150zc marş problermleri

arkadaşlar lütfen ilgilenin benim 150zc nin marş düğmesi birdenbire bozuldu ..çalıştırdım sonra kapattım marşı yarın bir baktım düğmeye basınca tepki vermiyor ..birde 151 rs karbüratörü taktırdım çok yakarmı birde egzozda delik mevcut bilen arkadaslar yardımcı olsun:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Marş hiç mi tepki vermiyor? Basınca çalışma sesi geliyor ama marş motoru dönmüyorsa akü zayıflamış olabilir. (Başıma 2 kere geldi)
Egzozda delik varsa ya egzozu kaynattır, ya da imkanın varsa değiştir..

hiç tepki vermiyor marş ses yok ..akü dolu .egzoz kaynakyapılınca sağlam olurmu ..ben 151 rs karbüratör taktım motorun sesi ya egzozdan değişti yada karbüratördenmidir ..ama 125 cc geri takacam ..151 rs satacağım sıfır almıştım

sorun çözdüm març basıyor direksiyonun oradan yeşil kablo çıkmış onu ekledim tamam dır şimdi karbüratör aorunu kaldı 150cc mi yoksa 125 cc az yakar

sorun çözdüm març basıyor direksiyonun oradan yeşil kablo çıkmış onu ekledim tamam dır şimdi karbüratör aorunu kaldı 150cc mi yoksa 125 cc az yakar

motorumuzun son ızı 80-90. 150 cc motor hacmine 125 cclik karbüratör takılmış. biz son hızda motoru zorlayarak bu hızlara çıkartmaya çalışırken emin ol daha fazla benzin yakıyoruz. eğer motosikleti değişmeseydim ilk iş karbüratör, ikinci iş amortisörleri değiştirmek olacaktı.

hız 100 km yi buluyor yakıt tüketimine gelince 1-2 tl fazla yiyor..125cc ile 48 km lik yol 7 tl 151cc ile 8-9 tl yakıyor ..ses fazla çıkyor...en iyi 125cc ..birde benim egzoz patlak delik var yakıt tüketimini etkilermi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar