151rs ye nos :)

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

benım motorum 151rs ben buna cok kalıtelı mır modofiye yaptırmak ısdıyorum sım ben;

1-) Nos Takılırmı ?
2-) Nos Fiyatı Ne Kadar ?

bu 2 soruyu cevaplarsanız sevınırımmm

su an yapılan modıfyeler sıze onerecegımm

arka omörsorleı uzatın on omörsorlerı kısaltın racer tıpı verıyor bunu yaptım :)))
arka plaklık kesdımdımmm :))
arka jantı kople lastık rengıne boyatımm:))
motoru tammamen siyaha boyatımm:))

yoldan gecenler benı durdurum motor markasını soruyolar:))))

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

benım motorum 151rs ben buna cok kalıtelı mır modofiye yaptırmak ısdıyorum sım ben;

1-) Nos Takılırmı ?
2-) Nos Fiyatı Ne Kadar ?

bu 2 soruyu cevaplarsanız sevınırımmm

su an yapılan modıfyeler sıze onerecegımm

arka omörsorleı uzatın on omörsorlerı kısaltın racer tıpı verıyor bunu yaptım :)))
arka plaklık kesdımdımmm :))
arka jantı kople lastık rengıne boyatımm:))
motoru tammamen siyaha boyatımm:))

yoldan gecenler benı durdurum motor markasını soruyolar:))))

Sanırım son yıllarda okullarda türkçe dersi kaldırıldı.Otur....... 0

GKN

1000$ montaj dahil Nos bağlarız kardeşim..
Düşünürsen turbo kitlerimizde mevcut.. +200 hp güç alabilirisn..

MT Tuning GKN ben :cat:

:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o motora nos takarsan parcalanır bence benden söylemesi:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fotosunu koysana birader merak etttim bekliyorum fotolarııı... :queen:

151 rs nos.Şaka yapıyorlar sandım.Bir baktım arkadaş ciddi.Dostum nos dediğin şey şakaya gelmez.Hadi benim motorun silindir yatay duruyoda seninki dikeyse koltuğun altından silindir itme gücü yaratabilir.Nos yerine önce ufak tefek şeylere yönel.Profesyonel modifiye yapmak istiyorum demişsin.Kalite abartı değildir.Git güzel bir k&n hava filtresi al(Güzel bir marka diye söylüyorum.) Sonra git yoshimura egsoz al.(Bilmiyorum scooter için var mı?) Ya da turbo yap.Bence turbo nosdan daha kaliteli durur.Küçük birtane de blow off.Ama sanma ki o zaman bitti modifiye.Asıl daha yeni başlıyor.O küçük tekerleklerle o fren disci ile o motoru nasıl durdurur yada nasıl zaptedersin orasını kimse bilemez.Sen güzel bir egsoz ve hava filtresi al yeter bence.Nos dersen çok uğraşırsın.

nosmuu şakamı bu :mrgreen: bu motor sence kaldırırmı nosu inanıyormusun buna sen bidene tutarsa bende yaptırayım bari gökhan abi bana bi kıyak geçersin artık :wiinkk: :mrgreen:

10 yıldır motorla ugrasıyorum modıfıyelı motor cok gordum ama noslu scooter hiç denk gelmedı su motoru bır gosterde bızde bıseyler oğrenelım

10 yıldır motorla ugrasıyorum modıfıyelı motor cok gordum ama noslu scooter hiç denk gelmedı su motoru bır gosterde bızde bıseyler oğrenelım

Var hemde ağa babası var,fakat onu yapmak için adamlar bir servet harcıyorlar.Bizim yaptığımız xenon görünümlü beyaz ampülden öteye geçmez maalesef:wiinkk:

Takarsan Ne Piston Nede Blok Kalır (; Piston Tereyağ Gibi Erir... Nos İçerideki Yanmayı Zenginleştirerek Isıyı Arttırır

Var hemde ağa babası var,fakat onu yapmak için adamlar bir servet harcıyorlar.Bizim yaptığımız xenon görünümlü beyaz ampülden öteye geçmez maalesef:wiinkk:

ben yok demedım:)denk gelmedıgını belırttım,internette var ben canlısını gormek ıstıyorum :cat:

Takılmaz diye bişey yok adamlar yapmış =)))

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wPP8g-9jwM8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wPP8g-9jwM8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oknpbSkClqY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oknpbSkClqY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

kardeşim senin motorunun fiyatı neki ona nos takılıcak kadar harcama yapasınn 1000 tl lik motora 2000 tl lik nos koymaya kalkarsan böyle alay konusu olursunn..!!!

motorunun fiyatı nedir derken ezmek babında söylenmemiştir bilgine...!!

Dostum şimdi şöyle düşünelim.Bu motosiklet 150 cc.Sen bu motoru 1000 liraya okutsan.Nos+turbo masrafı 5000 lira.Bunu da üzerine koyarsan güzel bir 250 cc alabilirsin.Bilmem anlatabildim mi.He illa ki yapacağım diyorsan ayrı mesele.Ama git today al.Ona yap.Hem daha güzel durur.Hem de 50 cc bütün makinelerle kafa kafaya gidersin.:)

kardeş kusura bakma ama çok yabancı filim izledin galiba ? motorda veya başka biyerinde oynama desen tamam dicem de NOS diyon.....mondialin şasesi motoru nosu kaldırabilirmi ? 115 görüyonda parçalancak gibi oluyo makine onu geç kaporta kısmı olduğu gibi polyester nos taktın diyelim elinde sadece şasesi koltuğu bide motoru kalır :queen: :queen: sen doğanlara şahinlere nasıl nos takıldığını biliyonmu ? bak ben sana anlatayım tavana 3 cm'lik sac takıyolar -kapılara bi alta bi üste dolu profil takıyolar-bazıları denge viraj çubuğu taktırıyo - motorun bi çok parçasınıda değiştiriyolar

eğer japon malı bi motor olsaydı uzun bi işçilik sonunda nos takabilirdin babalar gibide giderdi. motor konusunda pek bilgim yok açıkcası ama arabalardan bildiğim kadarıyla nos kaldırmaz o motor :D

immortalboss nası oluyor motorda turbo ? örnekleri varmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar