- Konu Yazar
evet arkadaşlar 4.5 günlük bayram tatilimi tamamlamış bulunmaktayım dolu dolu harika bir gezi oldu toplam 1540 km yol kat ettim motosikletim ile çarşamba öğleden sonra akşehir den çıkış yaptım perşembe-cuma izmir de ailemin yanın da kaldım c.tesi sabah tan muğla-marmaris-köyceğiz-fethiye ye e doğru kontak açtım c.tesi gece fethiye de çadırda konakladım pazar günü sabahtan ölüdenize girdim tek kelime ile muhteşemdi yalnız tadı damağımda kaldı erken ayrılmak zorunda kaldım malum zaman kısıtlı dönüş yolu uzun ölüdeniz i herkese tavsiye ederim pazar öğlen e doğru dönüş için yola çıktım kaş-finike-kumluca-kemer-antalya istikametini kullandım yolu uzatmıştım fakat uzattığıma değdi harika manzaralarla karşılaştım sizde göreceksiniz mükemmel. hava karardıktan sonra eğirdir vardığımda gökyüzünün bana bir sürpriz yaptı ve birden yağmur indi ama ne yağmur gök delindi sanki eve varana kadar yer yer yakalandım yağmura gece 11 civarı akşehir e vardım biraz ıslanmıştım ama değdi doğrusu güzel bir bayram tatili geçirdim motosiklet ile gezmek yollarda olmak mutluluk vericiydi. 1540 km lik gezinin maaliyetine gelince 180 tl benzin ile rotamı tamamladım ortalama 1 lt benzin ile 40 km yol katettim ölüdenizde sugar camping te geceliği 15 tl ye çadırımla konakladım benim kısaca aktaracaklarım bu kadar evde internetim olmadığı için fotoları yarın yükleyeceğim yarın görüşmek dileği ile...