Zealsun 150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
Benim kanaatim, karbüratör ile silindir arasındaki manifoltun vidası gevşek olduğunda bu tür problemler oluyor. Ben oradaki vidayı sıkınca sorun çözülmüştü.

benimki kelebeği çalıştıran milin iki kafasında bulunan hava keçelerinden hava alıyor orjinal keçe bulamadım bulduğumda tam havayı kesemedi sert olduğundan o yüzden parça konusunda yardım topiği açtım inşaallah parçayı bilen arkadaşlar yardımcı olurlar

hadi bende salça oliim..

Bahadir abi, bence CBF600 ABS'e de bir göz at.
Artık enjeksyonlu...

ngk bujinin toptancının,perakendeciye satış fiatı 750 krş. biz motorculara 5ytl. denkakalamaya başlıyorlar arkadaşlar.diğer parça fiatlarını siz tahmin edin.parça fiat farkından dolayı her yer motorcu oldu.büyük para kazanıyorlar.birde esnaflıktan bahsediyorlar.

Amortisörlerdeki bakalitleri çıkartıp, körük taktırdım.

33w0gnm.jpg

2qjiuqx.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Peki körüğü nereden bulabiliriz? Benim Ramzeyinkiler yırtıldı, yenilemek istiyorum. Selamlar.

Naci bey benim ramzeyinde körükleri gitmişti.Servis 3 katı fiyat isteyince(malum suzuki ya japonyadan geliyor :) ).Bende JAWA 250 LASER körüklerinden taktırdım.Hem bu körükler bizimkilere göre daha kaliteli.Hemde 5ytl.Bu körükler daha fazla gidecek tavsiye ederim.

bez şeklinde olan korukler var. Corap gibi.. Onlar daha bi güzel duruyo sanki :silent:

Bildiğim Kadarıyla Zongshen in 2008 Modeli Yok. Adamlar Stokları Tüketmeye Calısıyorlar.. Bu da 2006 model ellerinde kalan cok az sayıdaki balansorlu motordan biridir.. Fiyat olarak bakıldıgında makul bir fiyat...

@Gültekin
Gültekincim.. Sen hala On camurlugu değiştirmedin mi ya??

Cok cirkin duruyo abi. Ben kestim biçtim yine bişeye benzemedi.
Soktum attım sonrada mondial in crossunun on camurlugunu taktım... 10 numara oldu...

09112007TekkiilikGlkyCross028Small.jpg

09112007TekkiilikGlkyCross030Small.jpg

8-9Eyll2007CBFTRAbantGezisi012Small.jpg

Son düzenleme:
Bildiğim Kadarıyla Zongshen in 2008 Modeli Yok. Adamlar Stokları Tüketmeye Calısıyorlar.. Bu da 2006 model ellerinde kalan cok az sayıdaki balansorlu motordan biridir.. Fiyat olarak bakıldıgında makul bir fiyat...

@Gültekin
Gültekincim.. Sen hala On camurlugu değiştirmedin mi ya??

Cok cirkin duruyo abi. Ben kestim biçtim yine bişeye benzemedi.
Soktum attım sonrada mondial in crossunun on camurlugunu taktım... 10 numara oldu...

Trafiğe çıkış 2008 yazacak ya, o yüzden '08 sayılır. :wiinkk:
sıfır motor olarak bu fiyat bence mükemmel. :cat:
Evet... Mondi çamurluğu daha şık olmuş. :cat:
Benimki kırılana-bozulana kadar dursun. değiştirince bundan takarım. :wiinkk:

Son düzenleme:
Naci bey benim ramzeyinde körükleri gitmişti.Servis 3 katı fiyat isteyince(malum suzuki ya japonyadan geliyor :) ).Bende JAWA 250 LASER körüklerinden taktırdım.Hem bu körükler bizimkilere göre daha kaliteli.Hemde 5ytl.Bu körükler daha fazla gidecek tavsiye ederim.

Arkadaşım verdiğiniz fikir için çok teşekkürler. Ancak ben Ramzeyin körüğünün bir ucu geniş diğeri ise dar olarak biliyorum. Lazer'in körüğü de öylemi? Selamlar.

beyler benm motorun son halii bu körükler benmde yırtılmıştı mz'in körüklerinden taktım elcik korumasınıda feyizoğlundan aldım :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar