Arkadaşlar ben motorumu sattım, distortedman senin talip olduğun parçalarda motorun üstünde gitti, alan Serkan arkadaşımıza hayırlı olsun artık, sıkışıklığımdan dolayı 1,950'ye verdim motoru. Çok düşüğe gitti ama kısmet buymuş napalım. Buralara uğruycam ancak benim motor Malatyaya gidicekmiş yakın zamanda.![]()
Arkadaşlar herkese merhaba,
Arkadaşlar Kastore arkadaşın motorunu ben aldım. Motoru sadece bir kere kapalı alanda (evin salonunda,komik ama gerçek,Kastore anlayacaktır) çalıştırdım ve sesi beni deli etti:queen:. Tez zamanda Malatya'ya gitmeyi istiyorum artık. toprak beni bekliyor:queen::queen::queen:
Bu arada aras kargo'ya sorum. Bilgi için söylüyorum. 130 YTL gibibir rakama götürüyorlar İstanbul'dan Malatya'ya.
Benim şimdilik hayalim bu idi. Allah herkese hayallerini nasip eder inşallah
EDİT:
Motorumu seçmemde bana yardımı en çok bu topik yapmıştır. Sizlere çok teşekkür ederim. Başta da Kastore abime tabiki45 sayfa yazan ellerinize sağlık. Hakikaten mükemmel olmuş diyebilirim.
Arkadaşlar ben motorumu sattım, distortedman senin talip olduğun parçalarda motorun üstünde gitti, alan Serkan arkadaşımıza hayırlı olsun artık, sıkışıklığımdan dolayı 1,950'ye verdim motoru. Çok düşüğe gitti ama kısmet buymuş napalım. Buralara uğruycam ancak benim motor Malatyaya gidicekmiş yakın zamanda.![]()
Hmmm demek motor yabancıya gitmedi. Motor-şasi bağlantı resimlerini müsait bir zamanda atarsın artık google kardeş. :cherry:
Bathu tam olarak nereye ve nasıl sürdün? Mesela karbüratörden çıkıp pistona giren diğerlerine göre biraz büyük çaplı siyah bi boru var. Sanırım onun pistona girdiği yer emme manifoldu oluyor. O kelepçeyi sıktım ben. Şimdi biraz daha iyi. Sen onamı sıvı conta uyguladın. Nasıl bişeydir bu sıvı conta. İlk defa duydum. O boruyu söküpdemi uygulayacağız. Yoksa dışardan sürünce iş bitiyormu?
Arkadaşlar bu Zongshen ZS200'ün sıfır fiyatı nedir acaba?