Eyyyvaallah kardeşim. Yine ofisten beni alıp resimdeki yerlere götürmeyi başardınız, Tebrikler :cat: Emeğine sağlık myheart.
Arkadaşlar 2 hafta önce yaptığım ağva gezisinde birkaç küçük fotoğraf çekmeyi akıl edebildim. Bu seferlik acemiliğime verin. Bir dahaki sefere daha çok paylaşımcı olmaya çalışacağım :wiinkk:
Gezimiz iki motor ile gerçekleşti. Ben, eşim, kayınpeder ve kayınvalidem ile

Yaklaşık 210km. kadar sürdü. Aslen ağvalıyım. Yoldaki çukurların yerlerini bile ezberlediğim mekanlar olduğu için özellikle ilk şehir dışı gezimi ağvaya yapmayı uygun buldum. Patikalarda da motorumun tadını çıkarma imkanı oldu bu sayede
Otobanda resim çekmek aklıma gelmedi. Zira pek de mola vermeden ağva Bucaklı köyümüze kadar gittik. Bu resim denize giden şose yol üzerinde çekildi. Burda biraz yabani kestane topladık.
Hey digi garadeniz :mrgreen:
Çamurda ramzey testi. 10 üzerinden 10 verdim
Buda kayınpederimin emektar Jawası. Çamurluğu böyle zamanlarda yukarı alıyormuş. Ama köydeki evimizden şöyle bi dolaşmaya diye takımlarımızı yanımıza almadan çıktığımız için çamuru sökmek ve motoru kurtarmak için biraz ter döktük

r:
İşte kadırga açıklarından karadenizi manzarası
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki bugünleri gördük. Birgün bende böyle şeyler yapıp arkadaşlarımla paylaşacağım bana çok uzak gelirdi hep. İyi sürüşler.