16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

sen hala geyik yapıyorsun... geldinde biz çekmedikmi seni..... yuvacıklarda balık yemekle meşguldün sen... fotolar sedat ile nurhanda..onlar atacaklar ama ne zaman bilmem.....:wiinkk:

abi attım işte gezinin anlam ve önemini belirten 5-6 resim yeter gittik çadiri diktik yattık kahvalti yaptık mangal yaptık eve döndük olay bu yani:queen::queen:

sen hala geyik yapıyorsun... geldinde biz çekmedikmi seni..... yuvacıklarda balık yemekle meşguldün sen... fotolar sedat ile nurhanda..onlar atacaklar ama ne zaman bilmem.....:wiinkk:

geldim yaaa görmediniz mi beniii :queen:

abi attım işte gezinin anlam ve önemini belirten 5-6 resim yeter gittik çadiri diktik yattık kahvalti yaptık mangal yaptık eve döndük olay bu yani:queen::queen:

ooo olmaz ki böle bitti gitti modundasın hiç atraksiyon yok :queen:

özele bak abicim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:29 AM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 AM ----------

[/COLOR]
98djtd.jpg
işte benim memleket bolu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------

jq2ao2.jpg

benim memleket bolu :D havasından derince içinize çekseydiniz:D

bolca çektik abicim ama ankara bizim ybrlere yaramadi rakımdan kaynaklanan bişey belki sanki motorun hava ayarinda bi düzensizlik oldu nasil tarif edecem bilmiyom ama hani vites yüksek gelirde titrer ziplar bunun gibi bişey geri dönüşte tam düzceye dogru geldik düzeldi yani benim motorum

istanbulda cadde mi yok 7. caddeyi bize bırakın bakayım :mrgreen:
güzel gezmişsiniz Ankara'da olsam haftasonu katılmak isterdim aranıza.
bu arada nerede kurdunuz çadırları jawada sorun var fotolar bi düzensiz bende de.

Sabırla bekleyenler için , işte fotolar.
Giderken Yenişehir , İznik , Sakarya……. Ankara.
Dönüş ise Ankara…… Sakarya , İzmit , Yalova , Gemlik.
Gidiş 510km , dönüş 560km. Yol güzel , yolculuk güzel olunca fotografa pek fırsat kalmadı.

Bir sonraki gezide buluşmak üzere .

taglis abicim elinde saglik son cümle manyak olmuş bir sonraki ankara seferinde buluşmak üzerede olabilirdi :p

Motosikleti
Dl650vstorm
vay canım kardeşlerim sağ salim gidip gelmişler. biraz az resim çekmişsiniz. ama güzel çıkmış hepsi :cat: nası çadırda dondunuzmu sabaha karşı ?

vay canım kardeşlerim sağ salim gidip gelmişler. biraz az resim çekmişsiniz. ama güzel çıkmış hepsi :cat: nası çadırda dondunuzmu sabaha karşı ?

sedat biraz üşümüş ama biz gayet iyiydik........ resimler anlatamaz sende olacaktında görecektin muhabbeti... 7. caddeyi görmeliydin özellikle...

Ayıp yahu alanen sucuk fotoları koyulur mu böyle :farao: Yiyemeyen var degil mi ama :mrgreen:

Nasıl özendim var ya fotolardan Bir dahaki sefere hepberaber gazaçmak dileğiyle diyelim o zaman

Ayıp yahu alanen sucuk fotoları koyulur mu böyle :farao: Yiyemeyen var degil mi ama :mrgreen:

Nasıl özendim var ya fotolardan Bir dahaki sefere hepberaber gazaçmak dileğiyle diyelim o zaman

sizin le her şeye varım ben.....:queen::queen::queen::queen: eskişehir gezimiz var planda... eger uydura bilirsek bide izmir yaparız... sana sucuk mangal artı kanat mangal yaparız.....

Yaza doğru yaparsanız eske ben de gelirim özgürlüğümün şehri yahu 4 senemi yedi ama seviyorum :)
İzmir yaparsanız çadır kurmak için yeriniz hazır jandarmadan falan da izin almaya gerek kalmaz :queen:

Yaza doğru yaparsanız eske ben de gelirim özgürlüğümün şehri yahu 4 senemi yedi ama seviyorum :)
İzmir yaparsanız çadır kurmak için yeriniz hazır jandarmadan falan da izin almaya gerek kalmaz :queen:

insallah ...eskişehire garanti gidecez temmuz başında ama izmirde araya sıkışırmı bilmem...seni eşkişehirde bekleriz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar