16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamun Aleyküm,
DELİPOYRAZ emmoğlu cocuk esirgeme kurumuna beni kabul etmedin, peki ordan sonra cay içmeye gelsem, ordada cocuklar olurmu eger varsa yine gelmem. Çocuklar yoksa cay içmek için gittiğiniz yerde banada yer varmı? Yoksa ordada terör estirirmiyim. O günü acıbademde birini ziyaret edecem işimi bitirir gelirim, eğer kabul edersen, Kabul etmezsen başım gözüm üstüne, benim yerimede bir bardak duble çay iç olurmu Emmoğlummmmm...

doğancılar yokuşunda murat kuaför haydi bakalım bul :D yok mu haremde karşılayacak :D

o kuaförün bi tabelası var ama :queen::queen:EŞŞEK kadar...

Üsküdar Doğancılar Yokuşunda Kızılay karşısı, Sokağın başında Mehmet Güzellik Salonu var.. (EŞŞEK kadar bir tabelası olan... görmemek normal biri için mümkün değil :) )

o kuaförün bi tabelası var ama :queen::queen:EŞŞEK kadar...

Üsküdar Doğancılar Yokuşunda Kızılay karşısı, Sokağın başında Mehmet Güzellik Salonu var.. (EŞŞEK kadar bir tabelası olan... görmemek normal biri için mümkün değil :) )

rehperlik hizmeti verilir :bounce::bounce::bounce:

bende avrupa yakasından gelicem.................

buluşma noktasına gelirsin ben orda olucam :rendeer::rendeer:

siz bana 3-5 saatin lafını yapıyonuz ama dimiii :p

ne saati be sen iste köstekli saat alıyım cadı :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
:(
Şimdi formdaki bu ziyareti okuyabildim. Ben de gelmeyi çok isterdim, ama sayıyı yakalamışsınız sanırım.
Ne kadar güzel düşünceler bunlar. Gerçekten bu platformdan hergeçen gurur duymaya başladım, bu düşünceleri hayata geçirmek için önderlik yapan herkese teşekkürler, ellerine ayaklarına motorlarına sağlık diyeyim.
inşallah bir daha ki sefere bende katılabilirim, ama lütfen bizlerinden sevgierini iletin.
Aklıma şöle bişey geldi, içeri giremesem bile sizlere oyuncak alıp versem hediye edebilir misiniz? Benimde çorbada tuzum olsun isterim.

:(
Şimdi formdaki bu ziyareti okuyabildim. Ben de gelmeyi çok isterdim, ama sayıyı yakalamışsınız sanırım.
Ne kadar güzel düşünceler bunlar. Gerçekten bu platformdan hergeçen gurur duymaya başladım, bu düşünceleri hayata geçirmek için önderlik yapan herkese teşekkürler, ellerine ayaklarına motorlarına sağlık diyeyim.
inşallah bir daha ki sefere bende katılabilirim, ama lütfen bizlerinden sevgierini iletin.
Aklıma şöle bişey geldi, içeri giremesem bile sizlere oyuncak alıp versem hediye edebilir misiniz? Benimde çorbada tuzum olsun isterim.

merhaba arkadaşım yüreğin temiz olduğu belli yazından sen listeye takılma buluşma yeri ve satinde gel kardeşlerimizi ne kadar fazla sevindirebilir isek dağa çok mutlu oluruz görüşmek dileğiyle:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar çocuklar için alınacak hediyeler için irtibata geçin lütfen katılımda bulunup faydalı olmak istiyorum yoksa kafama göre ne bulursam alacağım [email protected]

aynen ya bende ne alayım yoksa para getirelim toplu mu alalım neyapalım avcılardan üsküdara harap olur yiyecekler

şaka maka haftasonu da geldi çattı.... Pazar günü yuvada görüşmek üzere..:cat::cat:

şu ana kadar hediye seçimi yapamaya alamayanlar birleşip düzgün birşeylr yapalım derim..??????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar