fotograflar nerde yaa olan fotograflarında birinde bilem yokum 
fotograflar nerde yaa olan fotograflarında birinde bilem yokum![]()
fotograflar nerde yaa olan fotograflarında birinde bilem yokum![]()
sen hala geyik yapıyorsun... geldinde biz çekmedikmi seni..... yuvacıklarda balık yemekle meşguldün sen... fotolar sedat ile nurhanda..onlar atacaklar ama ne zaman bilmem.....:wiinkk:
sen hala geyik yapıyorsun... geldinde biz çekmedikmi seni..... yuvacıklarda balık yemekle meşguldün sen... fotolar sedat ile nurhanda..onlar atacaklar ama ne zaman bilmem.....:wiinkk:
abi attım işte gezinin anlam ve önemini belirten 5-6 resim yeter gittik çadiri diktik yattık kahvalti yaptık mangal yaptık eve döndük olay bu yani:queen::queen:
geldim yaaa görmediniz mi beniii :queen:
ooo olmaz ki böle bitti gitti modundasın hiç atraksiyon yok :queen:
özele bak abicim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 AM ----------
[/COLOR]işte benim memleket bolu![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------
![]()
benim memleket boluhavasından derince içinize çekseydiniz
![]()
ekşınlı cok olay oldu ama burdan anlatınca ekşin falan kalmiyor buluşmalarda hatirlatin birebir anlatirim:queen::queen:
hatırlatırım ama ramço ve senden birlikte dinlemek daha keyifli olur sanırım. ilk bir araya geldiğimizde dinlemek istiyorum :rendeer:
taglis abicim elinde saglik son cümle manyak olmuş bir sonraki ankara seferinde buluşmak üzerede olabilirdi![]()
vay canım kardeşlerim sağ salim gidip gelmişler. biraz az resim çekmişsiniz. ama güzel çıkmış hepsi :cat: nası çadırda dondunuzmu sabaha karşı ?
Ayıp yahu alanen sucuk fotoları koyulur mu böyle :farao: Yiyemeyen var degil mi ama :mrgreen:
Nasıl özendim var ya fotolardan Bir dahaki sefere hepberaber gazaçmak dileğiyle diyelim o zaman
Yaza doğru yaparsanız eske ben de gelirim özgürlüğümün şehri yahu 4 senemi yedi ama seviyorum
İzmir yaparsanız çadır kurmak için yeriniz hazır jandarmadan falan da izin almaya gerek kalmaz :queen: