dostdark' Alıntı::queen: Bende isterim ee nede olsa liste başıydım:cherry:
Bu arada bedenim M artan olursa birde S rica edeceğim
Artmaz:salut:serkan79' Alıntı:artarmı sence![]()
ashes' Alıntı:serkan evde bakıcam ilk etapta derimont a düşünmüştümde başka bişiye deri yelek alıcam onu yollarım artık kolsuz deri yeleklerdeniyi degil hoşuna gitmez dandik bişi hem
![]()
adalı' Alıntı:Ben beden yazmayı unutmuşum dimipardon serkan (L) olursa sevinirim.
Tekrar teşekkürler...
adalı' Alıntı:Yanlış anlama ekleme yaptırmak için değil nick in yanında (?) işareti olduğu için tekrar yazdım. Ama duyarlılığın için yinede teşekkürler.:rendeer:
demonicdreams' Alıntı:L beden istiyorum. Teşebbüsü saygıyla ayakta alkışlıyorum.
Forumun tamamını okuyamıyorum, vakit sorunum var. Bir ara ücretini, ödemeyi ne zaman ve nasıl yapacağımızı özel mesaj yoluyla biri yazarsa çok makbule geçer. Vereceğim zahmet için özür diler, ilgilenen arkadaşa teşekkür ederim.
--------------
Edit: Ücret olayını öğrendim. Mahçup oldum. İlk piknikte benden sana sigara böreği!.. Yerini doldurmaz ama...
fragrance_chaplin' Alıntı:medium rica edeyim ben...ne küsel yav gitgide daha da büyüyoruz.yakında ordu basacak toplantıları devrim falan yapar bunlar diye :queen:
mekan' Alıntı:pardon kendimi tanıtmakta bedenimi yazmamışım eğer mümkünse XXL yoksa bir beden küçüğüde olabilir şimdiden düşünen ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler