lastiklerin tubeless ise patlama risk azdır, ama hiç yoktur değil, eğer zamanında değiştirmediysen olabilicek birşey, lastik çatlama yapar zamanla ve çatlama yaptığı yerden bir zaman sonra yarılır, yani tubeless lastikleri kontrol etmeden yola çıkarsan olabilecek sorun bu, şambriyelli lastiklerde ise bu her an başına gelebilir eğer virajda değilsen büyük bir sorun değildir virajdaysan kendini asvalta bırakıp durana kadar sürükleneceksin, virajda değil isen ;
ön lastiğin patladıysa aniden gaz kesme, frenlere aniden asılma, panik yapmadan sakince motoru olabildiğince dik tutarak frenlemeni yap ama her zamankinden biraz farklı ön freni biraz daha az kullanacaksın daha çok arka frenle, ama ona da dikkat et arka tekeri bloke etmeden sakince
patlayan arka tekerin ise;
işin daha kolay, en azından kontrol etmen daha kolay motoru olabildiğince dik tutarak, ön freni daha çok kullanarak yolun müsait anını bulup sağ şeride geçerek frenlemeni yaparsın ama ne olursa olsun virajda isen büyük ihtimalle düşersin, çünkü virajda iki tekerden birisi tutunamazsa motoruda yolda tutamassın
allah kimsenin başına böyle kazalar vermesin
direksiyon kabiLiyetin iyiyse kurtarırsın.! benim başıma benzeri bi oLay geLmişti..
120 km hızLa giderken motorun krank kitLedi bu durumDa otomatik oLarak arka Lastik haLiyLe kitLendi..biraz sağLı soLLu kararak gittim ve sonra takLaya geLdim..aLLah tan bişe oLmamasına seviniyorum
debriyajı sıksaydın ya abi :rendeer: