Teşekkür ederim buralpdi abi, harikasınız :cat: Nikah telaşından vakit bulduğum ilk fırsatta dalışa geçicem bende bu soruna karşı. Senide arayabilirim belki duruma göre :wiinkk:
Bende de aynı huy abi, babadan geçme. Arabam içinde aynı şekilde çok rahatsızlık duyardım zamanında. Motora binip bir yere gitme kurgusunu beynimde başlattığım gibi bir alt başlık açılıp stop etme sorunu gündeme geliyor içimde. Hallolcak inşallah.
Evet benimde attığım maile halen bir cevap gelmiş değil. Mailde "Bu sorunu servisiniz kabul etti ve bir de fabrikanın teknik servisi telefonda kabul etti" diye de belirtmiştim. Ama ses seda yok henüz. Yazık ya eğer bir oring ise yazık bu emeklere.
cümleten hayırlı olsun
aslında bende stop etme problemi yoktu ama sen vibrasyonsuz diye belirtince benim de ilgi alanıma girdi...bende de uzama şahane ama 5800-6500 devir arası rahatsız edici bi vibrasyon oluyor..acaba ateşleme dengesizliği yani yine karburatör problemimi??!!!
ben de bugün 1,5 saat oturdum üm vidalarını sıktım bakalım nasıl oldu benim yeşil kır tospaası![]()
Ya bizim motorlardaki stop etme yada sağlıksız çalışma sorunuda böyle karbüratöre hava almasından kaynaklanıyor işteale:
Arkadaşlar 200'lük Quingqi motorlarımız dünyada çapında tercih edilen bi makine :mrgreen: , aşağıdaki linke bir bakın. Birde adamlar süper geziyolar, diğer başlıklara bakınca çok ilgi çekici resimler bulabilirsiniz. Bu resimlerede bakdıkça en az Gezi bölümümüzdeki resimlerdeki kadar bir enduro heyecanı sarıveriyor hemen içimi. Sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.advrider.com/forums/showpost.php?p=4673806&postcount=64
bu motorları fuar'da ilk gördüğüm zaman hoşuma gitmişti .ozamanlar varederonun yanına hem şehiriçi kullanmak hemde kros yapmak için motor arıyordum.ilk izlenimlerimde bile bu motorun diğer çinlilerden farklı olduğunu tespit ettim . ramzeyin ilgisizliği yüzünden motorlar hakettiği değeri görmüyorlar.ramzey kafasını kullansa bu motorla satış rekorları kırar.bence fırsat tepiyorlar