16 Nisan Pazar Yeşilvadi Gezisine Katilan üyeler Için...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teror' Alıntı:
bende istsanbulda oturuyorum ve elimden geldiğince gezilere katılmaya gayret gösteriyorum 4-5 geziye katıldım her neyse konu bu değil zaten neyse ben yazdıklarımı geri aldım siz t-shırt lüler gezilere gidersiniz bizde t-shırt süzler olarak gezeriz.

HAYRET BİŞEYSİN HA NE KADAR ÇARPTIRIYOSUN ABİCİM YA BEN ÖYLE BİŞEYMİ DEDİM GEZİLERE KATILACAK OLAN HERKEZ YAZSIN İŞTE LİSTEDE AFYONDANDA İNSAN VAR

tunoka' Alıntı:
Bizde(herkeste oldugu gibi tabii) degirmen suyu önemlidir, bilelimde..!

ben açıklarım abi sana

Son düzenleme:
serkan79' Alıntı:
HAYRET BİŞEYSİN HA NE KADAR ÇARPTIRIYOSUN ABİCİM YA BEN ÖYLE BİŞEYMİ DEDİM GEZİLERE KATILACAK OLAN HERKEZ YAZSIN İŞTE LİSTEDE AFYONDANDA İNSAN VAR

çok güzel yazmışsın işte bende bunu söylüyordum zaten peki açtığın topiğin başlığına bakarmısın ''16 nisan yeşil vadisi gezisine katılanlar için'' bende bunun yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum ve şunu savunuyorum geziye gelenle gelmeyen yada gelemeyen arasında ayrım yapılmamalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk yazımda yazının yanlış olduğunu ve bölyle bişeyi destekleddiğimide söyledim ben bir t-shırt almışım almamışım hiç önemli değil ihtiyacımda yok allah şükür sen güzel bişey düşünmüşsün ama yanlış aksettiriyosun ondan bahsediyorum bunun konuyu çarpıtmayla bir alakası yok.

T-shirt'ü alabilmek için bi sonraki geziye katılmak lazım dolayısı ile gezi katılımı olan shirt sahibi olacak(durum bu.. TEROR..)
Bu arada kimsenin shirt e ihtiyacı yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
teror' Alıntı:
ilk yazımda yazının yanlış olduğunu ve bölyle bişeyi destekleddiğimide söyledim ben bir t-shırt almışım almamışım hiç önemli değil ihtiyacımda yok allah şükür sen güzel bişey düşünmüşsün ama yanlış aksettiriyosun ondan bahsediyorum bunun konuyu çarpıtmayla bir alakası yok.

TAMAM ABİCİM TAMAM HERKEZ YAZSIN

@teror, haklı ben de yazıyı ilk okuduğumda sadece yeşil vadi gezisine katılanlara t-shirt veriliyor sandım.. Ben de ruhsat henüz çıkmadığı için geziye katılamamıştım.. ama bundan sonraki gezilere katılmaya çalışacağım.. o yüzden bir t-shirt de ben istiyorum..

ilnapoli
L

Ben geziye katılamıyacam peki bu t-shirt e nasıl sahip olucam? Sanırım olamıcaam:pr: :salut:

güzel bir düşünce
bende boy var en yok :) 190-75
x de oluyo xl de hatta bazen l de oluyo bilmem artık
ayrıca yardım edebileceğim bi konu varsa "para, vs." gibi yardımcı olabilirim.
Teşekkürler.

serkan79' Alıntı:
TAMAM ABİCİM TAMAM HERKEZ YAZSIN

sen benim sıfırları koymamaya devam et :queen:

teror sende bak ABİCİM PM :bounce:

ibrahim abi sen m nası oluosun abi yok benle aynı beden olamassında :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Öncelikle nazik yaklaşımına teşekkür etmek istiyorum sevgili Serkan 79 kardeşim.:cat:
Geziye eşimle birlikte katıldım. Bu nedenle hak verirsinki ona vermezsek olmaz.(Eee organizatör hakkı :p )

Benim XXL
Eşimin M

S&S

BEN bütün gezılere varım onun için bende istiyorum bir adet (s)lutfennnnn....... T-shirt'ü ne zaman alıcaz bır sonrakı gezide miii bide bir sonraki gezi nezaman..... bı proğram varmı nerde ben gormedımmm

ben gelemedim gezi ye ama bende istiyorummm :salut: bu arada bedenim xl :cherry:

007

İşte budurrr ! Birlik, beraberlik, dostluk ve yardımlaşma... Teşekkürler Serkan79... M+S:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Arkadaşlar
Serkan arkadaşımız eline geçen bir imkan ile (sınırlı sayıda) MT üyelerine Tshirt yaptırmak istedi. Bizde bu talebini kabul edip üyelerin faydalanmasını istedik. Burda konu istanbul izmir ankara üyeleri katılamaz diye bir kural yok. Yapılacak tshirtler sınırlı sayıda olacak ve ücretsiz verilecek. İlk etapda son buluşmaya katılan aktif üyelerize dağıtmayı uygun gördük (çok fazla talep geleceği ve dağıtımı zor oldugu icin). Bu işi de Serkan üstendi. Sınırlı sayıda olduğu için malesef herkese verilemeyecek. Tshirt konusunda Serkan dışında site yönetimi olarak bizimde bir çalışmamız var bütün MT üyeleri için güzel bir tshirt hazırlayacağız. Hazırlıkları tamamlandıktan sonra siteden duyurusunu yapacağız merak etmeyin isteyipde tshirt alamayan kimse kalmayacak.

Unutmayın Serkan kendi çabaları ile yardımcı olmaya çalışıyor şimdilik 100 adet tshirt yaptıracak bu yüzden talepleri ona gore yazarsanız sevinirim.

Tüm site üyelerini için yapmaya çalıştığımız tshirt çalışması için fikir yardım ve görüşleriniz lütfen bana iletin.
Saygılar
Erhan
[email protected]

ben iki tane L aliim abicim bide FB baskısını yaparsan süper olur :) Ayrıca Serkan gerçekten çok iyi bir çalışma yaptın bu dost ve arkadaş kavramını bu derece benimsediğin için ilk buluşmada sana bi yemek borcum olsun görüşürüz ;)

hehe gercekten guzel bısey ama bunları yazlık yelek seklınde yaparsak daha ıyı olmazmı yanı montun ustune t-shirt le mı kullancak herkes :) beyazda cabuk kırlenı yaaa :p neyse fazla polımık yaratmıyım L dıorum evet evet benım beden L :) [ son kararım L ]

Skullhunter' Alıntı:
Tüm site üyelerini için yapmaya çalıştığımız tshirt çalışması için fikir yardım ve görüşleriniz lütfen bana iletin.

en az seviyede maliyet ile en yüksek seviyede ki kaliteyi yakalayabilmek ve güzel bir tasarıma sahip olabilmek adına bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen irtibata geçsinler.

bu yaz yer yerinden oynayacak :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar