15 kişiyi aşarsa ne yapıcaz :silent:
o zaman kısa çubuğu çeken kaybeder
Abi be ya
Ben gelmek istiyorum da bir adres tarif ediversen diyorum.
Delipoyraz yine pek hayırlı bir işe el atmış ben de tayfamla orda olmaya çalışacağım(GKN'dan özendim yaw). bir de yer tarifi alsak.
Emmoğlu, etme eyleme gel şu listeye benide ekle, arabaya belkim ihtiyaç vardır. Şoför lazımdır. Ne desem boş yazmıycan değilmi...
ya abi ya süper girişimlerin var umarım katılım yüksek olur
oy oy listede benim canım kuzenimde var sevindim bu işe kuzen sen şindi dersin beni götürüp getir diye yaparız bi kıyak artık :rendeer:
Eee zahmet olmaz ise getirip göturursun kuzenNapıyım diğer etkinliklere gelemedim. Pazar gunu uygun o yuzden gelmek istedim..
merak etme canım yapıcaz bi kıyak artık köprü parası senden :queen:
Eee zahmet olmaz ise getirip göturursun kuzenNapıyım diğer etkinliklere gelemedim. Pazar gunu uygun o yuzden gelmek istedim..
nihayet tanışabileceğim..ve güzel bir vesileyle... :rendeer:
KATILIMCI LİSTESİ
1. Delipoyraz
2. Oğlumveben
3. Kuyucadısı
4. büşra_bjk
5. GKN
6. Asden +1
7. Aparat
8. Hanedan12
9. North_
10. emin_arıkoğlu
11. ShowdownKing +1
12. dide
13. ................
İKRAMLIKLAR
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet meyveli süt (çilek yada muz)TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu) TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolata TEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
30 adet çikolataTEMİN EDİLDİ ....arkadaşım teşekkürler....:cat:
Listelerin son hali budur....
Liste tamamlanmıştır... Çocuklara liste dışı birşeyler getirmek isteyen arkadaşlar olursa bilgi vererek getirebilirler... Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim... :rendeer::rendeer:
arkadaşlar eee herşey temin edildimi
biz de bişeyler alalım fazla mal göz çıkarmaz çok anlamlı bi ziyaret olacak inşallah . .