Merhaba;
Bizede 1 Adet M lütfen....
teror' Alıntı:bende istsanbulda oturuyorum ve elimden geldiğince gezilere katılmaya gayret gösteriyorum 4-5 geziye katıldım her neyse konu bu değil zaten neyse ben yazdıklarımı geri aldım siz t-shırt lüler gezilere gidersiniz bizde t-shırt süzler olarak gezeriz.
tunoka' Alıntı:Bizde(herkeste oldugu gibi tabii) degirmen suyu önemlidir, bilelimde..!
serkan79' Alıntı:HAYRET BİŞEYSİN HA NE KADAR ÇARPTIRIYOSUN ABİCİM YA BEN ÖYLE BİŞEYMİ DEDİM GEZİLERE KATILACAK OLAN HERKEZ YAZSIN İŞTE LİSTEDE AFYONDANDA İNSAN VAR
çok güzel yazmışsın işte bende bunu söylüyordum zaten peki açtığın topiğin başlığına bakarmısın ''16 nisan yeşil vadisi gezisine katılanlar için'' bende bunun yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum ve şunu savunuyorum geziye gelenle gelmeyen yada gelemeyen arasında ayrım yapılmamalı.
Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Merhaba;
teror' Alıntı:ilk yazımda yazının yanlış olduğunu ve bölyle bişeyi destekleddiğimide söyledim ben bir t-shırt almışım almamışım hiç önemli değil ihtiyacımda yok allah şükür sen güzel bişey düşünmüşsün ama yanlış aksettiriyosun ondan bahsediyorum bunun konuyu çarpıtmayla bir alakası yok.
serkan79' Alıntı:TAMAM ABİCİM TAMAM HERKEZ YAZSIN
Skullhunter' Alıntı:Tüm site üyelerini için yapmaya çalıştığımız tshirt çalışması için fikir yardım ve görüşleriniz lütfen bana iletin.