinide görmüş oldum :queen:

abi anayolda kesmedide tali yolda 160 gördüğümüz anda önümüze atlayan tavuk horoz gibi hayvanlar tavuklar ezilmesin die korktum ama virajlara yatmak ve sonrasında gazlamak süperdi tabi yol güzel olsa dahada zevk alırdık bundan eminim çok zıpladık be abi :farao:

Len Allah seni bildiği gibi yapsın aylardır ağlıyodun 1000RR diye yok neymiş tavuk çıkmış yok çok zıplamış... :pr: :pr: :pr:

motosiklet kültürünün yerleşmesi açısından bu tür yapılan organizasyonların hepsi güzel oluyor.ben zühtüpaşamla beraber olmak için gelmek isterdim fakat taraklıdan gidilen rota 300 km den fazla.inşallah kamplı bir gezi olurda katılırım.

araltı' Alıntı:
Len Allah seni bildiği gibi yapsın aylardır ağlıyodun 1000RR diye yok neymiş tavuk çıkmış yok çok zıplamış... :pr: :pr: :pr:

ya abi ben ağlamaya devam ediorum zaten :pr: abi tam açılacaz zart die tavuklar bir anda çıktı zor durduk tabi sen alışkın değilsin hıza ki o tavuklardan birini altımıza alsak n olurdu tahmin edemezsin sen şimdi.

Yol bozuktu çok zıpladık ve yapılan hız tatmin etmedi çünki yol resmen yama ile dolu tabi süratli giderken zıplamanın tehlikesinide sen bilemessin :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimleri bekliyoruz bu arada bi gezi planı patlatan yokmu hafta sonuna :)
yoksa dinlenmecemi :)

alestevardiya' Alıntı:
biz sizler iyi bir GP izleyin diye bugunumuzu ona verdik...
Bi daha kine biz de eeglenicez..:cherry:
Alllah icinize sindirsiiiin..

bu seferlik bu muhteşem organizasyona moto gp semineri nedeni ile katılamadık ama yaz yeni geliyor daha çok pikniğe gideceğimizi düşünüyorum.ayrıca moto gp ye geldiğinizde fedakarlığımızın nedenini zaten anlayacağınızdan eminim Bu arada, seminerden sonraki küçük gezimiz ve çayır çimen muhabbetimiz çok güzeldi büyük keyif aldım.bugüne dek bira sevmeyen ben artık biraları deviricem sanırım. :)

Gerçekten harika bir gündü,bu benim ilk gezimdi ama ben kendime inanamadım.Geziye katılmadan önce motorumla en fazla yaptığım km. 40 veya 45'dir.Dün eve dönünce baktımki tam 220 km.yol yapmışım gün boyunca.Bizim çocuklar(ashes,cenk,ccbbdd) bana inanmadı...ağbi sen eski motorcusun bizle kafa yapıyosun diye ama yok öyle bişey.Neyse sizleri tanıdığıma çok sevindim,sanada çok teşekkürler zühtüpaşam.......:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar