16.09,2006 Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumu Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdiye kadar gördügüm en anlamlı gezı hepınıze teşekkür edıyorummm

baba müslüm;431411' Alıntı:
Siz merak etmeyin kardeşim biz tüm MT yi en iyi şekilde orada temsil ettik, belkide gelmemeniz iyi olmuştur zira ben 1 hafta kendimi toplıyamam, hele çıkarken o çocuklardan bazılarının ağlamaları vardıya, hala kulaklarımda bize yine gelin olurmu diyorlardı.
BABOCAN İNAN RESİMLERE AĞLAYARAK BAKTIM..TÜM ARKADAŞLARIMIZI YÜREKTEN HEMDE CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM..SİZLER O YAVRULARI GÜLDÜRDÜNÜZ YA CENAB-I ALLAH' TA SİZLERİ GÜLDÜRSÜN..ALLAH RAZI OLSUN..:rendeer:

BABOCAN İNAN RESİMLERE AĞLAYARAK BAKTIM..TÜM ARKADAŞLARIMIZI YÜREKTEN HEMDE CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM..SİZLER O YAVRULARI GÜLDÜRDÜNÜZ YA CENAB-I ALLAH' TA SİZLERİ GÜLDÜRSÜN..ALLAH RAZI OLSUN..:rendeer:

Senden de Allah razı olsun arkadaşım... Bu organizasyonda emeği geçen, destekleyen tüm arkadaşlarımızın yüreğine sağlık...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: :rendeer:

bu anlamlı ve bir okadar da onur verici orgz. için hepinizi gönülden tebrik ediyorum,
izmir den saygılar,

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar