16 Nisan Pazar mı acabaaaaa??

16 Nisan Pazar Piknik ile Baharı karşılayalımmı?

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guzelı bızde :) gelen paşaaaam ggiden ağamm :p
da ne zaman organıze edıon bak sabırsızlanıyoruz artıkın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa hafta sonu mekan ile ilgili detayları bitirip Pazartesi yeni bir topic olarak sizlere sunuyoruz..

mekan acık ve boL yeşiLLik oLsun pLs sığaLım yayıLaLım rahat rahat yuvarLanaLım dımı :) neyse sen yazda her yoL üsküdar nasıL oLsa :)

ulen sen üsküdar ın neresindesin bende üsküdar dayım getir bi ara bakiim şu 200gs ye :)

NeTMaViSi' Alıntı:
mekan acık ve boL yeşiLLik oLsun pLs sığaLım yayıLaLım rahat rahat yuvarLanaLım dımı :) neyse sen yazda her yoL üsküdar nasıL oLsa :)

NicemaN' Alıntı:
ulen sen üsküdar ın neresindesin bende üsküdar dayım getir bi ara bakiim şu 200gs ye :)

aaaa olmadı şimdi topragım benımki 200 GS degiL bi kere GS Le hiç işim olmas FB olayı yanı :) benım motor ZS 200 GY-A [ kross yani :) ] :cat:

üsküdar tic. lisesinin bi aşşasındaki sokaktayım öz otoparkın orda [ eski öz nakliyat ] :) :bounce:

seni msn e eklemiştim bi geliver hatta dışarımı çıksak ne hava güzel bi tur atardık motorla :)

NeTMaViSi' Alıntı:
aaaa olmadı şimdi topragım benımki 200 GS degiL bi kere GS Le hiç işim olmas FB olayı yanı :) benım motor ZS 200 GY-A [ kross yani :) ] :cat:

üsküdar tic. lisesinin bi aşşasındaki sokaktayım öz otoparkın orda [ eski öz nakliyat ] :) :bounce:

evet bu gun selam verdımde dısarda gorunuyordun bende işe gıtmek zorunda oldugumdan sona paslasırız dıe cıktım :)
maalesef şu an iş yerındeyım ve motorum bakımda [ 600km bakımı ] yarın sabahtan alcam ama yarın aksam musaıt olursan bulusuruz :)

yarın akşam zor be hocam pazar sabahtan düzce ye gidicem bu hafta sonunu çalışarak geçircem anlıcan :) geniş bi zamanda buluşuruz olmadı ;)

iii hadi akraba cıktınız :)
bu arada baya kalabalık bir piknik olacaga benzer. hepinize iyi eglenceler sımdıden kazasız belasız eglenın.

valla hocam sen gelmezsen darılırım bak kaç zamandır görüşemiyoruz zaten bi msn e falan ekle beni bari...

trenox' Alıntı:
bu arada baya kalabalık bir piknik olacaga benzer. hepinize iyi eglenceler sımdıden kazasız belasız eglenın.

trenox' Alıntı:

olsun :p herkes benım topragım [ Turkiye'den :) ]
ole olcak gıbı ama gelcem dıyenlerın hepsının gelıcegını zannetmıyorum :) sen niye gelmiosun ¿

Forumdan Uzaklaştırıldı
Millet gelmeyi çok istiyorum ama cumartesi toplantı var o moralle pazar pikniğe gelebilirmiyim bilmiyorum birde ekonomik kriz benide vurdu sanırım gelemiyeceğim elimde olsa orda biterim biliyosunuz , size bol eğlenceler :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cyclopsan Toplantıların değişmez siması Fastboy3..
Sen gel kardeşim kırar sararız sen olmadan olmaaazz..:silent: Sonra kimi merak etcez acaba döndümü eve, annesinden fırçayı yedimi yemedimi die..:cherry: Dimi ama:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
elimden geleni yapıcam iişallah kısmatse bende gelmeyi istiyorum ama bakalım işte, birde yazın motor almayı düşünüyorum allah kısmet ederse bi alıyım zaten her toplantınız bensiz olamıyacak :queen: ben haber veririm yine ama gelemessem size iyi eğlenceler gelirsem artçı olucam haberiniz olsun ona göre yer ayırın :cherry:

evet arkadaşlar buluşalım bakalım bir daha
elleri görelim o zaman paşam yap bakalım bi afili liste şöyle 50 kişimi 100 kişimi şaşırtalım
evet bu arada (federal,şamil,sadobey,cango,barış,eyong,terör,erkiran,spyle,luxor)
ekipten ses yok bi heycan katalım o zaman topik e..

Ben bu hafta sonu ve bir dahaki hafta sonu çalışacağım görevliyim. Yakın biryerler olursa part-time da olsa katılmak isterim. Buluşmalar bana mutluluk veriyor. Hafta sonu çalışmanın yorgunluğunu atarım hiç değilse dostlarla.

paşam hangisini yapalım piknikte :)
grnt0006du.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar