16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AÇIK ADRES BUDUR... AMA TARİFLE YUVANIN BULUNMASI DAHA KOLAY OLACAKTIR...

Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası

Halk Cad.Grifsen Asım Çıkmazı No.6 Üsküdar - İSTANBUL

peki poyraz abi meydana yakınmıdır acep?

yakındır gözümmm ::pala:: meydandan kadıköy yönüne gideceksin ilerde zaten yol ayrımı var orada sağdaki yokuştan yukarı devam edeceksin 50 metre ilerde zaten.. Kızılay yolun solunda yuva sağında :) Yürüyerek meydandan 10 dk sürmez... motorla 2 dk... :cherry:

arkadaşlar çocuklar için alınacak hediyeler için irtibata geçin lütfen katılımda bulunup faydalı olmak istiyorum yoksa kafama göre ne bulursam alacağım [email protected]

bu irtibat mailini kullanarak teker teker bişi alınacağına birleşerek bişeyler alınırsa hem maddi larak yük olmaz hemde herkezin aynı şeyi alıp gelmesi önlenir gibi geliyor.. UNUTMAYALIM Kİ; BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR..

:(
Şimdi formdaki bu ziyareti okuyabildim. Ben de gelmeyi çok isterdim, ama sayıyı yakalamışsınız sanırım.
Ne kadar güzel düşünceler bunlar. Gerçekten bu platformdan hergeçen gurur duymaya başladım, bu düşünceleri hayata geçirmek için önderlik yapan herkese teşekkürler, ellerine ayaklarına motorlarına sağlık diyeyim.
inşallah bir daha ki sefere bende katılabilirim, ama lütfen bizlerinden sevgierini iletin.
Aklıma şöle bişey geldi, içeri giremesem bile sizlere oyuncak alıp versem hediye edebilir misiniz? Benimde çorbada tuzum olsun isterim.

:cat::cat::cat:

aynen ya bende ne alayım yoksa para getirelim toplu mu alalım neyapalım avcılardan üsküdara harap olur yiyecekler

:cat::cat::cat:

BENCE BİRBİRİNİZLE İRTİBATA GEÇMENİZDE FAYDA VAR :)

Son düzenleme:
sen günleri iki gün önceden takip ediyordun dimi unuttum :queen:neyse sen büğünden orda ol geçicem ben ordan allahın vizontele emini:queen::queen:

:queen::queen::queen::queen:
abi hala bekliyorum ama bu kadar da olmaz ki offf :pr:

yakındır gözümmm ::pala:: meydandan kadıköy yönüne gideceksin ilerde zaten yol ayrımı var orada sağdaki yokuştan yukarı devam edeceksin 50 metre ilerde zaten.. Kızılay yolun solunda yuva sağında :) Yürüyerek meydandan 10 dk sürmez... motorla 2 dk... :cherry:

eyvallah abicim sağolasın :wiinkk:

Son düzenleme:
de haydin bana şimdilik müsade.... Fazla boş bırakmayın buraları... :cherry:

Arkadaşlar hala benim ile irtibata geçen kimse olmadı !!!! son güne e kalmıyalım!!! bu akşam 18:00 e kadar online olucam hafta sonu sadece akşamları 1-2 saat online oluyorum o yüzeden yarın irtibata geçmeyi düşünüyorsanız hiç bir işe yaramaz sizlerden haber bekliyorum [email protected]

ne oluyo burda :cyclopsan

ya gürkan sende bi karar ver cem mi? emin mi? kasiyer mi?
olmazki böyle :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
balon ya da şeker nasıl olur ?

ürünler 60 adet olacak ona göre,
balon
şeker
bisküvi
meyva suyu
kuruyemiş
oyuncak
....

okuyan varmı bu formu??????

Son düzenleme:
arkadaşlar orada çocuklara OYUNCAK dağıtılabilir... özelden bazı arkadaşlar soruyor ne alalım diye de..

mesela 60 tane balon...
mesela 30 küçük araba , 30 toka
mesela 60 tane starsbaloonn
mesela 60 kalem
.
.
liste öle gider.... İlla yenecek bişi getirecez diye bişi yok.. o işi hallettik zaten. arkadaşlarımızın desteğiyle...

ziyaret sırasında ikram edilecek kek,çikolata ve sütler temin edildi... Bunların dışında bişeyler fena olmaz... Çocukalrı balon çok mutlu ediyor mesela.. Hep beraber oynuyoruz... Diğerleri de listede var... Size uıygun olanı seçebilirsiniz...

balon Alınmış Bilginize....

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar