Super Moderator
Gürkan'a da T-shirt bastıralım.:queen:serkan79' Alıntı:amerikalı kickboxer gürkan özkanın karsısında sadece 30sn ayakta durabildi
Gürkan'a da T-shirt bastıralım.:queen:serkan79' Alıntı:amerikalı kickboxer gürkan özkanın karsısında sadece 30sn ayakta durabildi
olcan138' Alıntı:Gürkan'a da T-shirt bastıralım.:queen:
grave' Alıntı:Grave
L olursa sevinirim çok güzel düşünülmüş, tebrikler.
yakında avatarda eklerseniz şaşırmam...
petitfalcon' Alıntı:enim avatar pek hos durmaz herhalde![]()
serkan79' Alıntı:ya Grave iyi fikir he ekliyimmi avatarlarıda
MİLLET TSHİRTLERİNDE AVATARLARINIDA GÖRMEK İSTEYEN VARSA [email protected] veya [email protected] adresine AVATARLARINI GÖNDERSİNLER ELİMDEN GELDİĞİ KADAR BASTIRMAYA ÇALIŞIRIM OLMAZSA KIZMACA YOK AMAAVATARLARI GÖNDERİRKEN BURADA KULLANDIGINIZ VE TSHİRT E BASILACAK OLAN KULLANICI İSMİNİZİ YAZMAYI UNUTMAYIN HA BİDE LÜTFEN BOYUTUNU KÜÇÜLTÜPTE GÖNDERİN UĞRAŞTIRMAYIN BENİ
![]()
serkan79' Alıntı:ya Grave iyi fikir he ekliyimmi avatarlarıda
MİLLET TSHİRTLERİNDE AVATARLARINIDA GÖRMEK İSTEYEN VARSA [email protected] veya [email protected] adresine AVATARLARINI GÖNDERSİNLER ELİMDEN GELDİĞİ KADAR BASTIRMAYA ÇALIŞIRIM OLMAZSA KIZMACA YOK AMAAVATARLARI GÖNDERİRKEN BURADA KULLANDIGINIZ VE TSHİRT E BASILACAK OLAN KULLANICI İSMİNİZİ YAZMAYI UNUTMAYIN HA BİDE LÜTFEN BOYUTUNU KÜÇÜLTÜPTE GÖNDERİN UĞRAŞTIRMAYIN BENİ
![]()
ledo' Alıntı:Serkan kardeş, valla bravo ne diyim başına iş üstüne iş çıkarıyorsun.
Çok Sağol !
Ben bu avatar işini anlamadım.
Küçük boyut demişsin, ama nasıl olacak o zaman baskı da kötü çıkmazmı ?
Bir de büyük desen, zaten çoğumuz büyütemeyiz :silent:
Bir de şu var. Eğer bu boyutta (sitede görüldüğü gibi ) olanları istiyorsan, onları zaten sen istediğin zaman alabilirsin. ( avatara sağ tıklayıp "resmi farklı kaydet" ile)
O yüzden tam anlamadım, kusura bakma ! Bi zahmet kısa bir açıklama versen de benim gibi yaşlılar da anlasa şu işi.
Bir daha teşekkürler :cat: