ooo @NoVaRiX sende mi burdasın
Bizde MT ailesindeyiz napalım.Bu arada dish de DH ye girmiş yakında görürüz onuda:mrgreen:
arkadaşlar merhaba
ben yeni üye,aranıza yeni katıldım ismim levent. haziran ayı içerisinde ramzey 200 gy aldım buna karar verirken forumlarınızdan faydalandım. emeği geçen herkese teşekkür ederim. bir konuyu da sizlerle paylaşmak isterim.benim motordada istop etme hastalığı vardı ve çözdük.benimki manifolttan hava alıyordu.nasıl tespit ettik; bir şişe suyu motor rolantide çalışırken manifoltun üstüne (karbüratör ile silindir arasındaki plastik parça) dökerseniz rolanti değişir veya motor istop ederse hava alıyor. bunu düzelttikten sonra makina artık istop etmiyor . istop edecek diye strese giriyordum şimdi zevle sürüyorum herkese kazasız zevkli sürüşler.
arkadaşlar merhaba
ben yeni üye,aranıza yeni katıldım ismim levent. haziran ayı içerisinde ramzey 200 gy aldım buna karar verirken forumlarınızdan faydalandım. emeği geçen herkese teşekkür ederim. bir konuyu da sizlerle paylaşmak isterim.benim motordada istop etme hastalığı vardı ve çözdük.benimki manifolttan hava alıyordu.nasıl tespit ettik; bir şişe suyu motor rolantide çalışırken manifoltun üstüne (karbüratör ile silindir arasındaki plastik parça) dökerseniz rolanti değişir veya motor istop ederse hava alıyor. bunu düzelttikten sonra makina artık istop etmiyor . istop edecek diye strese giriyordum şimdi zevle sürüyorum herkese kazasız zevkli sürüşler.
Bu arada benim zealsun zs200 ün kilometre göstergesi yavaş işliyor. 6000 km falan oldu tahminen ama ibre 1900 gösteriyor. Acaba bu sorun çözülebilir mi? Not : Hız göstergesinin teli kopuk onunla alakalı mı bilmiyorum?
Bide sunu dene. Git bi tane 0,5 lt saf su al... Akuyu cıkart.Üstündeki Su koyma kapagını ac... Sonra akunun içindeki asiti bi musait bi yere boşalt.Cevreden uzak olan bi yere ama asit yakmasın her tarafı.. Sonra akuyu ters cevir içindeki tüm suyun boşalması için 1 saat civarı bekle. Sonra aldıgın Saf suyu plakaların üstünü kapatacak sekilde doldur.. Sonra akuyu yerleştir.. Bi de oyle dene bakalım.. Sonuc nasıl olacak. En azından saglam olabilir.. Olmasa bile zaten yeni aku alman gerekecek...
Bathu senin motorun rengi açılmış yahu daha bi güzel parlıyo kawa gibi olmuş![]()