151rs ye nos :)

151 rs racing ismine aldanıp nos falan takmaya çalışma sakın :p tekerlek uçar sonra

kaliteli bir motor olsa(italyan,japon vb) meraklısıyım dersin takarsın herkeste hayran olur ama mondiye böle bişi hem maddi yönden hemde o motorun kalitesine değmez ...bende de RF vardı ama daha iyisini istiyorsan tek çözüm satıp yenisini almaktır:wiinkk:illakı buna bişeyler yapayım diyorsan biraz mantıklı bişeyler yap farklı tonlara boya kuyruk iptali zaten yapmışın fazlada uğraşma parçası dandik elinde kalmasın:farao:

performans hava filtresi, performans eksozu
silindir piston hacmini büyüttür,
kaliteli kayış kullan, karburötörü ayarlattır
tekerlerin 1 üst büyünü tak, amöstsörleri küçült
97 oktan benzin kullan, iridyum buji kullan
arka lastihi 130/70/13 yaparsan hızlanma artar
lastik havasını yükselt, hızında 20-30 km deyişme olur
100 basıyosa ort.en fazla 130 olur :)
nosa gerek yok zaten 140 tan sonra vibrasyon yetersizlinden direksiyonu tutamassın:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nosu taksan bunun en önce şanzımanı sos olur...:p

arkadaşım eğer hızlı gitsin diosan buna okadar masraf yapacağına sat bunu uzerine biraz biseler koy.. sana anca dısardan mofiye uygularız.. ama scooter inin fotoğraflarını sabhırsızlıkla bakliyorum arka yukseltme guzel olmussa bende yapıcam....:cat:

arkadaşım eğer hızlı gitsin diosan buna okadar masraf yapacağına sat bunu uzerine biraz biseler koy.. sana anca dısardan mofiye uygularız.. ama scooter inin fotoğraflarını sabhırsızlıkla bakliyorum arka yukseltme guzel olmussa bende yapıcam....:cat:

kuyruk iptal edilmiş haldeki 151 rs fotorafları olan varsa paylaşabilirmi bende cıkartmayı düşünüyorumda aynen görelim şu motoru yaw:):)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gilera runner ws olsa bişey demicemde :/ aşşağılamak ıcın soylemıyorum yanlıs anlama ama o motor orj motoruyla gıderken grenajları zangır zangır oynuyo vidalar somunlar senınle beraber gelıyo :D
okadar masraf edecegıne gıt 1 hyosung 250 gt ws bişeyler al :D 151 rs ten sonra sana blowoff lu gbi gelır hyosung :D

MkD

1 lt lik yangın tüpünü alıp maviye boya üstüne nos çıkartması yapıştır
motorun arkasında çantan yoksa bir güzel arkasına monte et
içi dolu olursa belki işine bile yarar :mrgreen:

kuyruk iptali demişsin onu görmemiştim :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
adamın bütün hevesini kacırdınız motoru (s)atmaya gitti galiba :mrgreen: kalkış vs istiosan scooter olarak gilera runner al derim :)

1 lt lik yangın tüpünü alıp maviye boya üstüne nos çıkartması yapıştır
motorun arkasında çantan yoksa bir güzel arkasına monte et
içi dolu olursa belki işine bile yarar :mrgreen:

kuyruk iptali demişsin onu görmemiştim :mrgreen::mrgreen:
işte bu :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:45 ----------

nos taktırdıktan sonra arabanızı tanıyamazsınız. ancak bu tanıyamama 3 şekilde oluşabilir:
1. si, arac inanılmaz oranda kuvvetlenir ve buyuk bir ivme ile hızlanır.
diger sekiller 1. nin ardından oluşur, şöyle ki ;
2.kısa vadede: ozellikle saglam bir fren kiti ve surus bilgisi ve yetenegine sahip degilseniz o hızla duramayıp bir yere patlarsınız, aracın icinden sag olarak kurtulursanız aracınızı tanıyamazsınız.
3. uzun vadede: motorunuz hayvanlar gibi guc vermekten bitap hale gelip 10-15 bin km sonra hadi bana eyvallah diyebilir, bunun olması halinde kaputu acın, motoru tanımaya calışın.

nos yarattıgı muthiş kuvvet ve ivmelenmenin yanında bu tur dezavantajları da olan cok guzel ama cok ve buyuk dikenli bir guldur.
alıntıdır ekşisözlük.

kuyruk iptal edilmiş haldeki 151 rs fotorafları olan varsa paylaşabilirmi bende cıkartmayı düşünüyorumda aynen görelim şu motoru yaw:):)

aslında guzel duruyor ama simdi biz söktuğumuz zaman sırıtıcak adamlar altına plegsi malzeme kullanıyor motor renginde fel fenaa duruyo...

eğer japon malı bi motor olsaydı uzun bi işçilik sonunda nos takabilirdin babalar gibide giderdi. motor konusunda pek bilgim yok açıkcası ama arabalardan bildiğim kadarıyla nos kaldırmaz o motor :D

immortalboss nası oluyor motorda turbo ? örnekleri varmı ?

Evet var.Hayabusa turbo diye aratırsan motosiklette turbo olduğunu görebilirsin ayrıca innovanında birtane turbolu videosuna rastlamıştım.Deliler gibi tekere kalkıyordu.

sevgili arkadaşlarımm cok saolun :))) gıdp 1 tl yangın tupup alıp gelıyeım ben benzın deposuna taklaımm :))))) gösderiş olsunn:))) hava filtrseini o kadar aradım hiç bulmadım bı yer ınternet sıtesı onersenızz gene cokkkk tesekurlerımı ıletırım

HERKEZE COK TSEK EDERIMM RESIM COK YAKINDA KOYUCAM

SAĞLICAKLA KALINN

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar