16 Nisan Pazar Yeşilvadi Gezisine Katilan üyeler Için...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Grave

L olursa sevinirim çok güzel düşünülmüş, tebrikler.

yakında avatarda eklerseniz şaşırmam...

Forumdan Uzaklaştırıldı
grave' Alıntı:
Grave

L olursa sevinirim çok güzel düşünülmüş, tebrikler.

yakında avatarda eklerseniz şaşırmam...

ya Grave iyi fikir he ekliyimmi avatarlarıda :)

MİLLET TSHİRTLERİNDE AVATARLARINIDA GÖRMEK İSTEYEN VARSA [email protected] veya [email protected] adresine AVATARLARINI GÖNDERSİNLER ELİMDEN GELDİĞİ KADAR BASTIRMAYA ÇALIŞIRIM OLMAZSA KIZMACA YOK AMA :) AVATARLARI GÖNDERİRKEN BURADA KULLANDIGINIZ VE TSHİRT E BASILACAK OLAN KULLANICI İSMİNİZİ YAZMAYI UNUTMAYIN HA BİDE LÜTFEN BOYUTUNU KÜÇÜLTÜPTE GÖNDERİN UĞRAŞTIRMAYIN BENİ :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
milletten ses yok kimse istemiyo demekki neyse isteyenlerinkine bakıp kıskansınlar :p

Bu arada çok ilginç bir ankette sonuçlanıyor Türk erkeği standardı XL beden :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hep hanımların yüzünden böle zaten yapıyolar yağlı tuzlu salçalı yemekleri lezzetli lezzetli gelde yeme XL de olur zuhtupaşa gibi XXXXXXXLLLL de olur :)

serkan79' Alıntı:

MİLLET TSHİRTLERİNDE AVATARLARINIDA GÖRMEK İSTEYEN VARSA [email protected] veya [email protected] adresine AVATARLARINI GÖNDERSİNLER ELİMDEN GELDİĞİ KADAR BASTIRMAYA ÇALIŞIRIM OLMAZSA KIZMACA YOK AMA :) AVATARLARI GÖNDERİRKEN BURADA KULLANDIGINIZ VE TSHİRT E BASILACAK OLAN KULLANICI İSMİNİZİ YAZMAYI UNUTMAYIN HA BİDE LÜTFEN BOYUTUNU KÜÇÜLTÜPTE GÖNDERİN UĞRAŞTIRMAYIN BENİ :)
serkan79' Alıntı:

Son düzenleme:
Super Moderator
özel bi ricayı yerine getiriyorum destinyofrock S beden tişört istiyor duyrulur:wiinkk:

Serkan kardeş, valla bravo ne diyim başına iş üstüne iş çıkarıyorsun.

Çok Sağol !

Ben bu avatar işini anlamadım.

Küçük boyut demişsin, ama nasıl olacak o zaman baskı da kötü çıkmazmı ?
Bir de büyük desen, zaten çoğumuz büyütemeyiz :silent:

Bir de şu var. Eğer bu boyutta (sitede görüldüğü gibi ) olanları istiyorsan, onları zaten sen istediğin zaman alabilirsin. ( avatara sağ tıklayıp "resmi farklı kaydet" ile)

O yüzden tam anlamadım, kusura bakma ! Bi zahmet kısa bir açıklama versen de benim gibi yaşlılar da anlasa şu işi.

Bir daha teşekkürler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ledo' Alıntı:
Serkan kardeş, valla bravo ne diyim başına iş üstüne iş çıkarıyorsun.

Çok Sağol !

Ben bu avatar işini anlamadım.

Küçük boyut demişsin, ama nasıl olacak o zaman baskı da kötü çıkmazmı ?
Bir de büyük desen, zaten çoğumuz büyütemeyiz :silent:

Bir de şu var. Eğer bu boyutta (sitede görüldüğü gibi ) olanları istiyorsan, onları zaten sen istediğin zaman alabilirsin. ( avatara sağ tıklayıp "resmi farklı kaydet" ile)

O yüzden tam anlamadım, kusura bakma ! Bi zahmet kısa bir açıklama versen de benim gibi yaşlılar da anlasa şu işi.

Bir daha teşekkürler :cat:

burdakiler küçük orjinal boyutu cok yüksek değilse gönderin eger büyükse t-shirt üzerinde çirkin durabilir çünkü arma ve username lerde yazılacak yani anlıcagın 8x16cm ebatı olursa güzel olur

fenerbahce armasıda isteyen varmı coştum bikere :)

Son düzenleme:
T-shirt bedeni

Serkan kardeş,

Bu t-shirt olayı hakikaten çok orijinal bir fikir olmuş dostum. Ben de bir XL rica edeceğim. Hatta eğer mümkünse artçım için de bir tane L rica ediorum.

Tüm arkadaşlara selamlar...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar