16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 kişiyi aşarsa ne yapıcaz :silent:

sen bi gelip gelmeyeceğini netleştirde bakarız gerisine... Hem merak etme aşmaz :)

Abi be ya
Ben gelmek istiyorum da bir adres tarif ediversen diyorum.

geldin ya geçen... :) Üsküdar da .... hatta dans ettin hani :))))

Delipoyraz yine pek hayırlı bir işe el atmış ben de tayfamla orda olmaya çalışacağım(GKN'dan özendim yaw). bir de yer tarifi alsak.

Çocuk yuvası Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerinde... Yokuştan yukarı çıkarken sağda , aşağı inerken solda kalan MEHMET GÜZELLİK MERKEZİnin sokağında... zaten buluşma yeri de Güzellik Merkezinin önü... KOoooocaaamannn bir tabelası var görmemek mümkün değil :)

B]KATILIMCI LİSTESİ[/B]
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. .......................

KATILACAK ARKADAŞLAR birde çocuklara gidecek ikramlar için ufak tefek yardımcı olurlarsa sevinirim... 30 adet alamayan 15 de alabilir... bölüştürerek halledebiliriz..

Emmoğlu, etme eyleme gel şu listeye benide ekle, arabaya belkim ihtiyaç vardır. Şoför lazımdır. Ne desem boş yazmıycan değilmi...

YOK valla , kusura kalma.... sen orda terör estirirsin , güvenlikle falan :)
vukuat olmasın diye başını bekleyemem :cherry:

::gozluk::30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
::gozluk::30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
::gozluk::30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ
::gozluk::30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu)TEMİN EDİLDİ
::gozluk::30 adet çikolata
::gozluk::30 adet çikolata

Listenin son hali budur....

Son düzenleme:
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. .......................

KATILACAK ARKADAŞLAR birde çocuklara gidecek ikramlar için ufak tefek yardımcı olurlarsa sevinirim... 30 adet alamayan 15 de alabilir... bölüştürerek halledebiliriz..

30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolata
30 adet çikolata

Listelerin son hali budur....

KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. dide
13. ................

İKRAMLIKLAR

30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolata TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolataTEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:

Liste tamamlanmıştır... Çocuklara liste dışı birşeyler getirmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vererek getirebilirler... Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim... :rendeer::rendeer:

oy oy listede benim canım kuzenimde var sevindim bu işe kuzen sen şindi dersin beni götürüp getir diye yaparız bi kıyak artık :rendeer:

oy oy listede benim canım kuzenimde var sevindim bu işe kuzen sen şindi dersin beni götürüp getir diye yaparız bi kıyak artık :rendeer:

Eee zahmet olmaz ise getirip göturursun kuzen:) Napıyım diğer etkinliklere gelemedim. Pazar gunu uygun o yuzden gelmek istedim..

KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. dide
13. ................

İKRAMLIKLAR

30 adet çikolata TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolataTEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:

Liste tamamlanmıştır... Çocuklara liste dışı birşeyler getirmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vererek getirebilirler... Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim... :rendeer::rendeer:

:wiinkk::cherry::wiinkk::cherry::wiinkk::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ok bende ölmes sağ kalırsam geliyorum arkadaşlar eee herşey temin edildimi
biz de bişeyler alalım fazla mal göz çıkarmaz çok anlamlı bi ziyaret olacak inşallah . .

:bestmt:

arkadaşlar eee herşey temin edildimi
biz de bişeyler alalım fazla mal göz çıkarmaz çok anlamlı bi ziyaret olacak inşallah . .

kesinlikle göz çıkarmaz :cherry::cherry: bilhakis çocukları fazla fazla mutlu eder.. Ancak aldığınız şey ne olursa olsun ya bizimle paylaşın yarı yarıya alınsın yada mutlaka 60 çocuğa da yetecek kadar olsun... bu çok önemli bir detaydır...

ok daha zaten vaktimiz var hazır önümüzdeki hafta konuşuruz avrupa yakasıyla burda bi yerde buluşalım oğlum ve be geliyo diğerleriylede ortak bi nokta belirleriz katılım da olur herhalde daha. .

zaten artçıları saysak 15 kişi olduk bile :) ama ben saymıyorum :) biraz kalleşlik oluyor ama idare edelim di mi ama :))))))

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
delipoyraz, emin_arikoglu

gelecek bu gelecek :cherry::cherry: baksana topikten ayrılamıyor :wiinkk:

Son düzenleme:
ben istanbul mt ye de linki bıraktım konunun belki ordan gelen arkadaşlar da olur. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar